Jelenleg 205 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 8 órával ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 9 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 2 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 2 napja

Prémium harckocsik

11 éve 1 hónapja #60069 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Köszönöm, de úgy döntöttem ennyit nem adok ki, annak a sok prémnek jó része kihasználatlan lenne.

Megvárom kövi tesztszerót, megyek mindkettővel pár kört és veszek csak egy is-6ot vagy 112-t magában(esetleg várok akcióra).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lidercnyomas

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #60071 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb

Nekem venti van rajta, de itt nincs az ajánlott felszerelések között a venti. A GLD viszont igen.
wiki.wargaming....k:KV-5

Ezen az orosz oldalon részletesebben fent van a legénységi skill is és az ajánlott felszerelések több féle harcmodorhoz
wiki.wargaming....k:KV-5

Köszi :)

11 éve 1 hónapja #60152 Írta: xxsamakxx91
Megválaszolva: xxsamakxx91
Sziasztok! VÉletlen el adta ismerősöm a 3 prém tankomat(szerintem kibaszásból) Azt hallottam hogy vissza tudjátok állítani, ez igaz? és elvileg e-mailt is tudtok változtatni nekem vagy valami ilyesmi, az is igaz? xxsamakxx voltam!

11 éve 1 hónapja #60154 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Sziasztok! VÉletlen el adta ismerősöm a 3 prém tankomat(szerintem kibaszásból) Azt hallottam hogy vissza tudjátok állítani, ez igaz? és elvileg e-mailt is tudtok változtatni nekem vagy valami ilyesmi, az is igaz? xxsamakxx voltam!

Ember ez igaz? WTF? :blink:

11 éve 1 hónapja #60156 Írta: 99lufi
Megválaszolva: 99lufi

Sziasztok!
1.VÉletlen el adta ismerősöm a 3 prém tankomat(szerintem kibaszásból)
2. Azt hallottam hogy vissza tudjátok állítani, ez igaz?
3.és elvileg e-mailt is tudtok változtatni nekem vagy valami ilyesmi, az is igaz? xxsamakxx voltam!

1. Add meg nekem a belépési adataidat privátban és eladom a többi tankodat is (nem kibaszásból):evil:
2. miután eladtam a tankjaidat visszaveszem a prém tankjaidat (ha a tankjaid ára fedezi a prém tankokét) :whistle:
3.add meg milyen mailt szeretnél és már változtatom is B)

mivel azonban ez jelentős és bonyolult procedúra a WG-nél, ezért van egy kis átfutási ideje...

mennyit ér meg neked? :kiss:

11 éve 1 hónapja #60161 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Jelenleg 1 prémtankot kaphatsz vissza, ha meg van "ezüstben" az ára. (2.5milla a T8 általában.) A Suportnak kell írni, viszont azt ne mond hogy az ismerősöd meg hasonlok. Mivel tiltják a jelszó megadását. )A leggyakoribb indok az, hogy a macska felugrott a billentyűzetre és az adta el.<- És ez nem vicc! :woohoo:

11 éve 1 hónapja #60169 Írta: malacka
Megválaszolva: malacka
Macska tejet akart venni . :P

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60211 Írta: Zsozso1979
Megválaszolva: Zsozso1979
Löwe vs. T34

Ami a Löwe-t illeti. Ha még nem sikerült döntened, vagy mást is érdekel a kérdés megosztom én is a tapasztalataimat. Még csak 300 csatán vagyok túl a tankkal, az átlagnál valamivel jobb 52 % -os winrate -el és 1170 körüli átlag sebzéssel.

Pénzt keresni kitűnő választás, azonban itt véget is értek a pozitívumok.

A tank hatalmas, lassú mint egy csiga, a páncélzata pedig a tornyot kivéve simán átlőhető még az alacsonyabb szintű tankokkal is. A torony is csak a lövegpajzsnál erős, a széleken már belövik. Ezek után remélhetnénk, hogy legalább az ágyú helyre hozza ezt a sok negatívumot és papíron jónak is látszik. Nekem viszont érzésre az ágyú gyengébben teljesít a Tigris 88mm L71 -esénél is. Lehet, hogy kisebb a szórása, de a célkörön belül össze vissza dobálja a lövedékeket. Az átütésétől sem vagyok elájulva, ezzel is muszáj a gyenge pontokat célozni. Mindezt tetézi egy borzalmas DPM, így már igazi kínszenvedés a játék.

Véleményem szerint a tank egyáltalán nem éri meg az árát és pl. az IS-6 sokkal jobb vétel nála (nálam 58% -os winrate, 1400 fölötti átlag sebzéssel).

Csak remélni tudom, hogy a WG kezd valamit a tankkal (mondjuk 140mm -es front páncél vagy magasabb DPM) különben záros határidőn belül megszabadulok tőle...
Ha megnézed a tank átlagát (WN8, winrate) láthatod, hogy a profit kivételével nem szerepel túl fényesen.

11 éve 1 hónapja #60216 Írta: Igipopp_Free
Megválaszolva: Igipopp_Free

Löwe vs. T34

Ami a Löwe-t illeti. Ha még nem sikerült döntened, vagy mást is érdekel a kérdés megosztom én is a tapasztalataimat. Még csak 300 csatán vagyok túl a tankkal, az átlagnál valamivel jobb 52 % -os winrate -el és 1170 körüli átlag sebzéssel.

Pénzt keresni kitűnő választás, azonban itt véget is értek a pozitívumok.

A tank hatalmas, lassú mint egy csiga, a páncélzata pedig a tornyot kivéve simán átlőhető még az alacsonyabb szintű tankokkal is. A torony is csak a lövegpajzsnál erős, a széleken már belövik. Ezek után remélhetnénk, hogy legalább az ágyú helyre hozza ezt a sok negatívumot és papíron jónak is látszik. Nekem viszont érzésre az ágyú gyengébben teljesít a Tigris 88mm L71 -esénél is. Lehet, hogy kisebb a szórása, de a célkörön belül össze vissza dobálja a lövedékeket. Az átütésétől sem vagyok elájulva, ezzel is muszáj a gyenge pontokat célozni. Mindezt tetézi egy borzalmas DPM, így már igazi kínszenvedés a játék.

Véleményem szerint a tank egyáltalán nem éri meg az árát és pl. az IS-6 sokkal jobb vétel nála (nálam 58% -os winrate, 1400 fölötti átlag sebzéssel).

Csak remélni tudom, hogy a WG kezd valamit a tankkal (mondjuk 140mm -es front páncél vagy magasabb DPM) különben záros határidőn belül megszabadulok tőle...
Ha megnézed a tank átlagát (WN8, winrate) láthatod, hogy a profit kivételével nem szerepel túl fényesen.

Én a T34-et választottam, bár épp amcsi heavy line-t nem tolom. A T34 hull páncélja is eléggé papír, de a torony az baromi erős. És az ágyú szerintem nagyon jó. Az alfa elég jó, legalábbis a német line-hoz képest. Az átütés nagyon jó és a pontosság is kielégítő. Viszont lassan céloz. A pénzt nagyon durván lehet vele termelni.

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60402 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
Megvettem a JT 8.8-at menetem vele kb 60 csatát és rohadtul nem megy... :angry:
Eggyik tankal sem megy ien rosszul a játék mint ezzel.
Egyszerüen nem tudom mien jaték stilust kéne vele játszani :unsure:
Probalok nem elöre rohanni(bar nem is lehet mer q lassu), de azért kempelni sem, mégis csak jo a frontja, bár az alját takarni nem mindig könnyü..
Ha vkinek jol megy vele, kérnék segitséget?

11 éve 1 hónapja #60407 Írta: Juventino1974
Megválaszolva: Juventino1974
Szia.Ez sajnos nem segítség lesz,pár hsz.-el ezelőtt még én is reklámoztam a jt-t.Remélem hogy nem miattam vetted meg.Én 2014 elején vettem.Csak néztem róla pár videót és az első csatám acélfallal végződött.Azután talán az egyik frissítésnél valamit csináltak vele,vagy a gold lövedékes ellenfelek miatt már nekem sem megy vele.Hiába a kemény front golddal belövik.Szerintem távolról próbálj vele játszani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tigibeeb

11 éve 1 hónapja #60423 Írta: p3t3r3z
Megválaszolva: p3t3r3z
Én még csak pár csatát mentem vele, volt ami jól sikerült. Azt látom, hogy extra defenzív játékot kell vele játszani, bujkálni, és közben nagyon kell ismerni a tankok gyenge pontjait. Szóval nem könnyű.

11 éve 1 hónapja #60426 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
Tigibeeb.Mindjárt az elejére,nekem 3hete tier3-9ig nagyon nem megy.Az eddigi lassú javulásom már romlásba ment át.(kb.még 2év mire sárga leszek,lennék :S )Nálam a lényeg:kb. 200m-ről lövöldözni.Sok támadó tankot sikerült támogatni a csaták során.Ilyen távolságból még pattint is.De az is sűrűn előfordul,hogy egyet sem lövök és már megöltek.Nálam a skillek: 1. mindenkinek álca,(majré lámpa nem kell (mire megmozdul úgy is késő)2.Javítás és a sérült modulok eltalálásának skillje.Ami biztos:a legtávolabbi találatom és sebzésem 614m ezt egy T26e4 kapta 2x egymás után.Meg is öltem.Szerintem nagyon nagypapás tank.Sokan félik alaptalanul. Még egy, a szupernehéz repeszpáncél nagyon nagyon sokat segít! A két legjobb köröm:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tigibeeb

11 éve 1 hónapja #60428 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
.
Mellékletek:

11 éve 1 hónapja #60432 Írta: Juventino1974
Megválaszolva: Juventino1974
Szerintem titokban nerfelték is.Nem ilyen volt ez,4.5 másodpercenkent köpte a golyót és jó volt az átütése,és a védelme is.Ha pl IS3-at láttam valahol,mentem érte bárhová,nem volt ellenfél.Most meg sajnos a JT nem nagyon ellenfél semminek.Még most is lehet vele jó kört menni,csak már jóval ritkábban,az átütése sem az igazi.Az a probléma,mint ahogy már írta is itt valaki,hogy az ember meg vesz nem kis pénzért egy prémium tankot,a WG pedig utólag saját kénye-kedve szerint manipulálhatja...

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 22 órája 10 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Balazs159 profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: Balazs159
    • 7 órája 57 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 18 órája 22 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 2 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.