Pudel-lel nem jatszik senki? Marha jo kis gep, tier 6-os Panther. 
Már azóta nézegettem, hogy kijöttek az első kiszivárogtatott képek róla, végül most vettem meg a karácsonyi aranyból. Reméltem, hogy megúszom 75%-os legénység képzéssel, de nem nagyon van így türelmem hozzá. Ráadásul, nem mentem még vele talán tíz meccset sem, de már legalább kétszer, háromszor földhöz vágta a kalapját.

Elméletileg szinte mindenben megegyezik a VK30.02 M-el de nem emlékszem, hogy azzal kaptam volna pl. szemből ammó rektet.
Szóval egyelőre még szokom ezt a biciklit. Valószínűleg nem tudok majd ellenállni a csábításnak és élek a leócsózott átképzéssel, költök még egy keveset az aranyból. Alapvetően funolni vettem a Pudelt, meg mert muszály volt kihasználni a lengyel nevekből adódó lehetőséget és tankot adni a Madagaszkár pingvinjei alá.
Kowalski sima ügy, Private helyett van Nowak, a másik két névhez azért már bőven kell fantázia, hogy belelássa az ember a Skippert meg a Ricot.

A maradék egy helyre már nem jutott pingvin, de így legalább nem kellett otthagyni a toborzó irodában Wawrzyniec Brzeczyszczykiewiczet sem. Ő is büszke tagja a csapatnak, ráadásul az ellátmány beszerzésében is nagy segítség, mert egyedül Ő éri fel a boltban a halas pultot.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...