Nah pont az a kettő tank ami csak levél nehezékre jó.
Mind2 tanknak nincs ágyúsüllyedése (ismerned kell az össze pályát, hogy hova tudsz menni, mert ha nem akkor ki kell rakni a teljes testet és kapsz jó párat mert a csövet nem tudod lerakni. ), szar páncél, kínaival még oldalazni sem lehet nincs neki kétrétegű páncélja. Hatalmas alfájuk van, meg nagy töltésidejük de átütésük 0 (175mm), pontosságuk (0,46) ha nem vágod fejből a gyenge pontokat felejtsd el, már a T2 alját nagyon nehezen ütöd át... T9 tankokról ne is beszéljünk..
A T-34-3 tipikus kínai, nagy alfa 175 pen, zörög csattog -ha el tudod rejteni a testét még bírja is... de a pontossága nagyon rossz (0,46), nem ezzel fogsz sniperkedni..
Korábban már beírtam, de akkor még egyszer:
T34 - úgy kell vele játszani mint egy TD-vel, nagy alfa, kiváló átütés, páncél csak a tornyon van, pontatlanabb (0,35), jobban gyorsul mint a löwe. (érződik).
Löwe mesterlövész (0,33), jól páncélozott nehéz tank - lassú , közepes alfa, jó átütés, gyenge-sérülékeny motor, nagy páncél, gyullad.
Löwe-t jobban szeretem mint a T34 -t. Ezek a tankok t10-be is jól elvannak, nem kell prém ammo-t betölteni, meg sztem nem is azért vetted.