FCM50t az egyik, ha nem a legjobb prém tank jelenleg!
(bár meg kell tanulni használni)
Az ammot úgy tudod elkerülni, ha elkerülöd az oldalról érkező találatokat.
Ha úgy is tudod, hogy meglőnek, akkor inkább fordítsd rá a tankot a lövés irányára és szemből kapd be a találatot, a tank ereje a DPM-ben rejlik, így végzetes lehet (a kiosztott sebzésed és a profitod számára) egymás után bekapott két ammo...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HighExplosive
Churchill 3 egy borzalmas hulladék. Két jó tulajdonsága van: a 700HP és az XP szorzó amit a legénységre kap.
Három prémtank van, amit szinte azonnal adtam el, ahogy megvettem. Chi-Nu-Kai, Matilda BP és Churchill...
Ha nagyon kell egy legénység húzó tank akkor talán megéri megvenni mikor le van árazva, de még arra se igazán jó, mert a legénysége
parancsnok-tüzér-rádiós-sofőr-töltő
Ez a felállás egyedül a KV-1S-be kompatibilis minden más tanknál a parancsnok a rádiós is egyben, IS-7-nél pedig bejön egy extra töltő és a rádió nyugdíjba vonul.
Az a baj a Churchillel, hogy hiába nagyon jó a test páncélja a torony csak 88 mm (a cső körül még kevesebb), szóval egy jobb rollal tier4-es tankok is belövöldözik már. Az meg öröm az ürömben, hogy a tornyot sebző lövések nagy eséllyel viszik a lőszerrekeszt/parancsnokot/lövészt.
Lehetne vele azt játszani, hogy forgatod a tornyot, aláírom így szépen pattint tier4-5-ben, de akkor meg nem tudod kihasználni a dpm-et.
Ha nem feltétlenül orosz tank kell, akkor inkább ott a T14 vagy az Excelsior, fényévekkel többet tudnak mint a C3, ha meg az ágyú tetszik rajta, akkor a Ram 2.
Hát ízlések és pofonok... én rácáfolok mert szerintem az egyik legjobb prémtank5ös szinten és ilyen kis szintem nem sokan tudják hol kell lőni,
kinek hogy... én azt mondom hogy a Churchill 3 igenis kiváló tank! nekem is van és kiváló! az igaz hogy lassú de mindenkit darabokra szed.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Memnon
Látogató
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja#51056Írta: Memnon
A kis FCM-t én is szeretem. Idegnyugtató tanknak használom.
A Churchill III-ról tudnátok egy kicsit mesélni!
Churchill test, gyors gyenge ágyú.
Egyszerűbb ezt megnézni, nem tudom, hogy változott-e azóta a tank paraméterei.
A prém francia nehéz tankról, hogy-hogy nem esett szó? Cleverland egyik videójában szépen pattantak arról a tankról a lövedékek, pedig francia
Cleverland videói nagyon jók, de azt azért mindenki számítsa bele, hogy ő is egy unicum játékos és nemmindenki tudja reflexből kifogástalan 70 fokos autobounce szögbe állítani a vasat. Szóval clever videóiban 99%-ban nem a tank érdeme, hogy pattognak róla.
+ nyilván nem azokat a videókat rakja föl ahol minden sebzi még az a tank is ami csak ránéz
Én szoktam használni a C3-at legénység miatt de valóban nem egy nagy kivállóság a gyenge tornya miatt.Megvettem annó az Excelsiort is mert nagyon kedvező áron volt és terezem a britt HT ágat fejleszteni.De ha választani kell a két tank közül a britt valóban jobbnak bizonyul nálam.Természetesen ez csak saját meglátás.
Meik 8-as prémmel tudnék a leghamarabb egy T10-es re összegyőjteni azaz kb 6 millat...(prémium fiok van).Amerikaiakhoz és a Németekhez lenne jobb legénységem..??
Meik 8-as prémmel tudnék a leghamarabb egy T10-es re összegyőjteni azaz kb 6 millat...(prémium fiok van).Amerikaiakhoz és a Németekhez lenne jobb legénységem..??
11 éve 3 hónapja - 11 éve 3 hónapja#52014Írta: Capt_Stryker
Megválaszolva: Capt_Stryker
T34 - úgy kell vele játszani mint egy TD-vel, nagy alfa, kiváló átütés, páncél csak a tornyon van, pontatlanabb, jobban gyorsul mint a löwe. (érződik).
Löwe mesterlövész , jól páncélozott nehéz tank - lassú , közepes alfa, jó átütés, gyenge-sérülékeny motor, nagy páncél, gyullad.
Löwe-t jobban szeretem mint a T34 -t. Ezek a tankok t10-be is jól elvannak, nem kell prém ammo-t betölteni, meg sztem nem is azért vetted.
Tegnap löwével 3 master tankot mentem , - meg kell vele tanulni játszani.
ahoz 4 skilles legénységet tudnék rakni...
bar joval többe kerülne, mert atképezni a legénységet és ujraosztani a skilleket 2k gold plusz 2k val több a t34, de ha megéri akkor nem számit
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…