Mint írtam M7 megvan, Ram II-re rakok egy célzásgyorsítót és akkor kb ugyan azt tudja az ágyú mint az M7-en, szóval az nem fog zavarni sztem.
Az átlag tier súlyt a vbaddict-on lehet megnézni a tank statistikáknál. Ez nem WG-féle ígéret, hanem a tényleges meccsek alapján kalkulált statisztikai adat.
Ram II vs M7 - szerintem az M7-hez képest jobban szétugrik a célkereszt, de kívánom, hogy úgy legyen, hogy ne zavarjon.
Oh megvan, azért nem találtam mert csak a meglévőnél írja a tier átlagot
Viszont most kezdesz kicsit elbizonytalanítani, lehet lekapom a tesztszerót összehasonlításnak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos
Német vasak szerelmeseinek hétvégi ajánlat, benne egy ritkasággal!
"Die Mannschaft!"
- Löwe, German tier VIII Premium heavy tank
- 8,8cm Pak 43 Jagdtiger, German tier VIII Premium tank destroyer
- E 25, German tier VII Premium tank destroyer
- Pz.Kpfw. B2 740 (f), German tier IV Premium heavy tank (for free!)
4 x garage Slot
Premium Account: 30 days (for free!)
Sziasztok. A löwével kapcsolatban lenne egy kérdésem. Én lementem vele majd 2000 csatát de eddig nem használtam a repesz páncélt. Az utóbbi idöben a jobb csatáimat az artyk teszik tönkre. Valakinek van valami tapasztalata a repesz páncéllal kapcsolatban hogy véd e valamit? Amúgy a mai nap az katasztrófa 9 csatából 1 gyözelem 3100VN8. A nyerhetö csatákban az arty szedtek ki
repeszpáncél helyett én egy kissé idő igényesebbet ajánlok.
gyakorlóban menj artyval és nézd meg hol lehet elbújni előlük.
sajnos a repesz páncél annyit nem véd hogy megérje.
Szia a bujkálás az arty elol nem igazán jó. Ha benne vagy a top 3ban muszály menni ha lowe ha nem. Elég bujkálni tier 10 ben ha te vagy alulról a 2 vagy 3. Újabban úgy használom mint a T34et. Ha tornyozok a hasa el van rejtve, de az artyk igy is be lonek. Azért kossz a tippet
Na tesztszerveren kipróbáltam ram2-t és célzásgyorsítóval én semmivel nem érzem rosszabbnak az ágyút mint M7en szóval ezzel nem lesz gondom.
Ellenben elbizonytalanodtam mégis mert eddig nem is foglalkoztam vele a sok rossz info miatt, de ha már ott voltam kipróbáltam a Super Persinget is.
Páncél nálam elég korrektül működött pedig ugye tesztszeró szinte csak golddal lőnek.
A 90mm-es ágyút igen szerettem hellcaten-M6on-t25/2n is és a gyengített MM miatt tulajdonképp max azokkal kerülhet össze akikkel a t25/2.
Elsődleges cél a legénységképzés(és ez többet hoz mint a ram2) tehát ha el is kell lőnöm némi aranyat max nem lesz profitom, de 0-ra hozom a kört.
Az ára is még elfogadható, szóval engem egészen meggyőzött, ha lenne rá egy 10-15%os akció szerintem meg is venném.
Sokat olvastam róla ma délután és ahogy én látom többnyire azok szidják akik ismerték a nerf előtti verziót.Sok értékelésből azt olvastam ki hogy nem is annyira a tankot szidják csak az elődhöz képest csalódtak benne.
Aztán a d00zer féle az nem med meg aki ismeri a gyengepontot 10/10szer belövi dolog kicsit elgondolkoztatott, de randomban több piroska van mint epic, akik nem ismernek gyengepontot, illetve szintén randomban szerintem nem annyira hátrány a hibrid mivolta.(és ezt nem kötekedésnek írom mert értem hogy miért írja amit ír)
Na de lényeg a lényeg mert én már-már meggyőztem magam olyan elfogulatlan véleményeket várnék akik nerf előtt nem játszottak vele.
Elég sokan megszerezhették az akcióban, szóval remélem olvashatok pár véleményt róla hogy mennyire állja meg a helyét randomban és mennyire
szenvedés vele a játék.
Mennyire lövik át, illetve gyengepontokon?
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja#55412Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Megvolt nerf elött. Szerettem, mert jó volt vele játszani amikor már volt hozzá értelmes legénységem. Nem tetszett benne sosem, hogy minden csatában el kellett durrantanom pár gold lőszert is. (Ez erősen csökkentette a profitot, de tudomásul vettem, hogy ez a legolcsóbb T8 prém tank.) Nerf után sem utáltam meg. Viszont, ha citrom színű enemy jött szembe, 10ből 9szer belőtte a kupolán lévő weakpointot. És nekem sem okozz gondot, ha Szupi Pörsing jön szembe. Szóval én 8.6-ban vettem, és aztán jött 8.8, ott játszottam még vele kb 35 csatát, és miután kipróbáltam a tesztszerveren a T34-et, rögtön visszaváltottam és némi hozzácsapott goldért cserébe beszereztem egy olyat. Ég és Föld. Sokkal jobban keress átlagban. Szóval végül is jó volt vele játszani, de összességében nem érte meg. T8 Prém tank keressen pénzt minél többet. Gondolom amikor megjelent nagyon más volt a WoT. Ezüstért vehető gold nem volt, általános ágyú pontosság növelés 8.6-ban, 8.8ban front páncél gyengítése, ezek együttes hatása rontotta el szerintem. Ha már FUN gép kéne, olcsóbban ott az E25. Tehát ha piros jön veled szemben randomban, akkor jó lehet, citromtól felfelé bízhatsz benne, hamar belőnek. Szemből is. Nagy távolságból nyilván nehezen, de te se fogsz örülni neki, hogy az ágyúd amúgy sem acélos penetration értéke tovább csökken.
Last edit: 11 éve 2 hónapja by stevedoki.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hecienda, Tiger205_Bp
Lassan elérkezik az idő, hogy a Löwe mellé vegyek egy másik tier8 prémium tankot. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Eddig az Fcm, 112, T-34-3 amik szóba jöttek.
A kedvenc tankom a Pershing. Ahoz hasonló játékélményt tud nyújtani valamelyik prémium?
Löwe-t nagyon szeretem (szerintem op tank, bár ezt nem sokan osztják) viszont szeretnék mobilisabb, "izgalmasabb" gépet.
Ha szereted a Pershinget, akkor egyértelműen FCM, kb ctrl+c ctrl+v pershing set_scale 1.5 parancsal, bár lövegpajzs nélkül. Pillanatnyilag szerintem IS-6/112 mellett az egyetlen tier8 prém tank ami tényleg meg is éri az árát.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Fcm állt eddig is az első helyen, úgyhogy köszönöm, hogy megerősítettetek benne, hogy nem csinálok vele rossz vásárt
Én is csak ajánlani tudom!kb 500 lejátszott meccs után elég jól össze haverkodtam vele!
Pontos és gyórs ágyú,remek átütés!Fürgékeny nagyon!DE roppant sérülékeny!
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…