Jelenleg 84 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Az a frissítés még nem volt, nemsokára érkezik.
perretz 48 perccel ezelőtt
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 10 órával ezelőtt
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 10 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 17 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 2 napja

Prémium harckocsik

11 éve 1 hónapja #58325 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

tényleg ANNYIRA jó az FCM50t mint hallani róla 2. vonalbeli támogatóként?

Röviden a válasz igen.

Előnyök:
- tier limit (max tier9-be rak)
- 212 pen AP (legjobb a limites tankok között)
- tűzgyorsaság (pl.: 2x lősz, amíg az IS-3 csak 1-et)
- mozgékony (mint egy med)
- jól hozza a pénzt 1500 átlag dmg mellé 40k profit könnyen megvan, 1800-2000 mellett már 60-70k profit is

Hátrányok:
- hatalmas test, ami fizikailag is problémás, nem férsz be, nem tudod eldugni
- nincs páncél, max kisebb tierű tankot tud pattintani tudatosa, bár vannak meglepetések (amikor a T9-es WT pattan...)
- nincs camo, egyáltalán...
- az ágyú franciás, teljesen becélzott lövés is képes elszállni (leginkább a lánctalpak vonzzák a lövéseket, persze nem szakadnak le a találattól)
- sniper nézetben az ellenfél már régen látja a kupolát ha domb mögül nézel ki, mire Te meglátod őt
- könnyen sebződik rajta legénység, modul (motor, toronyforgatás és lőszerrekesz különösen)

Számomra az ideális csata az FCM-mel kb.: úgy néz ki, hogy a csata elején hagyom érvényesülni a többieket és távolról (TD módban) folyamatosan csipegetem a HP-t az ellenféltől. Majd a csata vége felé "átváltok" MED módra és ha kell resetelek, ha kell levadászom az ellenfelet egyesével.

Érdemes vigyázni a tankra (HP) és megvárni, amíg elhullanak és legyengülnek az ellenfelek. Az igazi tudása a tanknak szerintem a csata második felében/végjátékban jön ki. Amikor a gyorsaságnak köszönhetően könnyedén le lehet vadászni a megmaradt ellenfeleket és nem kell attól tartani, hogy amíg beflankelsz egy tankot, addig a társa kiszed.

Top Tierként - ha kevés a T8 tank - lehet kissé agresszívabb stílusban játszani, de nem szabad elfelejteni, hogy lényegében bármi képes átlőni, amivel találkozhat.

Egy nagyon jó kis elemzés:
wotlabs.net/art...eview/

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #58332 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
Üdv!

Egy sokszor felvetett kérdésről szeretném kikérni a véleményeteket. T34 vagy Löwe éri meg jobban. A T34 a nagyobb páncélátütés miatt szimpatikus, talán jobban érvényesül a tier 10 es tankokkal szemben. A Löwe - ről meg elég jól pattognak a lövések, már amennyire a videókon látom.

Továbbá megéri egy ilyen prém tankra (valamelyik a 2 közül) beruházni? Ugyanis nem olcsó darabok... A cél a kredit farmolás lenne. Meg persze hogy időt spóroljon. KV1 el farmolok, az is hoz de sokat kell játszani mire összejön egy komolyabb összeg. Illetve még annyi, hogy ezeket leszokták árazni néha - néha?

11 éve 1 hónapja #58337 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Üdv!

Egy sokszor felvetett kérdésről szeretném kikérni a véleményeteket. T34 vagy Löwe éri meg jobban. A T34 a nagyobb páncélátütés miatt szimpatikus, talán jobban érvényesül a tier 10 es tankokkal szemben. A Löwe - ről meg elég jól pattognak a lövések, már amennyire a videókon látom.

Továbbá megéri egy ilyen prém tankra (valamelyik a 2 közül) beruházni? Ugyanis nem olcsó darabok... A cél a kredit farmolás lenne. Meg persze hogy időt spóroljon. KV1 el farmolok, az is hoz de sokat kell játszani mire összejön egy komolyabb összeg. Illetve még annyi, hogy ezeket leszokták árazni néha - néha?

Nem megy neked még olyan jól, hogy megérje kidobni rá a pénzt. A KV-1 és a TigerII eredményei alapján legalábbis erre lehet következtetni. Szerintem várd meg a következö tesztszervert, próbáld ki öket és aszerint dönts hogy melyik áll közelebb a stílusodhoz. Addig meg gyakorolj. A Löve amúgy azért is jobb lenne, mert az E-75 -öd legénységét képezhetnéd benne. Mellesleg igen, akciósak is néha és van hogy tier8 prém tankot lehet szerezni küldetéssel is. IS-6 és Super Pershing volt már, de keményen meg kellett dolgozni értük.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

11 éve 1 hónapja #58344 Írta: _HENTES_
Köszi a válaszokat. Még annyi, hogy egy - egy ilyen akció alkalmával mennyit szoktak engedni ebből a 13 ezerből?

Hát igen, próbálok fejlődni, az E75 - öt szerintem félre is rakom, mert borzasztóan nem megy vele. Kicsit csalódtam is benne, azt hittem az a páncélzat jobban felfogja a lövéseket. Nem mondom, pattint azért, pláne 8 - as tankokat, de a legtöbb esetben hiába forgatom, rongyosra lövik. Mellé az a töltési idő nagyon sok és mostanában eszméletlenül mellé lő. Teljesen beszűkült célkereszttel, célra tartva csont mellé megy. Nem is értem sokszor, hogy mi ez... Úgy néz ki még nem nőttem fel hozzá :)

Pont azért fordult meg a fejemben egy prémium tank, hogy kevesebb idő befektetéssel több kredit jöjjön be, de hogy őszinte legyek sokallom az árukat.

Még egyszer köszi a gyors válaszokat.

11 éve 1 hónapja #58348 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Köszi a válaszokat. Még annyi, hogy egy - egy ilyen akció alkalmával mennyit szoktak engedni ebből a 13 ezerből?

Egy forintot sem :( + arany, vagy premidőt adnak hozzá.

11 éve 1 hónapja #58369 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Ez így nem igaz, néha-néha van rájuk 10-15% kedvezmény de elég ritkán.

11 éve 1 hónapja #58399 Írta: BAGETT

Hát igen, próbálok fejlődni, az E75 - öt szerintem félre is rakom, mert borzasztóan nem megy vele. Kicsit csalódtam is benne, azt hittem az a páncélzat jobban felfogja a lövéseket. Nem mondom, pattint azért, pláne 8 - as tankokat, de a legtöbb esetben hiába forgatom, rongyosra lövik. Mellé az a töltési idő nagyon sok és mostanában eszméletlenül mellé lő. Teljesen beszűkült célkereszttel, célra tartva csont mellé megy. Nem is értem sokszor, hogy mi ez... Úgy néz ki még nem nőttem fel hozzá :)

Pont azért fordult meg a fejemben egy prémium tank, hogy kevesebb idő befektetéssel több kredit jöjjön be, de hogy őszinte legyek sokallom az árukat.

Még egyszer köszi a gyors válaszokat.

Az E-75 az egyik legjobb tier9 heavy tank. A páncélját ha jól forgatod a tierX-ek is nehezen lövik át, persze nem a TD-k. Azok a frontot is belövik beforgatva. Az ágyúja nem a legpontosabb német, de azért még német.
A Löwe-nek annyi elönye mindenképp lenne, hogy ingyen átpakolható bele az E-75 legénysége veszteség nélkül. Tier9-ben már nem árt egy háromskilles legénység. Söt kiképezhetsz plusz egy töltöt aki majd az E-100 -ba kell (igen abban két töltö van). De ugyanúgy meg kell tanulnod forgatni, anélkül bármi kiszed. Jobb ha tudod, az E-100 -nak majd még a tornyát is forgatni kell. Csak akkor lehet ráfordítani az ellenségre ha az ellötte magát, gyorsan beleereszteni egyet majd megint beforgatni. Jó játék : D
Farmolni viszont maradj kis tierben, én is azt csinálom, csak és Hellcat-tel és T-34-85-tel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

11 éve 1 hónapja #58403 Írta: _HENTES_
Az E75 ben már 90% - on van a második skill emberenként. De lehet kicsit félreteszem, gyanús, hogy még fejlődnöm kéne... Az E100 felejtős nekem :) Mire összegyűlne a 180k XP meg a 6 milla kredit, megöregednék :) Az E75 volt a cél ezen az ágon. Azért köszi a választ, A T8 prém tankokat meg hagyom, sokallom azt a 13e Ft - ot. Marad a kis tieres farmolás, ahogy mondtad :)

11 éve 1 hónapja #58410 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Az E75 ben már 90% - on van a második skill emberenként. De lehet kicsit félreteszem, gyanús, hogy még fejlődnöm kéne... Az E100 felejtős nekem :) Mire összegyűlne a 180k XP meg a 6 milla kredit, megöregednék :) Az E75 volt a cél ezen az ágon. Azért köszi a választ, A T8 prém tankokat meg hagyom, sokallom azt a 13e Ft - ot. Marad a kis tieres farmolás, ahogy mondtad :)

Próbáld ki az orosz nehéz ágat végig, valamint az amerikai nehéz ágat. E100-at ne vedd meg.

11 éve 1 hónapja #58413 Írta: BAGETT

6.érzék, pillanatkép, megelözö karbantartás, helyzetfelismerés, biztonságos elhelyezés elsönek, amásodik és harmadik pedig BIA és javítás. Szóval 3 skillel nevezhetö fullosnak többé-kevésbé. Persze nem olcsó, az E-100 meg föleg nem az a sok gold miatt. Kell pár jó tank farmolni. Ha mindenképp rá akarsz segíteni kicsit, vegyél inkább prém fiókot egy hónapra és nyomd a wotot reggeltöl estig. Hozza majd a KV-1 a kreditet rendesen mikor tényleg belejössz. Ugyanazok a skillek kellenek rá mint az E-75 -re, meg töltés+célzásgyorsító és venti.

11 éve 1 hónapja #58460 Írta: Igipopp_Free
Megválaszolva: Igipopp_Free

6.érzék, pillanatkép, megelözö karbantartás, helyzetfelismerés, biztonságos elhelyezés elsönek, amásodik és harmadik pedig BIA és javítás. Szóval 3 skillel nevezhetö fullosnak többé-kevésbé. Persze nem olcsó, az E-100 meg föleg nem az a sok gold miatt. Kell pár jó tank farmolni. Ha mindenképp rá akarsz segíteni kicsit, vegyél inkább prém fiókot egy hónapra és nyomd a wotot reggeltöl estig. Hozza majd a KV-1 a kreditet rendesen mikor tényleg belejössz. Ugyanazok a skillek kellenek rá mint az E-75 -re, meg töltés+célzásgyorsító és venti.

Szerintem első körben olyat tegyen fel amit nem 100%-osan is tud a legénység használni. Az E75-tr érdemes mindenkinek javítást feltenni, aztán ha elérte a 100%-ot átváltani őket másra. Mondjuk a parancsnoknál 6. érzékre.

11 éve 1 hónapja #58464 Írta: TivadarToth
Megválaszolva: TivadarToth

tényleg ANNYIRA jó az FCM50t mint hallani róla 2. vonalbeli támogatóként?

Röviden a válasz igen.

OK, meg lettem győzve (nem kellett már sok :) )

11 éve 1 hónapja #58467 Írta: Knap
Megválaszolva: Knap
Az FCM kerdesre annyit mondanek hogy miutan elkezdtem hozza szokni a medium tankokhoz es test szerveren kiprobaltam, hihetetlenul megtetszett, a pen a reload time, a mozgekonysaga messze karpotolja a nagysagat, csak skill kell hozza! :D
A T34 es LOWE annyi mind ketto hatalmas ugyan akkora mint az FCM csak epp sokkal lasabbak, es aki egy picit is tud gondolkodni, mind ketttot lazan belovi, T34 nek hatalmas a kupolaja, alacsonyabb tankoknak lehet problema, de minden masnak sima liba, LOWE el kapcsolatban bizonytalan vagyok ritkan talalkozok vele es nem is jatszok vele de teny hogy lassu es ha a hasa latszik nem el sokat es a felso lemez se tul megbizhato....
Akit egy picit is tervez elore, annak mindenkepp a mozgekonysagot kell elonybe helyezni, a gold-ammo miatt mar a pancelnak egyre kisebb jelentosege van/lesz.
Osszesegeben T34 vs. LOWE, a LOWE-t gyakrabban ki lehet hasznalni ''oldalazashoz,, mint a T34-et tornyozashoz, de aki egy picit is szeret mediummal jatszani es szereti mozgekonysagot az ne is gondolkodjon az elozo 2-n, annak mindenkepp az FCM!!! Remelem hasznosnak talaljatok, ez kizarolag az en velemenyem, ha valaki kotekedni akar: allok elebe :evil: !!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mario76

11 éve 1 hónapja #58604 Írta: Diablo1469
Megválaszolva: Diablo1469
Sziasztok! :)

Szeretnék vásárolni egy Tier V-ös premcsi tankot.
Az Excelsior és a Churchill III között vacillálok, nem tudom eldönteni melyik legyen..... Alapvetően heavy-s vagyok, ezért gondoltam ezekre.
Megköszönném, ha leirnátok a tapasztalataitokat ezekkel a tankokkal
előnyök, hátrányok stb,stb,.......

Előre is köszi!!! :)

11 éve 1 hónapja #58606 Írta: mario76
Megválaszolva: mario76
Szia szerintem az excelsior a jobb. jóval mozgékonyabb és ha egyedul játszol jobban tudsz a csatában kialakuló helyzetekre reagálni, resetnél vagy ha elesik az eggyik oldal. a churchillel elindulsz eggy irányba onnatól ott kell csodákat alkotni. a churchill hosszú tank nehéz el rejteni. nézz korul a wotreplayson hogy miket játszanak veluk és rá fogsz jonni hogy a churchillt tobnyire hátrébb használják, mert mindenki át lovi. jó és élvezetes játékot bármelyiket veszed.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Örömködő (2)
    • Emlékszem még tavasszal mondtam magamban: "Na...
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 23 perce ezelőtt
    • bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 23 órája 52 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Bónuszkódok
    • Szerintetek, aki egy ilyen fórumot olvas, az...
    • Írta: perretz
    • 41 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 20 órája 4 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 2 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.