rejkov, e25 td, aki kepes es hajlando lapulni a bokorban, annak mukodhet, aki nem, annak meg ugye

megvettem az m10-t, es igazabol panther.
panther eloszor nagyon kicsi volt, alfaban mindenben, aztan most 25k csataval kesobb meglepodve veszem eszre, hogy pici alfas gyors tankokba vagyok beleorulve.
mondjuk m10-nel a gyorsasag relativ, de tier limit meg jo dolog.
tier7-n az m10 nagyon durva joszag, nem a bananra valo himmelsdorban, de ettol meg az egyetlen prem medium tank a jatekban. aki tud meg ilyet, az szoljon, mert erdekel.
aki olyant mond, hogy t26e4, annak felhivom a figyelmet a 20-30km koruli utazora... lassuk mi van meg, t34-3, aminek felbuffoljak a toltesidejet 13 secre, omg

meg az fcm, ami van annyira szep mint a tog2...
mar tobbszor meg akartam venni, de egyszeruen nem visz ra a lelek...
szal lejjebbmenve itt az m10, ami altalaban top tier, hetes tankokhoz kepest kimondottan mozgekony, t62-hoz meg ne hasonlitsuk mar

a tornya pattanhat, 1300 hp! es torony. top tierkent volt mar vele 70-80 000 nettos korom, premmel persze

de jatszani is szeretek vele, csak a jatekelmeny miatt.
vehettem volna e25-t is egyebkent, a hasonlo pz4-t ketszer megvettem idaig, es a tok jo jagdpanther meg mindig nincs kihuzva. elmentem inkabb a tigerp-ferdinand vonalon, csak ne legyen tier6-s td-n 150/135 agyum. ez az agyu heted meden mukodokepes dolog, aki szeret medezni ne rettentse el az e25 jobb, mert e25 csak annak jo, aki td-t keres. td sok van. nehez tank is van, t34,is6, 112, ezek mind nehez tankok. igazabol 6-8 tierben 2 med van, es ez az m10 meg az fcm, ezek kozul meg elfogadhatoan kinezo csak egy
amikor ...