Gondolkodom egy TOG II és egy Churchill III megvételén.
A TOG-ról írt elemzést elolvastam, és számtalan videót láttam róla, de nektek mi a véleményetek róla? Érdemes megvenni?
A Churchill III-nál ugyanez a helyzet, érdemes e megvenni, lehet vele szórakozni?
Igen, ezeket fun tanknak szánom, farmolósnak ott a T34.
A "TOG II"-őt meg sem vettem, a "Churchill III"-at meg rég eladtam.
Nekem a "T14" és most újabban a "Ram II" jött be. Ez utóbbival szedem a napi 6x "Top 5 XP"-s küldit.
Gondolkodom egy TOG II és egy Churchill III megvételén.
A TOG-ról írt elemzést elolvastam, és számtalan videót láttam róla, de nektek mi a véleményetek róla? Érdemes megvenni?
A Churchill III-nál ugyanez a helyzet, érdemes e megvenni, lehet vele szórakozni?
Igen, ezeket fun tanknak szánom, farmolósnak ott a T34.
Nekem nincs még olyan sok csatám a Churchill III-al, de nekem tetszik. Szerintem fun-nak teljesen megfelelő. Mondjuk a krediet is adja, csak lődőzni kell vele az ellent rendesen. (mondjuk melyik tanknál nem...)
Én is szerettem volna róla elemzést olvasni, de az nem volt. Viszont van az oldalon róla egy bemutató videó, ha működik már a fórum kereső akkor megtalálod. Én nem bántam meg.
Ha C3 és Tog2 közül kellene választanom, akkor a Tog-ot ajánlanám. A maga fura módján nagyon fun tud lenni, 1v1-ben megeszel vele tier7 heavyket is, na meg persze a kreditet is ő hozza legjobban az összes tier6 közül.
C3-tól kb 10 meccs után agyvérzést kaptam és eladtam. Nem lenne rossz tank, de a torony megöli az egészet...
Csak is akkor vedd meg, eszedbe ne jusson teljes áron megvenni,(és senkinek se) hiába egy OP tank a maga tierjében, (1 nap alatt 2 Lehvaslaiho medált szedtem össze vele) folyton felhajigálja tier 5 be, és ott a "jó szerencsének" hála, mindig a KV-1 ek ellen kell küzdenem,(mert pechemre akkor ott épp azok jönnek ,és nem frontba megyek vele ha kis zsebpiszok vagyok,elhiheted) ott viszont lótúrót sem ér...golddal se ütöm át 50 m ről az oldalát se...de 500 goldot megér...jó tank amúgy, tényleg.
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja#57588Írta: mario76
Megválaszolva: mario76
Sziasztok augusztus 18 tól lessz az italerinek akciója a 1:35 tankokra például a shermanhoz tetrachot adnak. de lessz pzkfwB2,lef105arty,T1E6light meg a tetrach.
a kérdés hogy mennyivel drágítják meg az alap makettet.
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja#57599Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
Prémium tankra kiképzett legénység ülhet masik prémbe büntetés nélkül?(kv5 böl is6 ba)
Tisztaban vok vele hogy ált. ugy szokás h normal tankra képezzük, de most ez kivételes eset..
Prémium tankra kiképzett legénység ülhet masik prémbe büntetés nélkül?(kv5 böl is6 ba)
Tisztaban vok vele hogy ált. ugy szokás h normal tankra képezzük, de most ez kivételes eset..
Igen ebben a helyzetben ülhet mivel prém heavy mind2.
Most nézem a hétvégi ajánlatot a prémium shopban. Abban kérném a segítséget, hogy ha megveszem a French Package-t és már megvan a FCM 50t belőle, akkor mi fog történni? Megkapom aranyban az FCM árát? vagy kreditben?
Köszönöm az infot előre is!
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…