Jelenleg 99 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 5 órával ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 5 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 8 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 11 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 2 napja

Prémium harckocsik

11 éve 1 hete #67617 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

kár hogy szarok a németeknél

na ez nem igaz...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hete #67629 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

kár hogy szarok a németeknél

na ez nem igaz...

Nem medesek, az a legnagyobb bajuk. Pl. ott a Panther, amit mindenki XP pinatanak tart, mert nincs alfaja, nincs pancélja, a camoja nem jó stb.

Ott a Panther II ugyanez, csak jobb páncéllal meg alfával.

A T9-T10-ek jók, de a Leo helyett CW-re ott a Batchat ha scout kell, ha meg med, ott vannak az oroszok meg a satöbbi 1.

E50-nél kicsit hasonló a helyzet, az is olyan heavys med, igazából nem med, de nem is heavy. Pub gameben egyébként tök jó, mert ott magadra vagy utalva, de valahogy nehéz számomra eldönteni, hogy most a kettő közül melyik.

11 éve 1 hete #67643 Írta: SzervaUr
Megválaszolva: SzervaUr
Sziasztok!

A hétvégi prémium harckocsik leárazása miatt kicsit gondolkodóba estem.
Szemezgetek egy ideje a Pz.Kpfw. IV Schmalturm és a t-25 tankokkal. Az egyik 30% a másik 50%-al lesz kevesebb. Elemzéseket olvastam mindkettőről, szimpatikusak. Valahogy talán a t-25 többször keserítette meg a játékomat mint a pz IV s. Játékélményben melyiket ajánlanátok inkább? Kredit szempontjából talán elenyésző a különbség ha jól értelmeztem az olvasottakat.

Válaszokat előre is köszönöm!

Tartok tőle, hogy az lesz a vége, hogy mindkettő megy a garázsba (gyakorlatilag 2 tank egy áráért...). Mindig cigi-árban mérem ezeket, max 4 dobozzal kevesebbre jut pénzem. :)

11 éve 1 hete - 11 éve 1 hete #67656 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Sziasztok!

Szemezgetek egy ideje a Pz.Kpfw. IV Schmalturm és a t-25 tankokkal. Az egyik 30% a másik 50%-al lesz kevesebb. Elemzéseket olvastam mindkettőről, szimpatikusak. Valahogy talán a t-25 többször keserítette meg a játékomat mint a pz IV s. Játékélményben melyiket ajánlanátok inkább? Kredit szempontjából talán elenyésző a különbség ha jól értelmeztem az olvasottakat.

Tartok tőle, hogy az lesz a vége, hogy mindkettő megy a garázsba (gyakorlatilag 2 tank egy áráért...). Mindig cigi-árban mérem ezeket, max 4 dobozzal kevesebbre jut pénzem. :)

Ezt ismerem. Az egyik ismerösöm is így számolt mindent. :cheer:
Aztán ugyanúgy megveszed a 4 doboz cigit is mellé és csodálkozol hogy kifogysz hónap végére.

A Pz.Kpfw. IV Schmalturm -ot én is nézegettem. Nem rossz gép. Viszonylag mozgékony, a lövegpajzs pattogós, a csölehajlás is jó, az ágyú bár néha gold kell bele és nem sokat sebez elég pontos és gyors. Cserébe egy papírkocka ami minden találatnal elveszít pár modult és legénységi tagot. A mocsarat érdemes messze elkerülni vele, mert a szar talajellenállás miatt egy heavy is gyorsabb ott nála. Kezdö legénységgel használhatatlan. Álcája nem túl jó, de legalább lövöldözés közben se lesz sokkal rosszabb a kis kaliber miatt. Ettöl még jó legénységet képezni és a bevétel is van vele böven.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzervaUr

11 éve 1 hete #67662 Írta: SzervaUr
Megválaszolva: SzervaUr

Sziasztok!

Ezt ismererm. Az egyik ismerösöm is így számolt mindent. :cheer:
Aztán ugyanúgy megveszed a 4 doboz cigit is mellé és csodálkozol hogy kifogysz hónap végére.

Csak amiatt számolok ezzel, mert talán a wot kevésbé káros.. Bár ezzel is lehetne vitatkozni.De sajnos természetesen megveszem... :) Hülyeség ez a cigi, de szerencsére még nem juttatott anyagi csődbe.
Bocsánat az OFF-ért!

11 éve 1 hete #67689 Írta: G0mb1
Megválaszolva: G0mb1
Egy igazi heavy játékra alkalmas prém tankot szeretnék, első gondolat az IS-6 volt, vagy a 112.

Nagy különbség szerintem nincs köztük, talán az IS-6-t választanám mert arra már van legénységem.

Viszont az IS-6 mennyivel jobb az IS-3-nál? Mert ha kb. semmivel akkor nem dobok ki érte 13 ezer forintot.

KV5 nem elérhető, Löwe-ről nagyon sok rosszat olvastam, T34 nem nagyon lehet heavyzni, FCM50t se, tehát csak ez a 2 tank maradt nálam számításba.

Meg ugye IS-6 és 112 októberben kap egy -15% akciót.

11 éve 1 hete - 11 éve 1 hete #67703 Írta: Juventino1974
Megválaszolva: Juventino1974
Meg is adtad a választ,semmivel sem jobb mint az IS3,bár igazából a lövegével van baj.Kicsi az átütése.Bár a 112-őn is ugyanaz a löveg van...

11 éve 1 hete #67706 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Semmivel nem jobb, mert a prém tankok nem lehetnek jobbak mint a szintjükön kifejleszthető normál tankok.
Illetve de, jobb a dpm-je amit a kisebb átütés miatt valószínűleg nem fogsz észrevenni illetve max T9-be rakhatja az MM.
Meg jól keres és tudod benne húzni a szovjet HT legényeket.

11 éve 1 hete #67714 Írta: G0mb1
Köszönöm mind2-t választ, sajnos azt kaptam amire számítottam. Maradok akkor IS-3-nál és meglátom hogy tudja tartani a creditet :D

11 éve 1 hete #67717 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Egy igazi heavy játékra alkalmas prém tankot szeretnék, első gondolat az IS-6 volt, vagy a 112.

Nagy különbség szerintem nincs köztük, talán az IS-6-t választanám mert arra már van legénységem.

Viszont az IS-6 mennyivel jobb az IS-3-nál? Mert ha kb. semmivel akkor nem dobok ki érte 13 ezer forintot.

KV5 nem elérhető, Löwe-ről nagyon sok rosszat olvastam, T34 nem nagyon lehet heavyzni, FCM50t se, tehát csak ez a 2 tank maradt nálam számításba.

Meg ugye IS-6 és 112 októberben kap egy -15% akciót.

MIndkét tankról (sőt szerintem a többi megemlítettről is) részletes profi elemzést olvashatsz a Tank Elemzések menüpont alatt.

11 éve 1 hete #67723 Írta: Jackal_hun

Semmivel nem jobb, mert a prém tankok nem lehetnek jobbak mint a szintjükön kifejleszthető normál tankok.
Illetve de, jobb a dpm-je amit a kisebb átütés miatt valószínűleg nem fogsz észrevenni illetve max T9-be rakhatja az MM.

Nem lehetenk jobbak?: E25, Su-122-44, FCM 50t, csak ami elsőre eszembe jutott:D

11 éve 1 hete #67727 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Meg is adtad a választ,semmivel sem jobb mint az IS3,bár igazából a lövegével van baj.Kicsi az átütése.Bár a 112-őn is ugyanaz a löveg van...

Mindkettő jobban keres az is3-nál.
Korábban részletesen megvitattuk, de gyorsan

112 előnye: jobb torony páncél, jobb sebesség, sokkal jobb (hasznos) arany lőszer
Is6 előnye - üreges páncél miatt a Noob-ok nem tudjak belőni soha, gyorsabb töltési idő, azaz nagyobb dpm.

Attól is függ, ilyen nehéz tank legénységet húzok, ruszkik vagy kínait ?

11 éve 1 hete #67734 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda

Szerintem egyik sem a legjobb a szintjén, az már más kérdés hogy a kifejleszthetők között is vannak pocsékok.
e25 jó kezekben OP, de td-nek pocsék(nem is az)

su-122-44 egy elég jól kiegyensúlyozott darab (bár szerintem így sem kiemelkedő)főleg most hogy az álcanerffel tulajdonképp buffot kapott(meg a többi prém td is) de a kivétel erősíti a szabályt.

FCM-et meg nem is értem hogy került ide, az ok hogy a legjobb prémek egyike de attól igen mesze áll hogy a szintjén lévő nehezeket verje.

11 éve 1 hete #67737 Írta: Jackal_hun

Szerintem egyik sem a legjobb a szintjén, az már más kérdés hogy a kifejleszthetők között is vannak pocsékok.
e25 jó kezekben OP, de td-nek pocsék(nem is az)

su-122-44 egy elég jól kiegyensúlyozott darab (bár szerintem így sem kiemelkedő)főleg most hogy az álcanerffel tulajdonképp buffot kapott(meg a többi prém td is) de a kivétel erősíti a szabályt.

FCM-et meg nem is értem hogy került ide, az ok hogy a legjobb prémek egyike de attól igen mesze áll hogy a szintjén lévő nehezeket verje.

Ahogy az E25 kapcsán is mondtad, az FCM nem heavy:D Mint ahogy a SP sem med

11 éve 1 hete - 11 éve 1 hete #68526 Írta: G0mb1
Az akció alkalmából megleptem magam egy T-25-el, egy gyros áráért nem rossz eddig.

4. csatám, egyben első győzelmem vele:

Csata

A legénység 80-90% még csak.

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 18 órája 17 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Balazs159 profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: Balazs159
    • 4 órája 5 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 14 órája 30 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.