Chevyv8 csak egy kerdesem lenne en azon az agon a Comet nevezetu gurulo roncsnal jarok ezt te is igy elted meg?Vagy csak en nem vagyok verbeli med jatekos,mert annyira megutaltam a Cromwell utan,hogy csak duplazgatom!am minden Brit agon jatszok a Heavy vonalon 9es nel jarok amit nagyon elvezek bar a 120mm agyu nelkul egy remalom volt,a Td-nel pedig AT15nel ahol pedig azt vettem eszre ahogy haladsz felfele ugy lesz egyre nagyobb szo*as amig eljutsz a FV215b (183)-ig na de az lesz az igazi fun TD-hez kepest nem?!
Comet ? Utáltam gyűlöltem,de mikor fullos lett kezdtem megszeretni...
El lehet vele felejteni a szovjet acélszörny feelinget vagy a germán precizitást..vedd elő a legrosszabb oldalad a patkánypofát...
Várj,figyelj nézd meg merre álla z Is-3,királytigris..várd meg míg valakivel leköti magát..padlógázzal rohanj mögé,lődd seggbe 3x..közben tűnj el..szedegesd messziről majd pár mp után állj tovább..a arra figyelj hogy mindig le legyen kötve és ne bolyban legyen az áldozat !
Egy fullos is-3 nak,vagy királytigrisnek egyedül semmi esélye veled szemben..mozogj,légy patkány várd ki az alkalmat..alattomosan használd..
Ez a tank adta az ihletet arra hogy minden nehéz td-t,meg heavyt eladjak ..és irány minden nemzet közepes ága!
Az E-50M-et imádom,a brit Fv 4202 egész jó..az orosz t-54 zseniális..a patton,pershing..ezekről kb egy adag kutyaszar jut eszembe(bocs)..utálom gyűlölöm minden pillanat egy rémálom velük..
Jó igaz én mindig elöl vagyok..de az amcsi tankokkal egy bajom van hogy csatatérre nem valók..
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...