Megpróbálok konstruktívan válaszolni minden hozzászólásra.
Morphelo: hasonlóan gondolkodunk, de KV5-öm biztosan nem lesz. Miért? Mert az 1 db IS3-om kihúzáshoz szükségtelen, viszont eszi a goldot mint az állat, szóval az a termelés rovására menne. Akkor inkább megtermelem a SU-122-44-en a legénységet, ráadásul nem lehet kapni.
Hunyadi: tudom, hogy nem fog olyan magas eredményeket hozni mint az elvárt. De nézd meg Dozert, mikor leregelte az új fiókját, akkor milyen szépen kúszogatott fel a statja. El kell fogadni, hogy eleinte nagyobb hátrány a skillek, felszerelés stb. hiánya de van egy átfordulási pont, ahol ez nyereséggé alakul. Nézd meg most hol jár Dozer (2600 körül).
Ami nekem ebben fontos (és az élet más területén is), az hogy valamit kompetitív módon csináljak. Én hiszek abban, hogy az élvezet fokmérője valamilyen mutatószám, ami kifejezi a fejlődést. Nekem az okoz örömöt, ha valamit jobban csinálhatok, ha valamiben fejlődhetek. Elég sok sportot űztem életemben és ott is két dolog motivált: érjek el benne egy kitűzött célt és ezt ne más elnyomásával tegyem (tehát a minimális fair playt betartsam). Ebben a játékban engem igen is motivál az, hogy jobb értékeim legyenek, HA AZ JOBB JÁTÉKKAL IS PÁROSUL. Ezért nem játszom pl. T4 alatt egyáltalán, mert nem akarom széttrollkodni a gyengébb játékosok játékát (és T5-T6-T7-ben is top tierként sokszor lehozom a meccseket).
Ami viszont nem motivál, hogy legyen még egy T10-es tankom, amit etetni kell. Ez egy öngerjesztő spirál, etetni a kisebb szintű tankokkal a nagyokat, ennek sosincs vége. Nem CW-zem, tehát ezért sem érdekes.
Arra gondoltam, hogy ezt a reroll dolgot BLOG szerűen meg lehetne írni, felvállalva azt, hogy IGEN ÉN MEGCSINÁLTAM A REROLLT. Bejegyzéseken lehetne lövetni, hogy mi az eredmény, amolyan 0. nap ma ez volt. 10. nap ma meg az. A reroll egy létező jelenség, más is ezt csinálja, csak nem publikálja (vagy tudjuk róla és nem basztatjuk érte:D).
Ebből a szempontból nekem elsődlegesen az a fontos hogy:
- magasabb értékeket érjek el egy mutatószámban (legyen az akár a WN8) mint előtte
- gyorsan és eredményesen haladjak, azokkal a tankokkal, amelyekhez el akarok jutni
Másodlagosan:
- ne legyen extrém drága, de hajlandó vagyok rá áldozni. Ha wallet warriornak hívnak, az sem érdekel, elég sokat dolgoztam ezért a pénzért a való életben, hagyja mindenki, hogy arra költsem amire akarom (mondjuk vehetnék belőle drogot, piát, elkölthetném kurvákra vagy plasztikai műtétekre, az sem értelmesebb)
- KÍSÉRLETI JELLEGGEL maszkolja a tevékenységemet és egy kívülálló ne tudja megmondani azt, hogy ez reroll, ezzel nyerjen bizonyítást az, hogy ez egy globális jelenség
Engem leginkább a kísérleti jelleg mozgat, tudjátok, hogy csináltam már más, hasonló ilyen jellegű dolgot (D.W.2 stat pad challenge meg hasonlók). Nekem ettől érdekes a dolog, a kémiába meg a fizikában is ezt szerettem, hogy mondjuk tényleg felrobbantja-e az üveget a szódabikarbóna és az ecet elegye.
Azt is szívesen veszem, ha adtok tanácsokat arra nézve, hogy hogyan kéne ezt az egészet felépíteni. Biztos vagyok benne, hogy az egész tervezhető, amolyan mérnöki precizitással.
amikor ...