10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja#75710Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Hi Balista1!
Nem nyerted meg a TogII-őt? Annál jobb pénzcsináló nem kell 10-30k netto credit simán megvan minden csatában...
Egy este szoktam 4-500k creditet keresni vele , komolyan...
-üdv-
Ezért maradt első esélyesként a kínai 112. Van itt a fórumon róla egy elemzés, amit véletlenűl sem neveznék kedvcsinálónak. / Lassú töltés, csak közelharcig pontos ágyú stb. /
Ha valakiknek van 112 ese, örülknék, ha írnának pár sort, mennyire jétszható ez a tank, és milyen bevételre lehet számítan vele?
Noob / paradicsom vagyok nálam biztos jobban keres vele sok - sok játékos. De nem pontatlan; megvárod míg beszűkül akkor tűrhető. Ha betalál nem köszönik meg az biztos. A T-34-3-al összehasonlítva sokkal jobban teljesít a lövege. Itt hesszelj korul: www.vbaddict.ne...erver=
A francia FCM 50 majd' a legjobb kereső, de a 112-es se rossz, boven a top 10-ben van, a KV-5 és az IS-6 között. Szemely szerint csippantom a 112-est, (jobban, mint az IS-6-ot).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Kösz Lidérc, Helló Kopasz! Megnyertem a TOG II-t, de négy kör után visszaküldtem a feladónak. Lehet, hogy jól keresett, de az őrületbe kergetett.
Mondjuk úgy, hogy nem az én vérmérsékletemre optimalizált jármű volt.
Kösz Lidérc, Helló Kopasz! Megnyertem a TOG II-t, de négy kör után visszaküldtem a feladónak. Lehet, hogy jól keresett, de az őrületbe kergetett.
Mondjuk úgy, hogy nem az én vérmérsékletemre optimalizált jármű volt.
A TOG egy szar add el. Az FCM 50-el egy jobb kör 80K, egy közepes 50K. Egy nap 2-3 millát össze lehet vele gereblyzni, ha nem unod meg:D
Héééé! El ne adjátok a TOG-ot!
Mit fogok sebezni így T6-ban...
Ne is mond, tegnap is bepárásodott a szemem, mikor At 7-tel végjátékban, egyedül maradva robogott felém vagy 5 tank, amikor felspotolódott előttem egy magányos Hero full HP-s TOG... mire elért az áradat, jóllakottan néztem ahogy 5en 6 oldalról láncolnak, mert már +1500 sebzés büszke tulaja voltam...
Pedig nálam is valószínűleg eladás lesz belőle. Tegnap gondoltam TOG-olok egyett, mielőtt belerohad a zsír a csapágyházakba. De úgy néz ki elkéstem mert az a cucc még a lejtőn sem gyorsul!
Kimondottan kredit gyüjtögetésre keresek valamilyen prem. tankot. Nézegettem őket, de mivel TD nem kell, a T34 és a kínai 112 maradt fenn a rostámon. Jelenleg van egy Panther M 10-em, bár szeretem, de mikor az embert elfogja a farmolási láz, egy idő után unalmassá válik. Tehát kellene valami, ami színt hoz a Pantherrel futott körök mellé. A T34 el az a bajom, hogy megvan, vagy volt már szinte valamennyi orosz, német, amerikai T8 nehéz, igy sok újdonságot nem jelentene. / Viszont, ha jól keres, azért még játszhat./
Kínai és francia járgányom viszont egy darab sincs. FCM50-től a francia tankok sajátosságai miatt tartok.
Ezért maradt első esélyesként a kínai 112. Van itt a fórumon róla egy elemzés, amit véletlenűl sem neveznék kedvcsinálónak. / Lassú töltés, csak közelharcig pontos ágyú stb. /
Ha valakiknek van 112 ese, örülknék, ha írnának pár sort, mennyire jétszható ez a tank, és milyen bevételre lehet számítan vele?
Jól van, testvérek. Látom, a TOG II ha más-más irányba is, de mindenkinél jelentős érzelmi tényező.
De mi van a kínai 112-vel? Lidércen kívül senki nem hajt ilyet?
Kimondottan kredit gyüjtögetésre keresek valamilyen prem. tankot. Nézegettem őket, de mivel TD nem kell, a T34 és a kínai 112 maradt fenn a rostámon. Jelenleg van egy Panther M 10-em, bár szeretem, de mikor az embert elfogja a farmolási láz, egy idő után unalmassá válik. Tehát kellene valami, ami színt hoz a Pantherrel futott körök mellé. A T34 el az a bajom, hogy megvan, vagy volt már szinte valamennyi orosz, német, amerikai T8 nehéz, igy sok újdonságot nem jelentene. / Viszont, ha jól keres, azért még játszhat./
Kínai és francia járgányom viszont egy darab sincs. FCM50-től a francia tankok sajátosságai miatt tartok.
Jól van, testvérek. Látom, a TOG II ha más-más irányba is, de mindenkinél jelentős érzelmi tényező.
De mi van a kínai 112-vel? Lidércen kívül senki nem hajt ilyet?
Nincs miért megvenni. A 110 jobb, nyereménytankként nem volt megszerezhető, a lightok jobbak, könnyebb velük képezni, akinek van Type 59-e (ami egy heavy páncélba bújtatott med) annak, meg azért:D Ritka mint a fehér holló.
Hali!
Én kipróbáltam a 112-t teszt-szerveren, elég jó kis cucc, szerintem jobb mint a T-34, és jobban is keres, de nekem az E25 az örök kedvenc 30-60k közt hoz általában.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#76274Írta: Martaloc
Megválaszolva: Martaloc
Mit gondoltok ,karácsonykor előfordulhat ,hogy a a nagyobb prémtankokat is akciózák?E-25 vagy Su 122-44 -en gondolkodom, arany van is az egyikre, de hátha spórólhatnék .Tavaly milyen akcók voltak? Emlékszik még rá valaki és meg is osztaná velem?
Mit gondoltok ,karácsonykor előfordulhat ,hogy a a nagyobb prémtankokat is akciózák?E-25 vagy Su 122-44 -en gondolkodom, arany van is az egyikre, de hátha spórólhatnék .Tavaly milyen akcók voltak? Emlékszik még rá valaki és meg is osztaná velem?
amikor ...