Jelenleg 176 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
"Egyszerűen begyűjtheted: mindössze annyit kell tenned, hogy bejelentkezel bármikor ...
fsb 2 órával ezelőtt
Gyűjtsd be a WoT történetének legnagyobb ajándékát!
Üdv! Nem vettem át a tankágat. Meddig ...
fsb 2 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
Tényleg szerencse. Akinek kell vigye. Nekem elég a többi. ...
györgy.tóth 5 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 8 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 1 napja
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 1 napja
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 1 napja
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 1 napja
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 11 hónapja #74604 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Ha a goldot megkapnám érte, akkor talán kihúznám.

Hali Odin!
Mi van a Panther/M10-zel? Megvetted/megveszed? Továbbra is jónak tartod (elemzésben dícsérted)? Kihúzom az E50M-et és a Leo mellé így már lehet nem ártana egy prém med németeknél. A mostani akció meg elgondolkodtatott...

Én megvettem Odinhun elemzése alapján:D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 11 hónapja #74724 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Hali Odin!
Mi van a Panther/M10-zel? Megvetted/megveszed? Továbbra is jónak tartod (elemzésben dícsérted)? Kihúzom az E50M-et és a Leo mellé így már lehet nem ártana egy prém med németeknél. A mostani akció meg elgondolkodtatott...

És mi a tapasztalat? Hogy megy?

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #74730 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Én is megvettem OdinHUN elemzése alapján, és kikapcsoltam magamban a szirénát, ami azt üvöltötte, hogy NE VEDD MEG TE HÜLYE, MERT SZAR!

Hát kár volt.

Sebzés, és átütés alapján csak kb. valami élősködő üzemmód az, ami elképzelhető vele. Ehhez viszont lomha, nagy, és nincs álcája. Páncél semmi, hull downban kicsit használható a saját tierje ellen, de itt is akkorát sebez, hogy kiröhögik. ÉS lassan is tölt. Földi halandóknak gold nélkül esélytelen vele annyit sebezni, amennyi a hp-ja. Golddal meg elmegy a bevétel, tehát semmi értelme nem volt hogy egy körön át szivattam magam. Tier 8-ban meg simán agyoncsapják, és kiröhögik a 135-ös sebzést.

Ha megkapta volna az e25 célzás, és töltésidejét, lehetne használható. Igy viszont csak egy ipari hulladék.

Pénzt keresni sem jó. Ugyanannyi sebzésre jobban keres, mint egy e25, de esélytelen vele ugyanannyit sebezni, igy kb annyit hoz a konyhára, mint egy e25, ami viszont fényévekkel jobb játékélményt ad.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun

10 éve 11 hónapja #74755 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
rejkov, e25 td, aki kepes es hajlando lapulni a bokorban, annak mukodhet, aki nem, annak meg ugye :)
megvettem az m10-t, es igazabol panther.
panther eloszor nagyon kicsi volt, alfaban mindenben, aztan most 25k csataval kesobb meglepodve veszem eszre, hogy pici alfas gyors tankokba vagyok beleorulve.
mondjuk m10-nel a gyorsasag relativ, de tier limit meg jo dolog.
tier7-n az m10 nagyon durva joszag, nem a bananra valo himmelsdorban, de ettol meg az egyetlen prem medium tank a jatekban. aki tud meg ilyet, az szoljon, mert erdekel.

aki olyant mond, hogy t26e4, annak felhivom a figyelmet a 20-30km koruli utazora... lassuk mi van meg, t34-3, aminek felbuffoljak a toltesidejet 13 secre, omg :) meg az fcm, ami van annyira szep mint a tog2...
mar tobbszor meg akartam venni, de egyszeruen nem visz ra a lelek...

szal lejjebbmenve itt az m10, ami altalaban top tier, hetes tankokhoz kepest kimondottan mozgekony, t62-hoz meg ne hasonlitsuk mar :) a tornya pattanhat, 1300 hp! es torony. top tierkent volt mar vele 70-80 000 nettos korom, premmel persze :) de jatszani is szeretek vele, csak a jatekelmeny miatt.
vehettem volna e25-t is egyebkent, a hasonlo pz4-t ketszer megvettem idaig, es a tok jo jagdpanther meg mindig nincs kihuzva. elmentem inkabb a tigerp-ferdinand vonalon, csak ne legyen tier6-s td-n 150/135 agyum. ez az agyu heted meden mukodokepes dolog, aki szeret medezni ne rettentse el az e25 jobb, mert e25 csak annak jo, aki td-t keres. td sok van. nehez tank is van, t34,is6, 112, ezek mind nehez tankok. igazabol 6-8 tierben 2 med van, es ez az m10 meg az fcm, ezek kozul meg elfogadhatoan kinezo csak egy :)

10 éve 11 hónapja #74760 Írta: Jackal_hun
Mi az hogy elfogadhatóan néz ki most komolyan. Van aki azért vesz tankot mert j
ól néz ki?:P

Remélem ezt csak poénból írtad:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

10 éve 11 hónapja #74762 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
nem poen, en nem azert veszek meg egy tankot, mert jol nez ki. de ami ennyire extrem csunyan nem tankszeru mint szegeny fcm, azt nem veszem meg akkor se, ha egyebkent a parameterei alapjan valoszinuleg nagyon szeretnek vele jatszani. jo, ha 500 gold lenne akkor talan :) de tenyleg bantja a szemem, nemtom mert, de bantja :) kinai med pl sokkal szebb,de latod azt meg azert nem veszek, mert xarnak talallom rajt az agyut :)

10 éve 11 hónapja #74788 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Nem vitatkozni akarok, nekem ez jött le eddig. Nem is biztos, hogy erőltetni fogom ezt a masinát.

Én is azért vettem meg, mert egy medium tankot kerestem, és tier 8-ban nem volt alternetiva. Bár igy utólag az fcm jó lehetett volna, csak drágállottam, de lehet, hogy megveszem majd. Teszt szerón jónak tűnt. Ha lett volna type59, gondolkodás nélkül azt választom.

Azt nem állítanám, hogy a panther m10 majdnem mindig top tier, mert rohadtul nem az. Engem valamiért többnyire tier 8-ba pakol. Mondjuk e25-el is, de azzal legalább el lehet bujni.

Benne van a pakliban, hogy béna vagyok hozzá. Viszont van med, amihez meg nem vagyok béna, szóval nem biztos, hogy velem van a legnagyobb baj. Nekem ez a tank egy tier 6-os masinának tűnik kicsivel több hp-val, és vacakabb mozgékonysággal. Igy a tier limit szerintem értelmetlen. Mindegy, nem ócsárolom többet. Maradok az e25-nél.

10 éve 11 hónapja #74794 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52
Hát nem tudom szerintem az fcm jól néz ki, előlről egy kicsit fura de a segge jó :P Persze nem ezért vettem meg én sem, hanem mert brutál jó tank, az egyetlen, amire Ennyi pénzt kiadtam (más nem is lesz). Rejkov: Megéri tesztszerón próbálgatni, ha ott beleszeretsz, akkor az a te tankod. Játszani viszont nem egyszerű vele, a hibádat keményen bünteti, de nagyon fun amúgy :cheer:

10 éve 11 hónapja #74820 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN

Mi az hogy elfogadhatóan néz ki most komolyan. Van aki azért vesz tankot mert j
ól néz ki?:P

Remélem ezt csak poénból írtad:D

<kézfeltétel> FCM & Tog2 & T25 Skoda. Bár ez legfőképpen FCM-re igaz. Volt már T34-em szóval full fölösleges lett volna még 1 tier 8 prém, de én nézegetni akartam a garázsban. Végül annyira megszerettük egymást, hogy a T34-et lecseréltem 2,4 milla kreditre. :P

Panther M10-el nekem egyedül annyi bajom van, hogy rakhattak volna rá 10° csőlehajlást. Az a jó benne, hogy tényleg egy multifunkcionális gép, sidescrapelve lehet vele még heavyket is szopatni. 150 pen nekem bőven elég szokott lenni, E-25-ön is annyi van, 10 goldot viszek magammal, amihez csak végszükség esetén nyúlok, 1,9 átlagsebzés.
DPM-jét mondjuk tényleg fentebb húzhatnák, vagy 14 R/m-re.

10 éve 11 hónapja #74832 Írta: Jackal_hun

Hali Odin!

És mi a tapasztalat? Hogy megy?

Paraméterei alapján ez egy rossz tank, valahogy még is működik, nem tudom miért. Csak egy párat mentem vele, érdekes, nem mondanám, hogy rossz érzés vele játszani, olyan fura. Nincs meg benne az átütő erő. Olyan érzés, mint ha azért lenne sok HP-ja hogy lassabban halljon meg ha már szar, de aztán valahogy a sok HP mindig megmenti az embert, kritikus helyzetben:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunyadi_Loveszdandar

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #75434 Írta: Lucfenyő
Megválaszolva: Lucfenyő
Sziasztok!

Valamelyik elemzésben/leírásban olvastam, hogy a prémium tankok nem veszítenek álcát lövés után. (vagy valami ilyesmi).

Ezt pontosan hogy kell érteni? Leesik az álca érték lövés utánira (álló helyzet/mozgás/lövés), de a takarásból (bokor) származó álcázás nem tűnik el még akkor se ha 15 méternél közelebb van?

Köszi a válasz.

10 éve 11 hónapja #75442 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Sziasztok!

Valamelyik elemzésben/leírásban olvastam, hogy a prémium tankok nem veszítenek álcát lövés után. (vagy valami ilyesmi).

Ezt pontosan hogy kell érteni? Leesik az álca érték lövés utánira (álló helyzet/mozgás/lövés), de a takarásból (bokor) származó álcázás nem tűnik el még akkor se ha 15 méternél közelebb van?

Köszi a válasz.

Csak a prém TD-nél nem változott a lövés utáni álca csökkenés. A bokor hozzáadódik. Az álcaháló lövéskor " fellebben ".
15 méternél mindenki spotolódik, bármi van köztük.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lucfenyő

10 éve 11 hónapja #75688 Írta: mario76
Megválaszolva: mario76
Sziasztok valaki nem találkozott SU76i tdvel? Bekerult az orosz premium shopba 5.2 usd ért. Remélem hogy az EUn is lessz

10 éve 11 hónapja #75706 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Kimondottan kredit gyüjtögetésre keresek valamilyen prem. tankot. Nézegettem őket, de mivel TD nem kell, a T34 és a kínai 112 maradt fenn a rostámon. Jelenleg van egy Panther M 10-em, bár szeretem, de mikor az embert elfogja a farmolási láz, egy idő után unalmassá válik. Tehát kellene valami, ami színt hoz a Pantherrel futott körök mellé. A T34 el az a bajom, hogy megvan, vagy volt már szinte valamennyi orosz, német, amerikai T8 nehéz, igy sok újdonságot nem jelentene. / Viszont, ha jól keres, azért még játszhat./
Kínai és francia járgányom viszont egy darab sincs. FCM50-től a francia tankok sajátosságai miatt tartok.
Ezért maradt első esélyesként a kínai 112. Van itt a fórumon róla egy elemzés, amit véletlenűl sem neveznék kedvcsinálónak. / Lassú töltés, csak közelharcig pontos ágyú stb. /
Ha valakiknek van 112 ese, örülknék, ha írnának pár sort, mennyire jétszható ez a tank, és milyen bevételre lehet számítan vele?

10 éve 11 hónapja - 10 éve 11 hónapja #75709 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Úgy láttam / értelmeztem november 6.-ától igen. Hogy mennyiért ... passz!

New Premium Vehicle: SU-76I

The Soviet armoured arsenal in World of Tanks will be complimented by a new Tier III Premium tank destroyer, which is based on the chassis of captured Stug III and Pz.Kpfw. III vehicles.

The SU-76I will be available for purchase in the Premium Shop starting from 6 November.

Sziasztok valaki nem találkozott SU76i tdvel? Bekerult az orosz premium shopba 5.2 usd ért. Remélem hogy az EUn is lessz

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mario76

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 15 órája 12 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 napja 3 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• Balazs159 profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: Balazs159
    • 1 órája ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 11 órája 24 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.