Jelenleg 111 vendég és 2 Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Amint becserélsz egy toborzói programból származó tankot azt újból ...
alfonzka33 32 perccel ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Az a frissítés még nem volt, nemsokára érkezik.
perretz 2 órával ezelőtt
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 12 órával ezelőtt
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 12 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja

Prémium harckocsik

11 éve 2 hónapja #56663 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Sziasztok!

Mostanában terveztem megvenni a JT8.8-at de most nagyon összekavartattok és elbizonytalanítottatok, ennyire élvezhetetlen vele a játék így meg lehet unni? Vagy csak rosszul értelmeztem a leírtakat?

Jó TD, pályákat tanulni, meccseket figyelni, "felnőni tier 8-ba" arra is jó.
De én egy év után beleuntam, most a MED-ek izgatnak.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #56665 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Az biztos, hogy megosztó egy tank. Vagy bejön, vagy nem.
A kérdés az, mire akarod használni.
Creditet farmolni hibátlan, legénységet húzni arra is jó, bár én sűrűn halok vele nagyon, sniperkedni szinte leghátulról nagyon jó, rohamlövegnek használni alkalmatlan.

Én másképp játszom mint a többiek, legalábbis én így gondolom :-)
Ha nem megy egyik nap a fix tornyos kivitel akkor váltok a forgótornyosokra, de itt szinte csak heavy jöhet nekem szóba, a med-del még nem tanultam meg játszani. Ha nem megy a forgótornyos, akkor jönnek a TD-k.

Ma pl 72,8%-os winratem volt 22 csatát nyomtam le, és összesen 16-ot nyertem, de csak 29k sebzést osztottam ki. Csak a Jagdpantherrel és a T25/AT-vel mentem, mindkét esetben a legénységet húzom, mert ki van már fejlesztve a JPII és a T28 is, de még kell 1 milla credit a JPII-höz, meg 2,6 milla a T28-hoz. A T25/AT már elit, meg is tartom majd, 57%-os winratem van vele, ami egész jó. Átlag 25-30K credit/csata amit hoz bruttóban.
Sokszor mindkettővel megyek előre, elég jó camo mellett lehet vele hátulról surranni, ma is lett egy Pasucci medál amit 3 artyért adnak egy meccsben.

T28 felé mész?

Akkor elmondok egy pár dolgot, amit én ezzel a tankkal tapasztaltam, de korábban nem készültem fel rá.

Torziós rugó KÖTELEZŐ!!! Minél előbb legyen meg a 120 mm-es löveg, 105 mm-essel már kilencesek ellen is sokszor töltheted a goldot, E 75 alváz alját háromszor nem vitte át, igaz, máskor meg IS-7-et gyújtottam vele szemből, hol így, hol úgy.
Ha megvan a 120 mm-es löveg, akkor már fasza kis gép, nagyon jó átütéssel és átlagos sebzéssel.
A páncélja szemből sajnos nem mindenhol 254 mm, sőt, szinte sehol, csak a lövegpajzs mögött, a többi helyen 203 mm, ilyen-olyan döntésekkel.
L a s s ú ! Bárki leforog, aki gyorsabb nálad, még egy lomha heavy is. Addig kell kilőnöd, vagy láncolnod, amíg előtted van.
Sajnos a páncélja legtöbbször semmit se ér a tízesek ellen, a legtöbb kilences, és pár nyolcas ellen. Persze csodák vannak, de himbálás a barátod, addig se tudják a kupolát célozni. Viszont ha beszabadulsz egy olyan meccsbe, ahol nem csak hogy top tank vagy, de közben alig van nyolcas, akkor szépen lehet osztani az áldást. Nekem volt már ilyen meccsem, 6515 sebzéssel zártam, ami eddig a személyes rekordom.

Összefoglalva: Ez egy lassú, lomha tank, kivételesen jó össz frontpáncéllal, és egy remek löveggel (ami ráadásul fullosan 7,85 alatt tölt), de tartani kell a távolságot, ha mögéd kerülnek, sokszor halott vagy.

Ennek ellenére én nagyon megszerettem, örök helye lesz a garázsban, sőt alig 300 meccset mentem még vele, viszont már csak 79k XP a T95 :D

Bocsi az offért

11 éve 2 hónapja #56668 Írta: HondaCB1300SA
Megválaszolva: HondaCB1300SA

Sziasztok!

Mostanában terveztem megvenni a JT8.8-at de most nagyon összekavartattok és elbizonytalanítottatok, ennyire élvezhetetlen vele a játék így meg lehet unni? Vagy csak rosszul értelmeztem a leírtakat?

Jó TD, pályákat tanulni, meccseket figyelni, "felnőni tier 8-ba" arra is jó.
De én egy év után beleuntam, most a MED-ek izgatnak.

Ja értem, szóval azért tud örömöt okozni és élvezhető játékot nyújtani, és akkor rengeteget tanulni vele, na azért vannak pozitív oldalai is.
És köszönöm a segítségét mindenkinek.

11 éve 2 hónapja #56672 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

Sziasztok!

Üdv!

600 csata minden harckocsi unalmassá válik, amellyel maj' minden meccs ugyanazt a játékot/stílust kívánja. Ergo nem túl változatos a játék vele, mint egy med-del vagy heavy-vel. Gondolom én a józan paraszti eszemmel...

11 éve 2 hónapja #56675 Írta: HondaCB1300SA

Sziasztok!

Üdv!

600 csata minden harckocsi unalmassá válik, amellyel maj' minden meccs ugyanazt a játékot/stílust kívánja. Ergo nem túl változatos a játék vele, mint egy med-del vagy heavy-vel. Gondolom én a józan paraszti eszemmel...

Köszönöm,igen ebben teljesen igazad nagyon jól leírtad.
Tudom, hogy nehéz erre válaszolni, de milyen tankot javasoltok amivel élvezet a játék. Szeretem a heavy-ket, persze TD-ket, med-dekel most ismerkedem.

11 éve 2 hónapja #56679 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
Azért a SU-122-44 sem olyan rossz.

Mellékletek:

11 éve 2 hónapja #56695 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
A JT 8.8 nem lenne rossz ha nem lenne ilyen tetü lassú.. Simán láncolva tudsz tartani szinte bármit, mivel kicsiket lő nem szoktak pánikba esni tőled csak mire odaérne hozzád szétszeded.. :) Feltéve ha odaérsz a buliba.. Ha nagy ritkán összejön a lépés, szépen hoz a konyhára de nekem többnyire 40-50 keres és ezt az E25 is tudja. Nagyon akartam és végül megleptem magamat vele, de azóta is bánom.. már többször el akartam adni, de mivel fizettem érte, soha nem fogom.. Ha nagyon kell a kredit akkor azért jól jön de szigurúan csak akkor használom. Számomra garantált agyfasz.. Talán egyszer kiszedik belőle a folytást és akkor szerethető is lesz :)
Ahogy elöttem is írták, minden pályán kb ugyan azt tudod csinálni.. semmi kreativitás..

11 éve 2 hónapja #56709 Írta: HondaCB1300SA
Nagyon köszönöm a segítségeket.

MPeter71:
Nagyon egy rugóra jár az agyunk. :)
Igen én is gondoltam a szülinapi dolgokra és remélem hétvégente ki fognak rukkolni valami jó akcióval.
Figyelem nagyon aztán ha valami bejön akkor jövök kérdezősködni. :cheer:

Köszönöm mégegyszer mindenkinek, de ha kinézek valamit ismét jelentkezem. :oops:

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #56712 Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Nekem T34 JT8.8 kombó van T8 prémium tankban. Elsődleges feladatuk a pénz keresés. Ezt mindkettő hibátlanul tudja, bár teljesen más stílusban kell használni őket. Nekem viszont pont ez jött be, ha nem megy egyikkel, akkor megy a másikkal. Kedvencem JT8.8-al Himmelsdorf halálutca, haspáncél és géppuskanyílás elrejt, és utána szüret. Gold-al képtelenek beütni a frontpáncélt igen sokszor. A nagy nyílt pályákon nem olyan életképes, arty-k (ha vannak a csatában) szeretik mert lassú, és ott a medek is könnyebben rontanak rá oldalról a csata vége felé. (Nehéz repeszpáncélt én is ki fogom próbálni rajta.)
T34, a tornyos TD szerepkőr nem igazán jön be vele nekem, inkább együtt mozgok az igazi nehéz tankokkal, (őket nem blokkolva, de páncélnak használva őket), a különbség csak annyi, hogy T10-ben kicsit jobban lemaradva, legalábbis a csata elején. (Arty-k szintén szeretik, mert puha a teste, GW Panther már 900 körüli sebet add neki. De ha nem állsz egy helyben, vagyis mozogsz a nehezekkel, akkor már általában nem Te leszel a fő célpontjuk.) Mindkettő nagyon jó pénzt keresni, nagyon is, szenvedésnek főleg nem érzem a játékot velük. Én nem szeretek hátul kempelni, legalábbis sokszor nem, mindkettő tankal amolyan keresem a bajt felfogásban játszom. De sosem legelsőnek megyek a csata elején. Sosem! A célom legalább 2-3 ezer sebzést kiosztani velük, ez ha sikerül, már igen szépen keresnek prém fiók nélkül is. Hogy pontosan menyit az függ attól, hány lövés sebzet, és milyen szintű ellenfélbe és mennyi lett az össz. sebzés. Hogy mégis írjak vmi támpontot: citrom játékos vagyok, és ezek a gépek átlagban nettó 30-40 ezer közötti kreditet hoznak nekem (Nem prémium acc.) Természetesen van teljesen rossz kör és van kiugróan jó is. Átlagot írtam. A sebzés pedig 9.1-ben így alakult átlagban: JT8.8-al 1500 T34-el 2000. Nem kiugró, tudom, az általam meghatározót céltól is elmarad kissé, de talán majd fejlődők még picit játéktudásban. Talán többen vagyunk átlagos játékosok (citrom), mint nagyon jók. Nekik segíthet, mit várhatnak kredit farmolásban ettől a két cucctól.

Megjegyzés: Én a Dicker Max-ot tartom hibás vásárlásnak, megbántam őszintén, inkább többért az E25, de JT8.8 helyett E25 még sosem fordult meg a fejemben...

11 éve 2 hónapja #56717 Írta: HondaCB1300SA
Köszi stevedoki, nem is gondoltam, hogy ilyen sok segítséget fokok kapni, ennek nagyon örülök, megvárom mi lesz a hétvégén és akkor megint jövök a kérdezősködni. :)

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #56719 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Én a JT88-ban csalódtam,lehet nem szoktam meg bár sokat TD-zem nem kellene újdonság legyen,de mindig kigyulladni már unom,meg a sok motor cserét,ez nem való forma 1-be az tutti. T34 megszoktam,s nekem igen be vált,már nem zavar a tier 10 sem,én ezzel keresek a legtöbbet,egy időben meg bántam,hogy megvettem,ez volt az első,most nem adnám semmi pénzért,szerintem pontos,sokat sebez és vesztes csata is 40-50k egy jó nyertes csata simán 100K felett hoz. AZ SU 100Y,megszerettem csúnya meg minden de 3 lövéssel már rúg a napi staton rendesen,M10 med most szokom,de tetszik,nem keres rosszul,SU 122-44 hát nem nagyon ér föl az előbbiekhez és 9 tierben rázós aratni vele,annyi,hogy gyors. SU85i az elején nagyon jó volt,most mintha kapott volna egy titkos nerfet,ritkán veszem elő. Még van egy sauma is a garázsban,na ő jó kis tank,tier 5 sem gond igaz gold akkor kötelező T26E4 pénzért vett,nagyon tetszik optikailag,ezzel le is zárult a mondani valom,sokszor ott reszket a kezem az eladás gombon nála :)

Mit szeretnék? IS6 figyelem őket a játékban,szerintem nem egy rossz tank,és egy T59,és egy E25.

Volt dicker max,churchill,matilda,t25,t14 meg a franc tudja mi nem még de mentek a levesbe,számomra nem jöttek be.

Én a T34 mellet teszem le a voksom :)

11 éve 2 hónapja #56730 Írta: stevedoki
Megválaszolva: stevedoki
Így van, másnak más jöhet be.

T25 viszont troll. Nagyon olcsó, és WN8-at marha jól lehet húzni vele pl. 1000sebzésért már lila WN8 érték jár. De egyszerűen nem lehet vele med játékot játszani, inkább úgy használom mint a T49-et. Legénységre full álca került első körben, parancsnoknak 6.-ik érzék. Álcaháló, venti, periszkóp a felszerelés. Ez így nagyon troll. :) 20-25K kreditet tudd termelni nettó.

Churchill III. sok HP-ja van, és bármit ledarál az ágyújával, ezért FUN sokszor. Amiért mégsem szerettem, az az, hogy néha megy T6-ban is, pedig nem igazán odavaló már.. a 100-as pen normál lőszerrel kevés már oda. És lassú, ezzel megkerülni az ellenfelet nem igazán lehet. Keresni ez is tudna, a baj az, hogy Tier5-ben a KV1-ekre sajnos pár goldot is el kell használni, Tier6-ban a T150-re pl meg még többet. így farmra nem jó sajna. Legénységképzésre ettől még jó.

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #56731 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Én a JT88-ban csalódtam,lehet nem szoktam meg bár sokat TD-zem nem kellene újdonság legyen,de mindig kigyulladni már unom,meg a sok motor cserét,ez nem való forma 1-be az tutti. T34 megszoktam,s nekem igen be vált,már nem zavar a tier 10 sem,én ezzel keresek a legtöbbet,egy időben meg bántam,hogy megvettem,ez volt az első,most nem adnám semmi pénzért,szerintem pontos,sokat sebez és vesztes csata is 40-50k egy jó nyertes csata simán 100K felett hoz. AZ SU 100Y,megszerettem csúnya meg minden de 3 lövéssel már rúg a napi staton rendesen,M10 med most szokom,de tetszik,nem keres rosszul,SU 122-44 hát nem nagyon ér föl az előbbiekhez és 9 tierben rázós aratni vele,annyi,hogy gyors. SU85i az elején nagyon jó volt,most mintha kapott volna egy titkos nerfet,ritkán veszem elő. Még van egy sauma is a garázsban,na ő jó kis tank,tier 5 sem gond igaz gold akkor kötelező T26E4 pénzért vett,nagyon tetszik optikailag,ezzel le is zárult a mondani valom,sokszor ott reszket a kezem az eladás gombon nála :)

Mit szeretnék? IS6 figyelem őket a játékban,szerintem nem egy rossz tank,és egy T59,és egy E25.

Volt dicker max,churchill,matilda,t25,t14 meg a franc tudja mi nem még de mentek a levesbe,számomra nem jöttek be.

Én a T34 mellet teszem le a voksom :)

Érdekes, mennyire másképp látjuk.
- Su-122-44 nálam veri mind a Su-100y-t, mind az M10-et (pedig abból is van Mastery-m).
- E-25 veri a Su-122-t és tier limites is,
- Type-59? Odaadnám érte a 3 kínai prém tankomat, s még fizetnék is rá, pedig berfelve lett, nem is kicsit. Sajnos nem kapható. Talán most hétvégén???

Szóval nálam a sorrend valami ilyesmi:
T34/ IS6 / Su-122-44 / Churchill III / KV-220 /T25 / Tetrarch / JT88 / FCM / Pak 36 / 112 / Löwe / Dicker / Su-85i /Panther M10 / Ram II / Matilda BP - Matilda IV / PzIV Schmallturm / Chi Nu Kai / Excelsior

11 éve 2 hónapja #56733 Írta: Deadman78
Megválaszolva: Deadman78
Tiszteletem!

Olvasva itt a kommenteket, azt hiszem meglepő leszek prém. tank ügyben:

Nekem az FCM/Löwe kombó jött be a legjobban tier 8-as prémtankokat illetően. :-)
A IS-6/112 kivételével kirpóbáltam már az összes 5-ös és afölött lévő prémtankot, és nekem ez a kettő váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Mindenki szidja a Löwét, de nekem nagyon fekszik a drága! :-D És termeli a kreditet rendesen, jobban mint a T34 szerintem.
FCM meg egy HATALMAS fun tank! Sőt mióta a kreditszorzóját egy szintre hozták majdnem a JT 8.8-al keresni is lehet vele rendesen!
Dehát kinek a pap kinek a papné! :-D
E-25 megvolt, de eladtam mert azt éreztem , hogy titokban nerfelték... SU-122-44 készer vettem meg mikor akciós volt, de az a fránya 175-ös pen nagyon kevés tud lenni sok esetben.

Üdv

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #56735 Írta: Murphy_x
Megválaszolva: Murphy_x
Egy észrevétel:) T26E4 szerintem alábecsült tank lett, nagyon sokáig nem akartam prémium tankot , statom is mutatja hogy inkább mindig az újabb tankokat hajtottam és valahogy a legénység is alá maradt a a képzésben...,
mígnem pár hónapja miután kiosztottak sokaknak t26e4-eket a küldetésben mindig szembe jött egy , és általában én maradtam alul szemtől szembe ! leírásokban folyamatosan, ne vedd meg ! hiba ! hát én megvettem :

vélemény: nagyon jó látótávolság ,frontja szerintem vetekszik bármelyik 8as heavyvel , és pontos gyorsabb ágyú , 10 goldot ellőhetsz és pozitív marad az egyenleg , szerintem ügyesen használva egy mini t34 és ugy is érdemes vele játszani .

csatolok két képet , ezek átlagos körök ,sebzésbenyelésre érdemes ránézni :)

Mellékletek:

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Örömködő (2)
    • Emlékszem még tavasszal mondtam magamban: "Na...
    • Írta: TegRazor
    • 3 órája 11 perce ezelőtt
    • bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 1 napja 1 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Bónuszkódok
    • Szerintetek, aki egy ilyen fórumot olvas, az...
    • Írta: perretz
    • 2 órája 29 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 21 órája 51 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 2 napja 5 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.