Sziasztok! VÉletlen el adta ismerősöm a 3 prém tankomat(szerintem kibaszásból) Azt hallottam hogy vissza tudjátok állítani, ez igaz? és elvileg e-mailt is tudtok változtatni nekem vagy valami ilyesmi, az is igaz? xxsamakxx voltam!
Sziasztok! VÉletlen el adta ismerősöm a 3 prém tankomat(szerintem kibaszásból) Azt hallottam hogy vissza tudjátok állítani, ez igaz? és elvileg e-mailt is tudtok változtatni nekem vagy valami ilyesmi, az is igaz? xxsamakxx voltam!
Sziasztok!
1.VÉletlen el adta ismerősöm a 3 prém tankomat(szerintem kibaszásból)
2. Azt hallottam hogy vissza tudjátok állítani, ez igaz?
3.és elvileg e-mailt is tudtok változtatni nekem vagy valami ilyesmi, az is igaz? xxsamakxx voltam!
1. Add meg nekem a belépési adataidat privátban és eladom a többi tankodat is (nem kibaszásból)
2. miután eladtam a tankjaidat visszaveszem a prém tankjaidat (ha a tankjaid ára fedezi a prém tankokét)
3.add meg milyen mailt szeretnél és már változtatom is
mivel azonban ez jelentős és bonyolult procedúra a WG-nél, ezért van egy kis átfutási ideje...
Jelenleg 1 prémtankot kaphatsz vissza, ha meg van "ezüstben" az ára. (2.5milla a T8 általában.) A Suportnak kell írni, viszont azt ne mond hogy az ismerősöd meg hasonlok. Mivel tiltják a jelszó megadását. )A leggyakoribb indok az, hogy a macska felugrott a billentyűzetre és az adta el.<- És ez nem vicc!
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja#60211Írta: Zsozso1979
Megválaszolva: Zsozso1979
Löwe vs. T34
Ami a Löwe-t illeti. Ha még nem sikerült döntened, vagy mást is érdekel a kérdés megosztom én is a tapasztalataimat. Még csak 300 csatán vagyok túl a tankkal, az átlagnál valamivel jobb 52 % -os winrate -el és 1170 körüli átlag sebzéssel.
Pénzt keresni kitűnő választás, azonban itt véget is értek a pozitívumok.
A tank hatalmas, lassú mint egy csiga, a páncélzata pedig a tornyot kivéve simán átlőhető még az alacsonyabb szintű tankokkal is. A torony is csak a lövegpajzsnál erős, a széleken már belövik. Ezek után remélhetnénk, hogy legalább az ágyú helyre hozza ezt a sok negatívumot és papíron jónak is látszik. Nekem viszont érzésre az ágyú gyengébben teljesít a Tigris 88mm L71 -esénél is. Lehet, hogy kisebb a szórása, de a célkörön belül össze vissza dobálja a lövedékeket. Az átütésétől sem vagyok elájulva, ezzel is muszáj a gyenge pontokat célozni. Mindezt tetézi egy borzalmas DPM, így már igazi kínszenvedés a játék.
Véleményem szerint a tank egyáltalán nem éri meg az árát és pl. az IS-6 sokkal jobb vétel nála (nálam 58% -os winrate, 1400 fölötti átlag sebzéssel).
Csak remélni tudom, hogy a WG kezd valamit a tankkal (mondjuk 140mm -es front páncél vagy magasabb DPM) különben záros határidőn belül megszabadulok tőle...
Ha megnézed a tank átlagát (WN8, winrate) láthatod, hogy a profit kivételével nem szerepel túl fényesen.
Ami a Löwe-t illeti. Ha még nem sikerült döntened, vagy mást is érdekel a kérdés megosztom én is a tapasztalataimat. Még csak 300 csatán vagyok túl a tankkal, az átlagnál valamivel jobb 52 % -os winrate -el és 1170 körüli átlag sebzéssel.
Pénzt keresni kitűnő választás, azonban itt véget is értek a pozitívumok.
A tank hatalmas, lassú mint egy csiga, a páncélzata pedig a tornyot kivéve simán átlőhető még az alacsonyabb szintű tankokkal is. A torony is csak a lövegpajzsnál erős, a széleken már belövik. Ezek után remélhetnénk, hogy legalább az ágyú helyre hozza ezt a sok negatívumot és papíron jónak is látszik. Nekem viszont érzésre az ágyú gyengébben teljesít a Tigris 88mm L71 -esénél is. Lehet, hogy kisebb a szórása, de a célkörön belül össze vissza dobálja a lövedékeket. Az átütésétől sem vagyok elájulva, ezzel is muszáj a gyenge pontokat célozni. Mindezt tetézi egy borzalmas DPM, így már igazi kínszenvedés a játék.
Véleményem szerint a tank egyáltalán nem éri meg az árát és pl. az IS-6 sokkal jobb vétel nála (nálam 58% -os winrate, 1400 fölötti átlag sebzéssel).
Csak remélni tudom, hogy a WG kezd valamit a tankkal (mondjuk 140mm -es front páncél vagy magasabb DPM) különben záros határidőn belül megszabadulok tőle...
Ha megnézed a tank átlagát (WN8, winrate) láthatod, hogy a profit kivételével nem szerepel túl fényesen.
Én a T34-et választottam, bár épp amcsi heavy line-t nem tolom. A T34 hull páncélja is eléggé papír, de a torony az baromi erős. És az ágyú szerintem nagyon jó. Az alfa elég jó, legalábbis a német line-hoz képest. Az átütés nagyon jó és a pontosság is kielégítő. Viszont lassan céloz. A pénzt nagyon durván lehet vele termelni.
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja#60402Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
Megvettem a JT 8.8-at menetem vele kb 60 csatát és rohadtul nem megy...
Eggyik tankal sem megy ien rosszul a játék mint ezzel.
Egyszerüen nem tudom mien jaték stilust kéne vele játszani
Probalok nem elöre rohanni(bar nem is lehet mer q lassu), de azért kempelni sem, mégis csak jo a frontja, bár az alját takarni nem mindig könnyü..
Ha vkinek jol megy vele, kérnék segitséget?
Szia.Ez sajnos nem segítség lesz,pár hsz.-el ezelőtt még én is reklámoztam a jt-t.Remélem hogy nem miattam vetted meg.Én 2014 elején vettem.Csak néztem róla pár videót és az első csatám acélfallal végződött.Azután talán az egyik frissítésnél valamit csináltak vele,vagy a gold lövedékes ellenfelek miatt már nekem sem megy vele.Hiába a kemény front golddal belövik.Szerintem távolról próbálj vele játszani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tigibeeb
Én még csak pár csatát mentem vele, volt ami jól sikerült. Azt látom, hogy extra defenzív játékot kell vele játszani, bujkálni, és közben nagyon kell ismerni a tankok gyenge pontjait. Szóval nem könnyű.
Tigibeeb.Mindjárt az elejére,nekem 3hete tier3-9ig nagyon nem megy.Az eddigi lassú javulásom már romlásba ment át.(kb.még 2év mire sárga leszek,lennék )Nálam a lényeg:kb. 200m-ről lövöldözni.Sok támadó tankot sikerült támogatni a csaták során.Ilyen távolságból még pattint is.De az is sűrűn előfordul,hogy egyet sem lövök és már megöltek.Nálam a skillek: 1. mindenkinek álca,(majré lámpa nem kell (mire megmozdul úgy is késő)2.Javítás és a sérült modulok eltalálásának skillje.Ami biztos:a legtávolabbi találatom és sebzésem 614m ezt egy T26e4 kapta 2x egymás után.Meg is öltem.Szerintem nagyon nagypapás tank.Sokan félik alaptalanul. Még egy, a szupernehéz repeszpáncél nagyon nagyon sokat segít! A két legjobb köröm:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tigibeeb
Szerintem titokban nerfelték is.Nem ilyen volt ez,4.5 másodpercenkent köpte a golyót és jó volt az átütése,és a védelme is.Ha pl IS3-at láttam valahol,mentem érte bárhová,nem volt ellenfél.Most meg sajnos a JT nem nagyon ellenfél semminek.Még most is lehet vele jó kört menni,csak már jóval ritkábban,az átütése sem az igazi.Az a probléma,mint ahogy már írta is itt valaki,hogy az ember meg vesz nem kis pénzért egy prémium tankot,a WG pedig utólag saját kénye-kedve szerint manipulálhatja...
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…
amikor ...