11 éve 4 napja - 11 éve 4 napja#69176Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Fontos, hogy el kell dönteni, hogy élvezni is akarod-e a játékot, vagy csak kreditet akarsz farmolni (persze valaki azt is élvezi ha egy helyben áll 15 percig és onnan lövöldöz). Ha tényleg akarod élvezni, akkor ezeket vedd meg:
- T8: FCM 50t, IS6 (bár nem megvehető a Type 59 is jó)
- T7: Su-122-44, E25, Panther M10, Type 62
- T6: szerintem semmi, de van aki szeret odaverni a SU 00Y-al:D esetleg Type 64
- T5: RAM II
A kicsi szintekre nem érdemes költeni (persze az áruk vonzó)
Ha pedig az ellenfélnek akarsz jót, vegyél egy TOG II-t:D
Last edit: 11 éve 4 napja by Jackal_hun.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: leonhart79
Jelenlegi statisztika szerint a T34 nem? JT8.8 egy bánat tank mellette,pedig én TD-zni szeretek. Rossz játékos vagyok,de a múlthéten kellet a pénz így egy napon át csak T34-el nyomtam,48 csata alatt 1.800.000 keresett,egy jó játékos kezében mennyi lett volna. Semmit sem bántam meg,vagy csalódtam még akkorát ebben a játékban mint a sokat emlegetett JT8.8-at meg vettem.
Panther/M10 és SU 100Y is jó tankok,és az SU jól viszi a win8- rátád is,egy lövés majdnem a saját élet ereje,3 lövéssel lila vagy Csak az álcája zéró,de jól mozog,nem lassú pappírnak papír igaz.
Szvsz : A JT8.8 a legjobban keresesö de emellett a legunalmasabb és annyira pályafüggö h ezáltal a eggyik legszarabb prém tank.Plusz nagyon függ az MM töl is, ha van az ellennél pár jo scout, mellé még pár faxa arty is...véged is van
Vagyis ezek a tényezök kb 10 mecsböl 8-szor ott vannak,ha nem az 1-ik akkor a masik,ezáltal nem tudsz vele keresni, plusz még lassu is.Nagyon bánom h megvettem..
Szeretnék venni egyet [b]kizárólag kreditfaromlás[/b] céljából.
Akiknek van melyiket tartják erre a legalkalmasabbnak?
Szóval ha csak a nettó kredit a lényeg akiknek van azok melyiket ajánlják?
Szeva!
Kreditfarmolásra a legjobb az állandó prémium tankok közül 8-as szinten JT 8.8, 7-es szinten Panther/M10, 6-os szinten SU-100Y. Legalábbis tapasztalatom szerint, és csak akkor ha kizárólag farmolni akarsz!!! Ha meg ritkán megvehető, akkor érdemes megvenni a KV-5-öt, mert annak a kredithozama a JT 8.8-al egyenlő.
Persze mindez SZERINTEM!!!
Üdv
Közel nem keres annyit a kv-5 mint a jt8.8...
és termsz. netto jövedelemröl van szo...
Last edit: 11 éve 4 napja by Tigibeeb.
Plusz azt is érdemes megnézni, hogy melyik ágat húzod, mert akkor az adott ág top legénységét átképzés nélkül belerakhatod és még jobban is képződnek a prém tank extra miatt.
Köszönöm a válaszokat nagyon sokat segítettek. Érdekes hogy a Löwét senki nem említette. Most T34 és az FCM között gondolkozom, még fizetésig megrágom. Bár tegnap voltam szakaszban egy klántarsammal T34-el jött és elég rendesen aprított
tartotta amit én a Tiger II-vel lőttem. De még van 8 napom gondolkozni. A JT 8 azért nem tetszik mert nincs tornya valahogy a torony nélküli TD-k kimaradtak a játékomból és már nem nagyon akarom megtanulni. Köszönöm a segítséget.
Szeretnék venni egyet [b]kizárólag kreditfaromlás[/b] céljából.
Akiknek van melyiket tartják erre a legalkalmasabbnak?
Szóval ha csak a nettó kredit a lényeg akiknek van azok melyiket ajánlják?
En a helyedben az alapjan dontenek, hogy milyen tipusu tankkal szeretsz legjobban jatszani? Es itt most nem csak arra gondolok, hogy heavy vagy med vagy td, hanem hogy milyen jatekstilus all hozzad kozel. Ha mozogni szeretsz, kalandozni a palyan, akkor nem jo a jt 8,8
Olyan tankkal tudsz legkonnyebben creditet farmolni, ami passzol a jatekodhoz. Ezzel nyerheted a legtobbet... creditet, tp-t, stat-ot
Köszönöm a válaszokat nagyon sokat segítettek. Érdekes hogy a Löwét senki nem említette. Most T34 és az FCM között gondolkozom, még fizetésig megrágom. Bár tegnap voltam szakaszban egy klántarsammal T34-el jött és elég rendesen aprított
tartotta amit én a Tiger II-vel lőttem. De még van 8 napom gondolkozni. A JT 8 azért nem tetszik mert nincs tornya valahogy a torony nélküli TD-k kimaradtak a játékomból és már nem nagyon akarom megtanulni. Köszönöm a segítséget.
Azért a Löwe sem olyan rossz,sőt én nagyon is szeretem csak elég lassú
Most T34 és az FCM között gondolkozom, még fizetésig megrágom. Bár tegnap voltam szakaszban egy klántarsammal T34-el jött és elég rendesen aprított
tartotta amit én a Tiger II-vel lőttem.
Szerintem FCM, kiegyensúlyozottabban teljesít mint a t34, bár valamivel kevesebbet termel mint a t34, de élvezetesebb vele a játék szerintem, bár én csak teszteken szoktam vele játszani, de a követekező prémem ha lesz, az lesz. A t34-től meg néha agylobot kapok, nagyon hektikusak a csaták, túlontúl rá vagy utalva a csapattársakra. Az fcm-el viszont dinamikusan tudsz játszani. A t34 félóráig szűkül lomha dög, az fcm meg hevihez képest fürge, jól forog (már szinte med) és nem utolsó sorban max. tier9!!
UPDATE: T34-el utólsó 21 csatám mind tier 10!!! és mind bukó!! 2x egyetlen 8-as voltam, 1x meg 2-en szakasztársammal voltunk csak t8-asok úgy, hogy az ellennél egyetlen t8-as sem volt. Szóval csak erős idegzetűeknek.
Nekem T-25-öm van. Most vettem az akcióban.
Eszméletlen ez a tank. Az hagyján hogy brutális tank de
ráadásul úgy hozza a pénzt hogy az nagyon durva.
Én az 1. 15 csataban 310000credites bevetelre tettem szert.
Ugyhogy mindenkinek ajanlom de csak akik tapasztaltabb jatekosok
mert nehéz kezelni.
Egy Type 34-3at vásároltam :)Mivel közepes tankom csak egy van(type 34)gondoltam a sok böhöm nagy vas mellé veszek egy fürgébbet.Először a T 26e4-re gondoltam,de az inkább tűnik nehéz tanknak mint közepesnek.Nagyon tetszik ez a kínai a pontatlan,keveset lövő és a szinte egyáltalán nem lehajló ágyúja ellenére is.
amikor ...