Mivel az elemzésnél úgy tűnik nem nagyon van szemelőt megkérdem itt is.
Valaki hajtja mostanában a Ram II-t?
M7-et lassan kivégzem és eléggé megkedveltem, így elgondolkodtam hogy a Ram II jó lenne legénységet képezni, főleg hogy egyik szimpatikus ágon sincsen használhatónak tűnő prém med.
Bár lassabb az M7nél ami kicsit elbizonytalanít - ez biztos igényel némi megszokást - de az a kis köpködő ágyú eléggé megtetszett pedig nagyon féltem tőle.
T7-be sokat megy?
Legénységképzés céljából venném, a másik jelöltem a Chi-Nu-Kai mert a japán ág még mozgatja a fantáziám, de azt eléggé lehúzta a többség meg amúgy is az amcsikat favorizálom első körben.
Az átlag Tier súlya 5.1, ami azt jelenti, hogy tuladonképpen érdemben ugyanannyi nálánál magasabb szintűt lát, mint amennyi alacsonyabbat (na jó, egy kicsit több magasabbat). A tényleges osztásra persze hat a teljesítményed: ha jól tolod vele, akkor átmenetlileg megnő vele a T7 meccsek aránya, amit szívatásként fogsz megélni.
Az ágyujánál nagyon vedd komolyan, amit OdinHun írt: rettenetesen zavaró, hogy hamarabb tölt, mint céloz. Én a Churchill III-nál hozzá szoktam, hogy magacsul nyomom le a bal egér gombot, itt a Ram II-nél, hiába a gyors töltés elég véleményes az eredmény (igaz, gyengébb legénységem is van hozzá).
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja#54836Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
A Jt 8.8ról eszembe jutott egy szerintem találó vicc. Két szarvasbika (T-49 és Jt8. kószál a hegyekben,egyszer csak meglátnak a völgyben egy csapat szarvastehenet. A fiatalabbik (t-49):Szaladjunk le gyorsan dugjunk meg egyet! Jt8.8:Neeem. Szép lassan leballagunk és megdugjuk mindet
Ui: Ha nem jön egy erősebb bika
Last edit: 11 éve 2 hónapja by CrossMetal1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Az átlag Tier súlya 5.1, ami azt jelenti, hogy tuladonképpen érdemben ugyanannyi nálánál magasabb szintűt lát, mint amennyi alacsonyabbat (na jó, egy kicsit több magasabbat). A tényleges osztásra persze hat a teljesítményed: ha jól tolod vele, akkor átmenetlileg megnő vele a T7 meccsek aránya, amit szívatásként fogsz megélni.
Az ágyujánál nagyon vedd komolyan, amit OdinHun írt: rettenetesen zavaró, hogy hamarabb tölt, mint céloz. Én a Churchill III-nál hozzá szoktam, hogy magacsul nyomom le a bal egér gombot, itt a Ram II-nél, hiába a gyors töltés elég véleményes az eredmény (igaz, gyengébb legénységem is van hozzá).
Köszi, az átlag tier súlyt hol lehet megnézni?
(Bár ez nem mond sokat, mert ez alapján lehet baromi sok saját tier meg néha egy-egy nagyobb, meg mint írtad lehet egyenlően elosztva kisebb-nagyobb)
Mint írtam M7 megvan, Ram II-re rakok egy célzásgyorsítót és akkor kb ugyan azt tudja az ágyú mint az M7-en, szóval az nem fog zavarni sztem.
M7-et lassan kivégzem és eléggé megkedveltem, így elgondolkodtam hogy a Ram II jó lenne legénységet képezni, főleg hogy egyik szimpatikus ágon sincsen használhatónak tűnő prém med.
Bár lassabb az M7nél ami kicsit elbizonytalanít - ez biztos igényel némi megszokást - de az a kis köpködő ágyú eléggé megtetszett pedig nagyon féltem tőle.
T7-be sokat megy?
Legénységképzés céljából venném, a másik jelöltem a Chi-Nu-Kai mert a japán ág még mozgatja a fantáziám, de azt eléggé lehúzta a többség meg amúgy is az amcsikat favorizálom első körben.
Helló,
Igaz nem med és nem amcsi, de hasonló jatekstilusu a crusader, ajánlom, én nagyon szeretem.
Mint írtam M7 megvan, Ram II-re rakok egy célzásgyorsítót és akkor kb ugyan azt tudja az ágyú mint az M7-en, szóval az nem fog zavarni sztem.
Az átlag tier súlyt a vbaddict-on lehet megnézni a tank statistikáknál. Ez nem WG-féle ígéret, hanem a tényleges meccsek alapján kalkulált statisztikai adat.
Ram II vs M7 - szerintem az M7-hez képest jobban szétugrik a célkereszt, de kívánom, hogy úgy legyen, hogy ne zavarjon.
T7-be sokat megy?
Szia,
A Chi-nu-kai-t nem ajánlom.
Ugyan az mint a Chi-nu.
22 tonna hulladék.
Med, de nincs sebessége, nincs fordulékonysága, és minden jöttment keresztüllövi. Az ágyúja az egyetlen ami valamit ér rajta, de nem képes kompenzálni a többi hiányosságát.
Nekem legalábbis ez az érzésem vele kapcsolatban...
A Chi Nu Kai-t én is megvettem anno. Egyetértek Jacc80-nal, semmirevaló gép.
2 pozitívum: korrekt ágyú és gun dep. Cserébe magas, lassú, papír. Nem érte meg az árát, el is adtam.
Jobb befektetés lett volna azt az összeget leönteni a torkomon...
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…