Jelenleg 100 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Köszi működik.
Kaoszh 38 perccel ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 17 órával ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 22 órával ezelőtt
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 22 órával ezelőtt
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 1 napja
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 1 napja
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 1 napja
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 1 napja
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 1 napja
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 1 napja
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 1 napja
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 10 hónapja #81187 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Odin: Ha csinálok egyszer másik accountot, így fog kinézni:
- végy 30.000 goldot
- akcióban vedd meg 20.000 goldért az Fcm 50 t-t, Su 122-44-et E25-öt
- maradék goldot baszd el xp konvertre:D

10.000 gold arra kevés lesz Sakál.
Tudom

Az a baj hogy most is elköltök egy tonna aranyat erre és most is prémium fiókozom, szal. kb lényegtelen melyik accounton teszem ezt nem?:D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 10 hónapja #81191 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Odin: Ha csinálok egyszer másik accountot, így fog kinézni:
- végy 30.000 goldot
- akcióban vedd meg 20.000 goldért az Fcm 50 t-t, Su 122-44-et E25-öt
- maradék goldot baszd el xp konvertre:D

10.000 gold arra kevés lesz Sakál.
Tudom

+ lesz 3 db tierjében alacsonyabb besorolású, bár jobb jövedelmezőségű tankod 0 skilles legénységgel. :(

10 éve 10 hónapja #81196 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
Amúgy annyira nem élvezet a reroll se, hacsak nem szereted, hogy minden nyomorult hajléktalan arty és td bob téged kerget, nem túl jó dolog.
Mondjuk ha betiltanák végre az XVM-et akkor már lenne értelme...

10 éve 10 hónapja #81198 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Hunyadi: nem kell stock tankokkal játszani, ki kell húzni free XPből.

De a free xp-hez először arany kell. Azt meg először meg kell venni.
Drága mulatság a reroll - és szerintem többe kerül a befektetés és ráfordított idő, energia, mint amit nyersz vele.

10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja #81199 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Amúgy annyira nem élvezet a reroll se, hacsak nem szereted, hogy minden nyomorult hajléktalan arty és td bob téged kerget, nem túl jó dolog.

Már most is így van, a helyzet még szarabb lehet ha lila vagy... Túl sok az önjelölt kamikaze, akik egyedüli célja, hogy csak a Te játékodat b*ssza el. Kedvencem, mikor a 3 tízes arty egész meccsen keresztül az én 8-as, 9-es tankomat lődözi, ahelyett, hogy mondjuk a 10-es td-t, e100-at, vagy puha 50B, t57H-t lőné... Tegnapelőtt pl. a batchatemet mozgás közben oneshotolta az arty, úgy hogy össze-vissza szlalomoztam full gázon és még a 6th sense se villant.

10 éve 10 hónapja #81200 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Jackal, ha én újrakezdeném ezt tenném:
- FCM vagy KV5 + e25 prémiumnak(SOS)
- Amcsi legényeket a T67-ben és a T29-ben és a t37-ben, (easy8 + pershing) fejleszteném
- Német legényeket a vk3001d-ben vagy 3002m-ben + E75 de itt még jó lenne az e25 is.
- Orosznál már van a KV-5, de a t34-85 lenne a medekhez. El kellene azért jutni az IS3-ig (azért ez nem nehéz). Itt még nekilátnék a másik orosz med vonalnak az obj 416 miatt. Amint lehet a t54-nek és a t10-es orosz medeknek.
- Franciához már lenne az FCM de mihamarabb végigtolnám a light ágat a 1390-ig.
Ezzel párhuzamosan nekilátnék az 50100-nak.
- Britnél ezerrel a cromwell
- Kínainál a light ágat de a 8-as wz-t jó lenne elérni
- Japán - ha k*rva sok free-m van akkor állnék csak neki, sztem az STB nem ér annyit

T8-nál könnyen elérhető lesz: IS3, 50100, 1390, walkerbulldog + t49, KV5, FCM, pershing, obj416

T10-re amire könnyűszerrel mehetsz: T57H, 50B, BC, Obj140, obj 430, E5, M48(lehet lesz buff?) - esetleg E100

Artyhoz pedig az amx12-n kersztül, illetve nekilátnék a brit artyknak a bishoptól,
és még két artyd is lenne a conquerorGC + BC155

S amint látod, hogy nem úgy alakul a WN8, ahogy szeretnéd elkezdesz csak a T5-8 lightokkal menni. Ezzel simán hozható a 3500+ wn8.

Kicsit hosszú, de ezzel sztem tudnál spórolni is, és a jobb klánok is felfigyelnének. Valamint elég nagy tankválasztékod lenne ESL-re, ahonnan pumpálhatod a goldot. (javítsatok ki ha tévedek) Ez azért sok idő sok víz lefolyna addig a Dunán.

10 éve 10 hónapja #81202 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Hozzáállás kérdése.
Ha újrakezdeném valszeg kék vagy esetleg ha nagyon figyelnék lila lehetnék, de elbukok egy csomó pénzt, időt, stb... Nekem jelenleg jobban megéri, hogy van 8 db T10 tankom, és hamarosan lesz mellé még 5 db, azaz összesen 13db - a játék használhatóbb tankjai. Aztán már csak CW-re akarok járni, strongholdozni, meg néha le kis tierbe trollkodni. Valszeg a sok csata, a folyamatos fejlesztés, és az elcseszett első 4000 csata miatt sosem leszek ezen az accon még kék se, de:
1., éppen ezért futhat bele valaki a kardba aki azt hiszi zöld tudásúval kerül szembe (és ez gyakran meg is történik);
2., minden eventre, CW-re, bármire tudok tankot tenni, minden tierben, minden fajtát legalább 3-4 skilles legénységgel ami nem elhanyagolható szempont egy klánnál;
3., qrva gyorsan ki tudok farmolni bármilyen új tankot, mert a cuccok nagy része úgyis ki van fejlesztve valamelyik párhuzamos ágon, plusz minden nemzetnél van legalább 2 komplett szett tartalék legénység aki azonnal be tud ülni bármibe;
Szóval nekem a reroll azon kívül hogy biztosít egyfajta "státuszt" a játékon belül más előnyt nem hordoz. Gondolkoztam rajta én is de ennél kényelmesebb vagyok mintsem hogy megint beleöljek ennyit ebbe az egészbe. Igaz, komolyan veszem a játékot, de a végén ez is csak egy JÁTÉK :-)

Figyelem: Spoiler!

Nézd meg az én esetemet én is kék vagyok (vagy leszek asszem még 4 pont kell a WN8ban?), és mennyit tudnék felhozni még mondjuk 10-12K csatával? Mondjuk 2-300 pontot? van 3 T10-em meg egy amit nem vettem meg. Mondjuk megveszem, lesz 4 és van 5 v. 6 T9-em. Ergó semmit nem kell már csinálnom csak játszanom , hogy azok meglegyenek, akkor lesz 8-10 T10-em. HA újra kezdem, egyből 3-400 ponttal feljebb tudom tolni az egészet, vagyis nem kell lejátszanom csak azért 10K csatát, hogy feljebb kerüljenek. Nem kell a szar ágakkal szenvednem, mert minek? Kiürül az első 5K szar csata. Szóval sok előnye lenne.

Ami nem jön vissza az XP konvert és a prém fiók ára, de ez utóbbit a második accon is meg kéne venned, szal ezzel ne számoljunk.

Minél több csatát ölsz bele egy accountba, annál könnyebb kiszedegetni a következő T10-eket. Ergó, nálam majdnem minden adott, viszonylag jó WN8 (kék), sok T10-es tank, sok prém tank (Fcm 50t, Jt 8.8, M10, Su-122, E25, meg a kicsik amikre nem emlékszem), nem tudom ez mennyit érhet, de ha a rerollt fedezi (mondjuk 50K), akkor is nullán vagyok egy olyan accal, amelyik bármelyik magyar klánba befér.

Szerintem ez azért elég nagy különbség.

250 EUR amit te írtál, jelenleg ennyi: 76 811.5271 Hungarian forints

10 éve 10 hónapja #81203 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Tegnap este a 13 90-el rohangáltam az artyk körül. Célzás, szűkülés bármi nélkül simán kicsaptak. Régen ez nem nagyon fordult elő - valami történik az ratykkal a színfalak mögött??? Eléggé felcseszetm az agyam rajta...

Már most is így van, a helyzet még szarabb lehet ha lila vagy... Túl sok az önjelölt kamikaze, akik egyedüli célja, hogy csak a Te játékodat b*ssza el. Kedvencem, mikor a 3 tízes arty egész meccsen keresztül az én 8-as, 9-es tankomat lődözi, ahelyett, hogy mondjuk a 10-es td-t, e100-at, vagy puha 50B, t57H-t lőné... Tegnapelőtt pl. a batchatemet mozgás közben oneshotolta az arty, úgy hogy össze-vissza szlalomoztam full gázon és még a 6th sense se villant.

10 éve 10 hónapja #81204 Írta: Jackal_hun
Megpróbálok konstruktívan válaszolni minden hozzászólásra.

Morphelo: hasonlóan gondolkodunk, de KV5-öm biztosan nem lesz. Miért? Mert az 1 db IS3-om kihúzáshoz szükségtelen, viszont eszi a goldot mint az állat, szóval az a termelés rovására menne. Akkor inkább megtermelem a SU-122-44-en a legénységet, ráadásul nem lehet kapni.

Hunyadi: tudom, hogy nem fog olyan magas eredményeket hozni mint az elvárt. De nézd meg Dozert, mikor leregelte az új fiókját, akkor milyen szépen kúszogatott fel a statja. El kell fogadni, hogy eleinte nagyobb hátrány a skillek, felszerelés stb. hiánya de van egy átfordulási pont, ahol ez nyereséggé alakul. Nézd meg most hol jár Dozer (2600 körül).

Ami nekem ebben fontos (és az élet más területén is), az hogy valamit kompetitív módon csináljak. Én hiszek abban, hogy az élvezet fokmérője valamilyen mutatószám, ami kifejezi a fejlődést. Nekem az okoz örömöt, ha valamit jobban csinálhatok, ha valamiben fejlődhetek. Elég sok sportot űztem életemben és ott is két dolog motivált: érjek el benne egy kitűzött célt és ezt ne más elnyomásával tegyem (tehát a minimális fair playt betartsam). Ebben a játékban engem igen is motivál az, hogy jobb értékeim legyenek, HA AZ JOBB JÁTÉKKAL IS PÁROSUL. Ezért nem játszom pl. T4 alatt egyáltalán, mert nem akarom széttrollkodni a gyengébb játékosok játékát (és T5-T6-T7-ben is top tierként sokszor lehozom a meccseket).

Ami viszont nem motivál, hogy legyen még egy T10-es tankom, amit etetni kell. Ez egy öngerjesztő spirál, etetni a kisebb szintű tankokkal a nagyokat, ennek sosincs vége. Nem CW-zem, tehát ezért sem érdekes.

Arra gondoltam, hogy ezt a reroll dolgot BLOG szerűen meg lehetne írni, felvállalva azt, hogy IGEN ÉN MEGCSINÁLTAM A REROLLT. Bejegyzéseken lehetne lövetni, hogy mi az eredmény, amolyan 0. nap ma ez volt. 10. nap ma meg az. A reroll egy létező jelenség, más is ezt csinálja, csak nem publikálja (vagy tudjuk róla és nem basztatjuk érte:D).

Ebből a szempontból nekem elsődlegesen az a fontos hogy:
- magasabb értékeket érjek el egy mutatószámban (legyen az akár a WN8) mint előtte
- gyorsan és eredményesen haladjak, azokkal a tankokkal, amelyekhez el akarok jutni

Másodlagosan:
- ne legyen extrém drága, de hajlandó vagyok rá áldozni. Ha wallet warriornak hívnak, az sem érdekel, elég sokat dolgoztam ezért a pénzért a való életben, hagyja mindenki, hogy arra költsem amire akarom (mondjuk vehetnék belőle drogot, piát, elkölthetném kurvákra vagy plasztikai műtétekre, az sem értelmesebb)
- KÍSÉRLETI JELLEGGEL maszkolja a tevékenységemet és egy kívülálló ne tudja megmondani azt, hogy ez reroll, ezzel nyerjen bizonyítást az, hogy ez egy globális jelenség

Engem leginkább a kísérleti jelleg mozgat, tudjátok, hogy csináltam már más, hasonló ilyen jellegű dolgot (D.W.2 stat pad challenge meg hasonlók). Nekem ettől érdekes a dolog, a kémiába meg a fizikában is ezt szerettem, hogy mondjuk tényleg felrobbantja-e az üveget a szódabikarbóna és az ecet elegye.

Azt is szívesen veszem, ha adtok tanácsokat arra nézve, hogy hogyan kéne ezt az egészet felépíteni. Biztos vagyok benne, hogy az egész tervezhető, amolyan mérnöki precizitással.

10 éve 10 hónapja #81210 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Az a leg1XŰb ha mindennel tudsz játszani, ekkor nem kel filózni hogy mivel is menjek. :evil:

10 éve 10 hónapja #81216 Írta: Jackal_hun

Az a leg1XŰb ha mindennel tudsz játszani, ekkor nem kel filózni hogy mivel is menjek. :evil:

Jó de itt csak neked van 15KWN8 ad én nem vagyok csillámfaszpóni színű:P

10 éve 10 hónapja #81219 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Tök mind 1, valami értelmesebb meg nézi a statot egyből levágja hogy re-roll.
Ha ugyan az a valaki nézi a mostanit ugyan arra a megállapításra jut. Az sem elhanyagolható tény, hogy sokan a 2K csata 2000+WN8-at látnak a csatában ellenfélnek azt vadásszák. (én is :evil: ) Ilyen esetekben nagyon gyötrelmes tud lenni a csata. ;)

10 éve 10 hónapja #81220 Írta: Jackal_hun

Tök mind 1, valami értelmesebb meg nézi a statot egyből levágja hogy re-roll.
Ha ugyan az a valaki nézi a mostanit ugyan arra a megállapításra jut. Az sem elhanyagolható tény, hogy sokan a 2K csata 2000+WN8-at látnak a csatában ellenfélnek azt vadásszák. (én is :evil: ) Ilyen esetekben nagyon gyötrelmes tud lenni a csata. ;)

Ha megnézi most az accountom levágja hogy reroll?:D Érdekes lenne:P

10 éve 10 hónapja #81240 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
Van egy megoldás, hogy ne derüljön ki a reroll:

El kell baszni az első 5000 csata statját! :)

10 éve 10 hónapja #81275 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Hunyadi: tudom, hogy nem fog olyan magas eredményeket hozni mint az elvárt. De nézd meg Dozert, mikor leregelte az új fiókját, akkor milyen szépen kúszogatott fel a statja. El kell fogadni, hogy eleinte nagyobb hátrány a skillek, felszerelés stb. hiánya de van egy átfordulási pont, ahol ez nyereséggé alakul. Nézd meg most hol jár Dozer (2600 körül).

Jó, és?! Ettől még senki nem lesz jobb játékos, mert magasabb a WN8?
Amúgy extra infó nélkül is látszik, hogy az egy reroll acc. Low tierben ráadásul nem is nehéz jó statot csinálni. A gond majd ott fog jelentkezni, ha magasabb tierben kezdel el játszani.

Szerintem sokkal jobban néz ki egy grafikon, ha az folyamatosan emelkedik, mint egy olyan, amit gyorsan felviszel 3000+ szintre T5-ös csatákkal, aztán utána szépen elkezd zuhanni...

Ha valaki T10-ben 3k-s átlag dmg-es tankokkal csinál lila statot, na azt már érdemes figyelni. A többi csak kamu. Ettől függetlenül úgy csinálod ahogy akarod, a rerollal sincs bajom, csak én biztos nem vágnék bele. ;)

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ezt csak azért, mert kicsit meglepődtem....
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 7 órája 28 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 19 órája 33 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Az új 11-es AS-XX 40t-nél, ha lelövik a...
    • Írta: VaFec
    • 3 órája 40 perce ezelőtt
    • VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 napja 2 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 4 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 6 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.