Sziasztok! Még új vagyok ezen a portálon, de egy kis segítségre lenne szükségem. A klántársak javasolták, hogy forduljak hozzátok. Régebben valaki feltörte az első kezdő accuntomat. Neve: xxsamakxx . Eladta mind a 3 prerium tankomat, mert szerintem ez vicces, majd egyszer egy névtelen levélben elküldte a jelszót. Az lenne a kérdésem, hogy van valami esély arra, hogy legalább egy prerium tankomat visszakapom? Mert ez így nekem -13.000 forint. Előre is köszönöm!
Sziasztok! Még új vagyok ezen a portálon, de egy kis segítségre lenne szükségem. A klántársak javasolták, hogy forduljak hozzátok. Régebben valaki feltörte az első kezdő accuntomat. Neve: xxsamakxx . Eladta mind a 3 prerium tankomat, mert szerintem ez vicces, majd egyszer egy névtelen levélben elküldte a jelszót. Az lenne a kérdésem, hogy van valami esély arra, hogy legalább egy prerium tankomat visszakapom? Mert ez így nekem -13.000 forint. Előre is köszönöm!
Kedves EpicFail a legjobb helyre fordultál!
Az univerzum urai, no nem mondom hogy a térdüket csapkodták, de jót derültek a történeten.
Azt üzenik, hogy nem csak a három prérimumot kapod vissza, hanem egy negyediket is, amit külön neked terveznek!
Remélem más kérdésben is ilyen gyorsan tudunk segíteni
Az univerzum urai, no nem mondom hogy a térdüket csapkodták, de jót derültek a történeten.
Azt üzenik, hogy nem csak a három prérimumot kapod vissza, hanem egy negyediket is, amit külön neked terveznek!
Üdv! Ha tényleg ez a gondod hogy törölt prémtankot szeretnél visszakapni akkor van rá mód. JElenleg 1szer tolhatod el ezt a lehetőséget. A tank árának megkell lenni pl 1.900.000 kredit és 1 szabad garázshelynek. Ha ezek megvannak 1 levél a suportnak és 1-2 napon belül visszakapod. Ismétlem accountonként 1 szer lehet ezt eltolni!
Akkor nagyon szépen köszönöm a segítséget. Végre egy olyan portál, ahol segíteni is tudnak. Mikorra kaphatnám vissza? Egy Su100y, D.Max, Churchill III-ról lenne szó.
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja#58022Írta: Ivo Tibor
Megválaszolva: Ivo Tibor
Szia!
Én hülye eladtam a KV220-at, már megbántam!
Örömmel olvasom, hogy egy lehetőség van visszakapni.
Magyarul vagy Angolul kell levelet írni a Supportnak?
Angolul kell akkor tudna valaki esetleg segíteni, mert ez a része nem megy?
Hat nezd, nem tudok egyertelmu valaszt irni erre. Nekem van a garazsban FCM es szamomra az egyik legkezelhetetlenebb tank, ehhez merten a legrosszabb a statom is vele. Probaltam mindenfelekeppen, nem megy. Masreszt el kell mondanom, ismerek par embert aki amikor a masodik accot nyitottak az FCM volt az elso amit megvettek ra es ezzel huztak a statot es a tobbit, lila eredmennyel. Ebbol szamomra az jon le hogy erosen stilusfuggo az FCM - valakinek nagyon fekszik es annak kezeben szuper tank, viszont ha nem erzel ra egy szenvedes az egesz. En ha visszakapnam az EUR-t amit letettem erte gondolkodas nelkul adnam el. Nem biztos hogy ez a komment segit, de legalabb megvilagitja ennek a tanknak a kettosseget
Ha jól rémlik, egyszer egy accounton az eladott tankot visszaadja a wg...
Olvasd el a wot faq-ban. Vagy nyiss egy support ticketet.
Akkor lesz időm farmolni. Valószínűleg a jövő hétre meglesz. Amúgy az csak valami vicc volt, hogy még egy negyediket is kapok? Köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!
A Tier 5-ös prémium tankok kredithozama felől érdeklődnék.
Például egy nyertes csatán egy Churchill 1-es sebez 1000-et és kilő 3 tankot, ugyan ezt megcsinálja egy Churchill 3, kb mennyivel több kreditet kap?
Ram II, T 14 és Chi-Nu most 1.5k huf körül vannak, aki szeretne venni az most tegye! -40% az már jó ajánlat. Tudom, hogy már ki lett írva a főoldalra, de hátha valakinek elkerüli a figyelmét...
Én hülye eladtam a KV220-at, már megbántam!
Örömmel olvasom, hogy egy lehetőség van visszakapni.
Magyarul vagy Angolul kell levelet írni a Supportnak?
Angolul kell akkor tudna valaki esetleg segíteni, mert ez a része nem megy?
Köszi!
Sajnos magyar support részleg nincsen, szóval csak angolul tudsz velük kommunikálni.
Itt lehet a tank visszakéréséről bővebben olvasni: forum.worldofta...zetes/
Hat nezd, nem tudok egyertelmu valaszt irni erre. Nekem van a garazsban FCM es szamomra az egyik legkezelhetetlenebb tank, ehhez merten a legrosszabb a statom is vele. Probaltam mindenfelekeppen, nem megy. Masreszt el kell mondanom, ismerek par embert aki amikor a masodik accot nyitottak az FCM volt az elso amit megvettek ra es ezzel huztak a statot es a tobbit, lila eredmennyel. Ebbol szamomra az jon le hogy erosen stilusfuggo az FCM - valakinek nagyon fekszik es annak kezeben szuper tank, viszont ha nem erzel ra egy szenvedes az egesz. En ha visszakapnam az EUR-t amit letettem erte gondolkodas nelkul adnam el. Nem biztos hogy ez a komment segit, de legalabb megvilagitja ennek a tanknak a kettosseget
mostani prémium shop ajánlat: LeFH18B2 - ezt ismerem, szuper FUN arty, valamint FCM 50t - őt próbáltam teszt szerveren, semmit nem tudtam meg róla...
szóval nálam tapasztaltabbakat kérdezem: tényleg ANNYIRA jó az FCM50t mint hallani róla 2. vonalbeli támogatóként?
Köszönöm, hogy időt szakítottál a válaszra. Közben jobban utánanéztem, és tényleg! valószínűleg beszerzésre kerül a LeFH-val együtt, aztán meglátjuk, örök szerelem, vagy örök harag?
Nagyon jó kis tank az FCM!! Sokan azért szidták, és szidják, mert papír, és hatalmas célpont. Elindulnak vele a pusztába, hogy én vagyok Chuck Norris, és pislognak mint hal a szatyorban, hogy az első össztűz kivégzi őket. Na az ilyeneknek biztos, hogy nem tetszik. De ha kicsit átgondoltabban játszol, egyből más lesz a leányzó fekvése. Élvezet onnantól a játék vele! És most már a kreditet is szépen hozza.
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…