Az biztos, hogy megosztó egy tank. Vagy bejön, vagy nem.
A kérdés az, mire akarod használni.
Creditet farmolni hibátlan, legénységet húzni arra is jó, bár én sűrűn halok vele nagyon, sniperkedni szinte leghátulról nagyon jó, rohamlövegnek használni alkalmatlan.
Én másképp játszom mint a többiek, legalábbis én így gondolom 
Ha nem megy egyik nap a fix tornyos kivitel akkor váltok a forgótornyosokra, de itt szinte csak heavy jöhet nekem szóba, a med-del még nem tanultam meg játszani. Ha nem megy a forgótornyos, akkor jönnek a TD-k.
Ma pl 72,8%-os winratem volt 22 csatát nyomtam le, és összesen 16-ot nyertem, de csak 29k sebzést osztottam ki. Csak a Jagdpantherrel és a T25/AT-vel mentem, mindkét esetben a legénységet húzom, mert ki van már fejlesztve a JPII és a T28 is, de még kell 1 milla credit a JPII-höz, meg 2,6 milla a T28-hoz. A T25/AT már elit, meg is tartom majd, 57%-os winratem van vele, ami egész jó. Átlag 25-30K credit/csata amit hoz bruttóban.
Sokszor mindkettővel megyek előre, elég jó camo mellett lehet vele hátulról surranni, ma is lett egy Pasucci medál amit 3 artyért adnak egy meccsben.
T28 felé mész?
Akkor elmondok egy pár dolgot, amit én ezzel a tankkal tapasztaltam, de korábban nem készültem fel rá.
Torziós rugó KÖTELEZŐ!!! Minél előbb legyen meg a 120 mm-es löveg, 105 mm-essel már kilencesek ellen is sokszor töltheted a goldot, E 75 alváz alját háromszor nem vitte át, igaz, máskor meg IS-7-et gyújtottam vele szemből, hol így, hol úgy.
Ha megvan a 120 mm-es löveg, akkor már fasza kis gép, nagyon jó átütéssel és átlagos sebzéssel.
A páncélja szemből sajnos nem mindenhol 254 mm, sőt, szinte sehol, csak a lövegpajzs mögött, a többi helyen 203 mm, ilyen-olyan döntésekkel.
L a s s ú ! Bárki leforog, aki gyorsabb nálad, még egy lomha heavy is. Addig kell kilőnöd, vagy láncolnod, amíg előtted van.
Sajnos a páncélja legtöbbször semmit se ér a tízesek ellen, a legtöbb kilences, és pár nyolcas ellen. Persze csodák vannak, de himbálás a barátod, addig se tudják a kupolát célozni. Viszont ha beszabadulsz egy olyan meccsbe, ahol nem csak hogy top tank vagy, de közben alig van nyolcas, akkor szépen lehet osztani az áldást. Nekem volt már ilyen meccsem, 6515 sebzéssel zártam, ami eddig a személyes rekordom.
Összefoglalva: Ez egy lassú, lomha tank, kivételesen jó össz frontpáncéllal, és egy remek löveggel (ami ráadásul fullosan 7,85 alatt tölt), de tartani kell a távolságot, ha mögéd kerülnek, sokszor halott vagy.
Ennek ellenére én nagyon megszerettem, örök helye lesz a garázsban, sőt alig 300 meccset mentem még vele, viszont már csak 79k XP a T95
Bocsi az offért