Jelenleg 83 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Az a frissítés még nem volt, nemsokára érkezik.
perretz 49 perccel ezelőtt
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 10 órával ezelőtt
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 10 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 17 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 2 napja

Prémium harckocsik

11 éve 1 hónapja #58003 Írta: EpickFail
Megválaszolva: EpickFail
Sziasztok! Még új vagyok ezen a portálon, de egy kis segítségre lenne szükségem. A klántársak javasolták, hogy forduljak hozzátok. Régebben valaki feltörte az első kezdő accuntomat. Neve: xxsamakxx . Eladta mind a 3 prerium tankomat, mert szerintem ez vicces, majd egyszer egy névtelen levélben elküldte a jelszót. Az lenne a kérdésem, hogy van valami esély arra, hogy legalább egy prerium tankomat visszakapom? Mert ez így nekem -13.000 forint. Előre is köszönöm!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #58007 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70

Sziasztok! Még új vagyok ezen a portálon, de egy kis segítségre lenne szükségem. A klántársak javasolták, hogy forduljak hozzátok. Régebben valaki feltörte az első kezdő accuntomat. Neve: xxsamakxx . Eladta mind a 3 prerium tankomat, mert szerintem ez vicces, majd egyszer egy névtelen levélben elküldte a jelszót. Az lenne a kérdésem, hogy van valami esély arra, hogy legalább egy prerium tankomat visszakapom? Mert ez így nekem -13.000 forint. Előre is köszönöm!

Kedves EpicFail a legjobb helyre fordultál!

Az univerzum urai, no nem mondom hogy a térdüket csapkodták, de jót derültek a történeten.
Azt üzenik, hogy nem csak a három prérimumot kapod vissza, hanem egy negyediket is, amit külön neked terveznek!
:)

Remélem más kérdésben is ilyen gyorsan tudunk segíteni :)

11 éve 1 hónapja #58015 Írta: Dinasti
Megválaszolva: Dinasti

Az univerzum urai, no nem mondom hogy a térdüket csapkodták, de jót derültek a történeten.
Azt üzenik, hogy nem csak a három prérimumot kapod vissza, hanem egy negyediket is, amit külön neked terveznek!

Üdv! Ha tényleg ez a gondod hogy törölt prémtankot szeretnél visszakapni akkor van rá mód. JElenleg 1szer tolhatod el ezt a lehetőséget. A tank árának megkell lenni pl 1.900.000 kredit és 1 szabad garázshelynek. Ha ezek megvannak 1 levél a suportnak és 1-2 napon belül visszakapod. Ismétlem accountonként 1 szer lehet ezt eltolni!

11 éve 1 hónapja #58017 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Egy órán belül vissza kaptam.

11 éve 1 hónapja #58018 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth
mostani prémium shop ajánlat: LeFH18B2 - ezt ismerem, szuper FUN arty, valamint FCM 50t - őt próbáltam teszt szerveren, semmit nem tudtam meg róla...

szóval nálam tapasztaltabbakat kérdezem: tényleg ANNYIRA jó az FCM50t mint hallani róla 2. vonalbeli támogatóként?

11 éve 1 hónapja #58019 Írta: EpickFail
Akkor nagyon szépen köszönöm a segítséget. Végre egy olyan portál, ahol segíteni is tudnak. Mikorra kaphatnám vissza? Egy Su100y, D.Max, Churchill III-ról lenne szó.

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58022 Írta: Ivo Tibor
Megválaszolva: Ivo Tibor
Szia!

Én hülye eladtam a KV220-at, már megbántam!
Örömmel olvasom, hogy egy lehetőség van visszakapni.
Magyarul vagy Angolul kell levelet írni a Supportnak?
Angolul kell akkor tudna valaki esetleg segíteni, mert ez a része nem megy?

Köszi!

11 éve 1 hónapja #58023 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Hat nezd, nem tudok egyertelmu valaszt irni erre. Nekem van a garazsban FCM es szamomra az egyik legkezelhetetlenebb tank, ehhez merten a legrosszabb a statom is vele. Probaltam mindenfelekeppen, nem megy. Masreszt el kell mondanom, ismerek par embert aki amikor a masodik accot nyitottak az FCM volt az elso amit megvettek ra es ezzel huztak a statot es a tobbit, lila eredmennyel. Ebbol szamomra az jon le hogy erosen stilusfuggo az FCM - valakinek nagyon fekszik es annak kezeben szuper tank, viszont ha nem erzel ra egy szenvedes az egesz. En ha visszakapnam az EUR-t amit letettem erte gondolkodas nelkul adnam el. Nem biztos hogy ez a komment segit, de legalabb megvilagitja ennek a tanknak a kettosseget :-)

mostani prémium shop ajánlat: LeFH18B2 - ezt ismerem, szuper FUN arty, valamint FCM 50t - őt próbáltam teszt szerveren, semmit nem tudtam meg róla...

szóval nálam tapasztaltabbakat kérdezem: tényleg ANNYIRA jó az FCM50t mint hallani róla 2. vonalbeli támogatóként?

11 éve 1 hónapja #58030 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Ha jól rémlik, egyszer egy accounton az eladott tankot visszaadja a wg...
Olvasd el a wot faq-ban. Vagy nyiss egy support ticketet.

11 éve 1 hónapja #58032 Írta: EpickFail
Akkor lesz időm farmolni. Valószínűleg a jövő hétre meglesz. Amúgy az csak valami vicc volt, hogy még egy negyediket is kapok? :D Köszönöm szépen a segítséget.

11 éve 1 hónapja #58220 Írta: Jocc1992
Megválaszolva: Jocc1992
Sziasztok!
A Tier 5-ös prémium tankok kredithozama felől érdeklődnék.
Például egy nyertes csatán egy Churchill 1-es sebez 1000-et és kilő 3 tankot, ugyan ezt megcsinálja egy Churchill 3, kb mennyivel több kreditet kap?

11 éve 1 hónapja #58246 Írta: balioking
Megválaszolva: balioking
Ram II, T 14 és Chi-Nu most 1.5k huf körül vannak, aki szeretne venni az most tegye! -40% az már jó ajánlat. Tudom, hogy már ki lett írva a főoldalra, de hátha valakinek elkerüli a figyelmét...

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #58254 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN

Szia!

Én hülye eladtam a KV220-at, már megbántam!
Örömmel olvasom, hogy egy lehetőség van visszakapni.
Magyarul vagy Angolul kell levelet írni a Supportnak?
Angolul kell akkor tudna valaki esetleg segíteni, mert ez a része nem megy?

Köszi!

Sajnos magyar support részleg nincsen, szóval csak angolul tudsz velük kommunikálni.
Itt lehet a tank visszakéréséről bővebben olvasni:
forum.worldofta...zetes/

11 éve 1 hónapja #58274 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

Hat nezd, nem tudok egyertelmu valaszt irni erre. Nekem van a garazsban FCM es szamomra az egyik legkezelhetetlenebb tank, ehhez merten a legrosszabb a statom is vele. Probaltam mindenfelekeppen, nem megy. Masreszt el kell mondanom, ismerek par embert aki amikor a masodik accot nyitottak az FCM volt az elso amit megvettek ra es ezzel huztak a statot es a tobbit, lila eredmennyel. Ebbol szamomra az jon le hogy erosen stilusfuggo az FCM - valakinek nagyon fekszik es annak kezeben szuper tank, viszont ha nem erzel ra egy szenvedes az egesz. En ha visszakapnam az EUR-t amit letettem erte gondolkodas nelkul adnam el. Nem biztos hogy ez a komment segit, de legalabb megvilagitja ennek a tanknak a kettosseget :-)

Köszönöm, hogy időt szakítottál a válaszra. Közben jobban utánanéztem, és tényleg! valószínűleg beszerzésre kerül a LeFH-val együtt, aztán meglátjuk, örök szerelem, vagy örök harag? :lol:

11 éve 1 hónapja #58284 Írta: Deadman78
Megválaszolva: Deadman78
Nagyon jó kis tank az FCM!! Sokan azért szidták, és szidják, mert papír, és hatalmas célpont. Elindulnak vele a pusztába, hogy én vagyok Chuck Norris, és pislognak mint hal a szatyorban, hogy az első össztűz kivégzi őket. Na az ilyeneknek biztos, hogy nem tetszik. De ha kicsit átgondoltabban játszol, egyből más lesz a leányzó fekvése. Élvezet onnantól a játék vele! És most már a kreditet is szépen hozza.

Üdv

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Örömködő (2)
    • Emlékszem még tavasszal mondtam magamban: "Na...
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 25 perce ezelőtt
    • bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 23 órája 53 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Bónuszkódok
    • Szerintetek, aki egy ilyen fórumot olvas, az...
    • Írta: perretz
    • 43 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 20 órája 5 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 2 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.