Igazad lehet Kharon00, bár én eddig csak kb 60 csatát mentem vele. Az ágyú iszonyatos dolgokat tud művelni jó és rossz értelemben egyaránt. Meg hogy ISről szemből lepattan (nem volt beforgatva, 200 méterre volt)... a 169 es pennel No mindegy összeségébe még mindig jó tank, átlag 2-3 killt csinálok vele... a gun depression viszont EPIC
Hát mindegy... mármint megvolt nekem a JP II, de azt eladtam, mert meguntam és jobban szeretek a JagdTigerrel menni úgyhogy a JPII legényeket (már a 3. skilljük húzódik) ültettem a D.MAxba...
bár megvan még a jó öreg STUG, ami a kedvencem tier 5ön, meg húzom az új német TD ágat is, tier 5nél tartok... de akkor kár volt új legénységet kezdeni, mert mehetett volna JPIIből...
ejj...
Nem, baj, húzzad ki a Jagdtigert free xp-ből - a játék eddigi egyik legnagyobb örömforrása nekem az a td!
Hmmm... Én úgy hallottam, hogy T2 Light-ot fognak osztogatni, de hála istennek nem...
Amúgy 50-es legénységgel kapjuk azt az angol izét?
Mert ha igen, akk jön érte egy kisebb adag kredit...
IS6-ot lehet majd nyerni, bár elég combosnak kell hozzá lenni:
Link
hogy combosnak az nem is kifejezés. 100000 tp kell minden nemzet 6 os tankjaiból az oké a nagy gáz szerintem azzal van hogy ha nem vagy benne a top 10 be nem adja meg
A hétvégén komolyabb szerverproblémák adódtak. Vasárnap - a problémák megoldásának részeként - nem tervezetten újraindították az EU3, illetve EU4 szervereket…