Várjuk az előnyeit. Engem is érdekel. Mert szerintem is a szerver top 5 szarkupaca között van a tízes brit med...
A heavy legalább megy, meg pontos, gyors töltésidővel.
A med meg van hozzá prem ammo ami HESH és 10*9x sebez 50-et. forog mint a ringlispíl de minek...mert nincs hozzá tempó a körbeautózáshoz.
Nekem nincs, de gyak 1 lövés, vagy általában 2. Míg egy E50m azért bírja.
Az a med egy kis ***** hátul kempelő fos, ami sniperkedni is szar, mert csak pittyeg. segíteni sem tud menni ide oda azonnal mert ugye említettem hogy lassú? ja igen...
Hogy használják a nagyok? elmondom, úgy hogy évente 2x veszik elő , mikor 82x-es első kör van, de hogy nincs előnye az tuti.... torony páncél? mért lőné valaki a tornyot ... mikor ellőheti az ágyudat, vagy egy TD RROval 3 lövésből megöl....vagy a brit, német 1-1 ből....
Szóval chevyv amit ír fogadd meg mert már mindet kipróbálta.
Az hülyeség hogy valaki nem tudja hogy kell használni. 1 medet 2 féle képpen lehet használni, menetelsz előre körbe pörgöd a tankokat és közben gyilkolod őket és spotolsz orba szájba. Vagy hátul kummantassz és lövöldözöl és a sebességednek köszönhetően perceként helyet változtatva odamész ahol szükség van rád.
No amelyikkel nem lehet evvel a két módszerrel játszani
1: az nem med, hanem egy szar med utánzat
2. ha az adott járművel a standard használaton kívül máshogy kell játszani mert nem képes arra amire az igazi medek /heavyk stb, akkor az szintén használhatatlan...
ha én beülök egy t62be és nem tudok vele úgy játszani ahogy leírtam, mozogni, pörögni forogoni, 0-24 be odarohanni supportolni lerohanni, mint egy E50m -el vagy batchattel, akkor az nem jó med.
Nem tudom jól magyarázom vagy érthető-e. De az a jármű ami a bevállt medekhez képest képtelen ugyan arra a játékstílusra, és neked minden féle trükköket kell bevetned hogy érvényesülj, meg egyéni stílust kell kidolgozni hozzá, az nem jó med. És ez mindenre érvényes.
Ha egy heavy nem képes a rohamra, vagy nem lehet vele csapatban értelmesen mozogni, vagy rendesen lőni , vagy az armor gyenge, és ezért hátra kényszerül a front mögé 10 km-el az szar heavy.. játékstílus, pont, színre való tekintet nélkül.
Ezért szar az FV tízes TD mert ha maga nem tud előre menni mert nem bírja, nem szűkül össze mire agyon lövik.
Cw-re esélytelen vinni. De nekem tetszik, sőt nagyon fun kis gép. De attól még nem írom hogy az jó.....mert valójában 2.rangú TD...
Míg egy E3 /foch155 a szerver best of. Mind 2 képes tolnia frontot egy maga, e3 csak hasa lőhető szemből, FOch is 1 ponton. Hátul tudnak kummantani is, pontossak, átütés best of. E3 élete nagyon magas. Foch meg táras. Ő mozgékony, E3 meg jól fordul , tömzsi, ezért még gyorsabban rádfordul, a 2. egy szakaszban meg halálos.
No ezeknek a legkevessebb a hátrányuk a játékban a td-k között, ezért ők a legjobbak és a leghasználhatóbbak. Minden téren alkalmazhatók, ezért jók. Játszhatóak TD, és heavy stílusban is.
Szóval ezért mondható rájuk hogy jó.
Kb így közelítsd meg therev kérlek azt a medet.
Írd le mit gondolsz előnynek, hátránynak, hogy játszol vele, és hogy láttad használni. Mire hazsnálható, mennyire kap kritikusokat, stb.összehasonlítás a többi meddel, és milyen + többlet van ezen mint a többi meden ami miatt jobbá rosszabbá teszi tőlük.
Aztán az írás végére elég jól kirajzolódik hogy jó/ nem jó...
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...