Comet szerintem jó,gyors pontos jó vele játszani..igaz a sebességéből kell kihozni a legtöbbet...nekem a csalódás a centurion sorral kezdődött..nagyon nagy hiba náluk a 40km/h végsebesség..az Fv a végén az abszolúte csalódás..szinte semmit nem kapsz a 7/1 után plusszba..és lassú..
Na, újra nekiesek, most már nem iPad-ról
CROMWELL
Nagyon jó flanker tank, sok külföldi fórumon a Tier legjobb med-jének nevezik (ebben nem vagyok biztos, én szerettem a T-34-85/Type 58 és VK3601 vasakat is).
Mindenesetre a legtöbb Top Gun vele van nekem, megtartottam jó ideig FUN tanknak, nemrég adtam el.
Iszonyú gyors, nagyon fordulékony (haver sok skilles Hellcatját lehagytam vele) és a lövege erős, pontos, gyors (DPM rendben van). A páncélja nem egy csúcs, de nem is olyan vészes, a HP is elfogadható.
Jól kell vele játszani (odaszáguldok, lesben állok, lövöm, mellé megyek, lövöm, körbekerekezem, közben lövöm, lövöm).
COMET
Ez volt az eredeti cél, meg a Centurion, mert a "valós életben" két kedvenc tankom. Az hogy, izraeli Centurionok tízesével gyapálták a Szír T-54-eket, ebben a játékban nem jön le

De hát, nem is az a cél.
Szóval Comet nagy csalódás volt, pedig kiszenvedtem a "nagy" ágyút, meg mindenben fullos volt, mégsem találtam meg vele a stílust.
A KV-13 (azt hittem abból lesz az új orosz med ág, megvettem)első csatájában Abbey-nál összefutottam egy Zöld Comet-tal 1vs1. Mire megöltem, 200 HP-t szedett le rólam. (NEKEM Comet win rate 23% messze a legszarabb KV13 53,4%)
Persze lehet, hogy én vagyok béna (többnyire tényleg, és nem tudtam jól használni, de nekem nem jött be.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...