Sziasztok! Most a prém tank leárazásban megvettem a Type 64-et illetve a Pz. S35-öt. Tervezem Valentin napkor megvenni a Valentine II-t, a Matilda IV-et és a Matilda BP-t. Most viszont vennék még egy tier 5 prém tankot. Az Excelsior legyen az vagy a Pz. T25 szerintetek? Német med ágat nem húzom illetve van már Großtraktorom is, amibe elférnek a legények képzésre ha elindítom az ágat. Az angol heavy ágon meg néha leszorzóm a Churchill I-et. Megvenném mindkettőt, de sajna pont nem tudok most goldot venni az akció időtartama alatt.
tesztszerver
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulung69
Célom, hogy megvegyem a Pudel-t, de ehhez már csak egy -30%-os akció kell.
A tank ágyújának sebzését 135-ről 140-145-re azért megemelhetnék. T4-eseket ritkán lát egy t6-os tank, t8-asok ellen meg a közepes mobilitású Pudel (tesztszerveren ezt éreztem) sebzése nem hatékony annyira, mint pl. a jóval gyorsabb Comwell 135-ös sebzése vagy a lomhább de 150-et sebző svédeké vagy briteké.
A tank ágyújának sebzését 135-ről 140-145-re azért megemelhetnék. T4-eseket ritkán lát egy t6-os tank, t8-asok ellen meg a közepes mobilitású Pudel (tesztszerveren ezt éreztem) sebzése nem hatékony annyira, mint pl. a jóval gyorsabb Comwell 135-ös sebzése vagy a lomhább de 150-et sebző svédeké vagy briteké.
Chromwellem nincs, így azt nem ismerem, de ahogy hallottam, azzal közel kell menni, különben nem talál el semmit. A svéd csoda meg annyira papír,hogy már fáj. Meg lassabban is tölt. A Pudel meg messziről is képes találni,akár menetből is, és előfordul, hogy pattint. Én a 15x 5x XP-s verziót vettem, 0.BIA-s legényekkel. Pomtos, messzire lát, menetből sem esélytelen akár messzebre is.
A svédnél sokkal jobb vele a statisztikám (igaz azt skill nélküli legényekkel húztam nulláról).
Eddig két klánmeghívót kaptam ingame, mindkettőt Pudellel játszva.
Chromwellem nincs, így azt nem ismerem, de ahogy hallottam, azzal közel kell menni, különben nem talál el semmit. A svéd csoda meg annyira papír,hogy már fáj. Meg lassabban is tölt. A Pudel meg messziről is képes találni,akár menetből is, és előfordul, hogy pattint. Én a 15x 5x XP-s verziót vettem, 0.BIA-s legényekkel. Pomtos, messzire lát, menetből sem esélytelen akár messzebre is.
A svédnél sokkal jobb vele a statisztikám (igaz azt skill nélküli legényekkel húztam nulláról).
Eddig két klánmeghívót kaptam ingame, mindkettőt Pudellel játszva.
A kifejleszthető svéd t6-os nekem se tetszik. Viszont a prémium táras t6-os svéd az nagyon jó, azt ajánlom, csak legénységfejlesztésre alig alkalmas.
A hétvégi nagy premtankos őrületben megjárattam az összeset T8-ban legalább egy *-zás erejéig. IS6 fájt a legjobban. Se páncél, se ágyú, se mobilitás húúúúúú! Mivé lett a szovjetek pénzcsináló fenevada (ezzel a szöveggel reklámozták mikor volt rá a maraton) ...
A hétvégi nagy premtankos őrületben megjárattam az összeset T8-ban legalább egy *-zás erejéig. IS6 fájt a legjobban. Se páncél, se ágyú, se mobilitás húúúúúú! Mivé lett a szovjetek pénzcsináló fenevada (ezzel a szöveggel reklámozták mikor volt rá a maraton) ...
Kapott némi páncélt, nagyobb ágyút, +1MM-et, és elnevezték Defendernek.
Jó, csak .... (egy rakat dühöngés és sírás helye)
A gond az, hogy semmit nem lehet tenni ellene, max. várni a "nagy tierlimites tank-rebalanszolást" mert ugyebár a téma körbe van bástyázva EULA-val meg Üzletszabályzattal.
Jó, csak .... (egy rakat dühöngés és sírás helye)
A gond az, hogy semmit nem lehet tenni ellene, max. várni a "nagy tierlimites tank-rebalanszolást" mert ugyebár a téma körbe van bástyázva EULA-val meg Üzletszabályzattal.
Én a kv5 tel vagyok így. Várom a nagy balancot. Engem már az sem érdekel, ha elveszik a tierlimitet, csak varázsolják használhatóvá.
Bár halkan megjegyzem, azért néha megyek vele jó kört is.
Mikor belefutottam csatában egybe, megkérdeztem mikortól lesz elérhető. Ő jövő hónapot mondott, bár ennek már 1-2 hete, szóval akár e hónap vége is lehet.
Itt a fórumon is volt róla szó,hogy a héten jön majd egy újabb prém tank,ami valszeg az ELC EVEN lesz.
Scheff is mondta a múltheti streamjében,hogy jövöhéten(vagyis most) piacra dobják.
(mellesleg sok más streamer is ezt az időpontot jelölte meg,de viszont a WG hallgat)
Csak azért kérdezem,mert a tanknak a löveg statjai nem a legjobbak,és lehet,hogy ennek okán törlik a listáról a kis szúnyogot.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...