Jó buli ez a fogadós biznisz, egy ideje már divat az US szerón, anno én is el akartam kezdeni, csak közbe jött a madafakin élet.
Majd talán kövi hónaptól streammel, meg mindennel együtt.
Jó buli ez a fogadós biznisz, egy ideje már divat az US szerón, anno én is el akartam kezdeni, csak közbe jött a madafakin élet.
Majd talán kövi hónaptól streammel, meg mindennel együtt.
Hogy megy ez egyébként normális esetben? Gondolom nem saját zsebből hanem ESL / CW aranyból vannak ezek a srácoknál finanszírozva:D
Igazából csak a kezdő tőkét kell valahogy megoldani, hogy egyáltalán meg tudd venni az adott tankot, bár van aki sima nem prém tankokkal is fogadott szóval még ez sem kell hozzá feltétlenül, aztán ha egyszer beindult az egész megy mint egy lavina.
Bár nem tudom Magyarországon mennyire érné meg ezzel foglalkozni, mert Murikában egy kicsit nagyobb az adakozási kedv, már csak a magasabb fizetésekből kifolyólag.
Igazából csak a kezdő tőkét kell valahogy megoldani, hogy egyáltalán meg tudd venni az adott tankot, bár van aki sima nem prém tankokkal is fogadott szóval még ez sem kell hozzá feltétlenül, aztán ha egyszer beindult az egész megy mint egy lavina.
Bár nem tudom Magyarországon mennyire érné meg ezzel foglalkozni, mert Murikában egy kicsit nagyobb az adakozási kedv, már csak a magasabb fizetésekből kifolyólag.
ha erre adod a fejed mindenképpen angolul - euban már találni nagyobb zsebű felhasználókat is - MO-n az a zseb elég kicsi (vagy nincs)
ha erre adod a fejed mindenképpen angolul - euban már találni nagyobb zsebű felhasználókat is - MO-n az a zseb elég kicsi (vagy nincs)
Elég nagy a vita, hogy mennyire jó a Panther M 10, de a többség szereti. Van egy két elmebeteg eredmény, pl. 1700-as dmg átlag egy 135-öt sebző ágyúval:D Nem rossz.
Szerintem nem nehéz 1200-1300 dmg-t összeszedni vele.
Nem vagyok egy fun játékos én sem!
Természetesen mindez csapat és ellenfélfüggő.
Tegyük hozzá, hogy a nagyok szerintem úgy csinálják, hogy összeállnak és úgy nyomják. Minél többen vannak egy csapatban annál nagyobb az esélyük. Ehhez nem kell, hogy klán tagok legyenek.
Olyan superpershing feelingje van nem? Csak az valaha jó volt:D
Az ágyúja nem lesz olyan vészes. Mondjuk nem teljesen értem, hogy miért a RR Meteor került bele, holott jóval modernebb tank volt mint a motor. Mindenesetre ha egy küldi útján kapok egy 8-as prém medet, az nem olyan vészes.
Egyre jobban félek, hogy a X Cent. el lesz baszva, holott rettentő brutál gép volt.
Olyan superpershing feelingje van nem? Csak az valaha jó volt:D
Az ágyúja nem lesz olyan vészes. Mondjuk nem teljesen értem, hogy miért a RR Meteor került bele, holott jóval modernebb tank volt mint a motor. Mindenesetre ha egy küldi útján kapok egy 8-as prém medet, az nem olyan vészes.
Egyre jobban félek, hogy a X Cent. el lesz baszva, holott rettentő brutál gép volt.
Én ezeket a történelmi tényeket nem vágom, műkedvelő vagyok a hadtörténetben:D DE ha TUDNÁM BIZTOSAN, hogy akinek T10-ben volt az megkapja, kitekerném. Így megyek az RU mediumokra.
Ha a goldot megkapnám érte, akkor talán kihúznám.
Ennek nem Super Persha feelingje van, hanem mikor a vasárnapi ebédes asztalra odatol valaki egy kulát aztán meg szétcsapja egy hólapáttal.
FCM még mindig 100x jobbnak tűnik nála. Jó jó ez a 170-es torony papíron, de kérdés, hogy mennyi lesz ez effektívben, mert ha 200-210, akkor ugyanott vagy, ahol a part szakad...
Nagyon tomátó mágnes így első ránézésre. Ha meg ezekkel a statokkal nem kap egy tier limitet, akkor tényleg vége.
Hali Odin!
Mi van a Panther/M10-zel? Megvetted/megveszed? Továbbra is jónak tartod (elemzésben dícsérted)? Kihúzom az E50M-et és a Leo mellé így már lehet nem ártana egy prém med németeknél. A mostani akció meg elgondolkodtatott...
Ha lesz leárazva megint, akkor feltétlen meg fogom venni.
Amúgy is kell a német legénység, mert most jött meg a kedvem megint VK3002Daimler-hez.
Csak sajna most nem vagyok WoT közelben, majd kövi hónapban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hunyadi_Loveszdandar
amikor ...