Jelenleg 61 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 14 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 15 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 8 hónapja #264624 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

SU 100Y :P anyám! Sok sikert és trollkodást hozzá.
Nekem erre van a jó öreg KV2. Ha kinézek vele pl. egy ház mögül szétspriccelnek a kicsik. :troll:

Hát szerintem azért a kv-2 nél használhatóbb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Zoleeka

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 8 hónapja #264649 Írta: acelkocka
Megválaszolva: acelkocka

Nekem erre van a jó öreg KV2. Ha kinézek vele pl. egy ház mögül szétspriccelnek a kicsik. :troll:

Fejből nem tudom, de ha jól emlékezem 198 az alaplőszer átütése. A KV-2 megbízhatóbb "átütéssel" :troll: rendelkezik a 8-as tankok ellen. Mivel egyik sem mozgékony a KV-2 előnye főleg hogy nem kell kiállnia hogy megvárja a választ. ( mindegyikkel kb ugyanannyi csatám van , de a KV szerintem is jobb)

7 éve 8 hónapja #264650 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Fejből nem tudom, de ha jól emlékezem 198 az alaplőszer átütése. A KV-2 megbízhatóbb "átütéssel" :troll: rendelkezik a 8-as tankok ellen. Mivel egyik sem mozgékony a KV-2 előnye főleg hogy nem kell kiállnia hogy megvárja a választ. ( mindegyikkel kb ugyanannyi csatám van , de a KV szerintem is jobb)

Hát amióta lenerfelték a He lőszereket azóta nem vagyok olyan biztos benne.
ritkán dob 400 felett, javíts ki ha nem így van, egy ideje már eladtam a kv-2őt.

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #264654 Írta: acelkocka
Megválaszolva: acelkocka
8-as heavy: 350-400 max ( vagy nulla ), gyengén páncélozottba belemegy a max is. Ahogy megy a tier lefelé, nő az átlag ( O-I egy lövés kis szerencsével sima ügy)

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #264677 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

De ha nem azonos ktegóriában húzom, akkor át kell képeztetni, mikor átteszem, vagy valamit kihagytam? Akkor előképzitek,és utána teszitek a céltankba, mikor már megvan a kellő skill?
Ezzel vannak bajaim,ezért kérdezem. T-34-85-be a T-28 F30-al húzom (1 plusz fővel), most bomtottam. Az orosz 6-os nehezekhez a Churchill3-al (lassan megy). A francia nehezekkel, meg a light-okkal van gondom, hogy oda mivel húzzak. Nem igazán venném meg az amx m4 49-et, vagy a Lorr.-t, nehézzel eddig tier6-ban játszottam, és kicsit tartok a 8-as tiertől.

Na igen. Itt jön be az, hogy ki mikor kezdett el játszani szerintem. A francia nehéz ágon csak az FCM-et vettem meg anno amikor még "OP" volt. Az új mm-nek hála abban unatkoztak a 3. szkilles legények akiket most tudtam át mozgatni az új nehéz ágba.
Könnyű és közepes oldalon pedig úgy toltam, hogy elc amx-bc12t-ből lett egy 3 soros csapat. Amikor elsőre bejött az 57GF 2015-ben a vele kapott legények maradtak benne (második csapat 3 fő) és 700+ csata után csak beiskoláztam őket a 13-90-be (5. szkill) a BC12t-ből pedig a Lori40t kapta meg a legényeket amik át is avanzsáltak akció alatt a BC-AP vonalra.
Szóval könnyű vonalon vagy alacsonyabb szinten FUN-ol az ember. Vagy ha meglátja a 57GF-et, úgy lecsap rá mint gyöngytyúk a takonyra.
Az orosz vonalról ne is beszéljünk. Az úgy el van látva prémiumokkal, hogy ihaj.

ui: Amx50-100 amiben egyenlőre csak alap legények vannak, kb 70% első szkill sor. Para lámpa sincs, meg is látszik, 40% túlélt csata. De legalább ki tudok tolni egy tárnyi sebzést átlagba az meg szegénynél már elég tűrhető szint. Főleg, hogy para mert nem tudod mikor látnak :woohoo: :applause:

7 éve 8 hónapja #264732 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Hát amióta lenerfelték a He lőszereket azóta nem vagyok olyan biztos benne.
ritkán dob 400 felett, javíts ki ha nem így van, egy ideje már eladtam a kv-2őt.

En az uj francia heavyk miatt elkezdtem huzni az agat. Az Arl44-et a KV2 miatt ugrottam at free xp-bol. 3. talalkozasnal besokaltam, en full hp-n, KV2 meglat, eleg neki egy pici csucsok amit eltalal es ugrott a 840 hp, irany a garazs. (basszameg)
Ennyire nerfeltek a kefves KV-t.

7 éve 8 hónapja #264937 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Pudel-lel nem jatszik senki? Marha jo kis gep, tier 6-os Panther. :)

7 éve 8 hónapja #264939 Írta: Tindalos
Megválaszolva: Tindalos
Kicsi,pontos lövések,nem rossz. 70meccsem van vele.

7 éve 8 hónapja #264946 Írta: gONE_CLICKin
Megválaszolva: gONE_CLICKin

Már azóta nézegettem, hogy kijöttek az első kiszivárogtatott képek róla, végül most vettem meg a karácsonyi aranyból. Reméltem, hogy megúszom 75%-os legénység képzéssel, de nem nagyon van így türelmem hozzá. Ráadásul, nem mentem még vele talán tíz meccset sem, de már legalább kétszer, háromszor földhöz vágta a kalapját. :ohmy: Elméletileg szinte mindenben megegyezik a VK30.02 M-el de nem emlékszem, hogy azzal kaptam volna pl. szemből ammó rektet. :dry:

Szóval egyelőre még szokom ezt a biciklit. Valószínűleg nem tudok majd ellenállni a csábításnak és élek a leócsózott átképzéssel, költök még egy keveset az aranyból. Alapvetően funolni vettem a Pudelt, meg mert muszály volt kihasználni a lengyel nevekből adódó lehetőséget és tankot adni a Madagaszkár pingvinjei alá.

Kowalski sima ügy, Private helyett van Nowak, a másik két névhez azért már bőven kell fantázia, hogy belelássa az ember a Skippert meg a Ricot. :oops: A maradék egy helyre már nem jutott pingvin, de így legalább nem kellett otthagyni a toborzó irodában Wawrzyniec Brzeczyszczykiewiczet sem. Ő is büszke tagja a csapatnak, ráadásul az ellátmány beszerzésében is nagy segítség, mert egyedül Ő éri fel a boltban a halas pultot.

7 éve 8 hónapja #264948 Írta: Kulung69
Megválaszolva: Kulung69
Sziasztok! Most a prém tank leárazásban megvettem a Type 64-et illetve a Pz. S35-öt. Tervezem Valentin napkor megvenni a Valentine II-t, a Matilda IV-et és a Matilda BP-t. Most viszont vennék még egy tier 5 prém tankot. Az Excelsior legyen az vagy a Pz. T25 szerintetek? Német med ágat nem húzom illetve van már Großtraktorom is, amibe elférnek a legények képzésre ha elindítom az ágat. Az angol heavy ágon meg néha leszorzóm a Churchill I-et. Megvenném mindkettőt, de sajna pont nem tudok most goldot venni az akció időtartama alatt.

7 éve 8 hónapja #264952 Írta: dobilaci

Már azóta nézegettem, hogy kijöttek az első kiszivárogtatott képek róla, végül most vettem meg a karácsonyi aranyból. Reméltem, hogy megúszom 75%-os legénység képzéssel, de nem nagyon van így türelmem hozzá. Ráadásul, nem mentem még vele talán tíz meccset sem, de már legalább kétszer, háromszor földhöz vágta a kalapját. :ohmy: Elméletileg szinte mindenben megegyezik a VK30.02 M-el de nem emlékszem, hogy azzal kaptam volna pl. szemből ammó rektet. :dry:

Szóval egyelőre még szokom ezt a biciklit. Valószínűleg nem tudok majd ellenállni a csábításnak és élek a leócsózott átképzéssel, költök még egy keveset az aranyból. Alapvetően funolni vettem a Pudelt, meg mert muszály volt kihasználni a lengyel nevekből adódó lehetőséget és tankot adni a Madagaszkár pingvinjei alá.

Kowalski sima ügy, Private helyett van Nowak, a másik két névhez azért már bőven kell fantázia, hogy belelássa az ember a Skippert meg a Ricot. :oops: A maradék egy helyre már nem jutott pingvin, de így legalább nem kellett otthagyni a toborzó irodában Wawrzyniec Brzeczyszczykiewiczet sem. Ő is büszke tagja a csapatnak, ráadásul az ellátmány beszerzésében is nagy segítség, mert egyedül Ő éri fel a boltban a halas pultot.

En is legenyseget huzok vele, most lett csak meg az 1. skill 100%-on. Lehet csak mazlim volt vele eddig de nem robbantam meg egyszer sem. Ammo rack-et mar lottek el, dehat aki mar jatszott a Parducokkal az megszokta. :cheer:

7 éve 8 hónapja #264953 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

En is legenyseget huzok vele, most lett csak meg az 1. skill 100%-on. Lehet csak mazlim volt vele eddig de nem robbantam meg egyszer sem. Ammo rack-et mar lottek el, dehat aki mar jatszott a Parducokkal az megszokta. :cheer:

Kérdés:
Legénységet húztok az egyszer majd talán bejövő lengyel ágra?
Vagy máshová pakoljátok?
Bocs, csak érdeklődöm.

7 éve 8 hónapja #264955 Írta: dobilaci

Kérdés:
Legénységet húztok az egyszer majd talán bejövő lengyel ágra?
Vagy máshová pakoljátok?
Bocs, csak érdeklődöm.

Mashova nem tudjuk pakolni a lengyel legenyseget. ;)

En csak szimplan szeretem a Panthereket a WoT-ban, ezert vettem meg. De az sem rossz, hogy ha majd egyszer bekerul a lengyel ag, akkor lesz egybol egy patent legenyseg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #265007 Írta: Exami
Megválaszolva: Exami
Nekem valahol a 3. skill közepén járnak a srácok. Néha olyan kapáslövéseket is bead,amit én sem hiszek el. Az ágyú ugyanaz, mint a Panther/M10-en, ha tier7-ben elég, itt különösen az. A nulladik skilles legénységgel és a bónuszokkal elég jól lehetett fejlődni.
Sok ammoreck-re nem emlékszem, de volt már párszor sárga.
Pattintani viszont nem sokszor sikerült vele, éles szögbensarok mögül előbújva ha a testet lőtték, akkor néha pattogott.
Én is szeretem pedig gyenge játékos vagyok.

7 éve 8 hónapja #265015 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa

Sokat gondolkoztam a pudelen, de már megvolt a panther m10.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 55 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 11 órája 27 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.