Üdv!
( Huntinak válaszolnék.. bár ő sokkal jobb játékos nálam.. lehet egyszerűen el kéne fogadnom amit mond.)
Med: töltésgyorsító (rammer), célzásgyorsító(fejlesztett célzórendszer),ventillátor,optika.
Szeritnem ez a négy felszerelés kéne egy tipikus medre.
Na most háromra van hely.
Lehet filózni hogy melyik ujjába harapjon az ember
Én szeretem a ventillátort, a következő mantra miatt: "gyorsabban tölt, gyorsabban szűkül, kisebbre szűkül"

... és ugye a ventillátor MINDENRE adja azt a néhány százalékot, a fenti hármon kívül is: látótávra, álcára,javításra ...
De tényleg "ízlés kérdése", meg valszeg játékstílus-függő is hogy ki mit rak egyes tankjaira.
( Type58-nak legalább három érdekes kiépítése van .. egyiken van periszkóp is... 370 métert tud a tornya, és erre ha rágyúr az ember kész a "spotter med" ... de lehet gyorsan lődöző gonoszra is optimalizálni, rammer, célzásgyorsító, venti .. és lehagyni az optikát és megbízni a csapattársak spotjában meg a torony adta alap látótávban... A dolog fordítottja is igaz persze, érdekes volt egyszer a chatben olvasni a rommá lőtt Type58 sirámait, hogy őt meg hogy az istenbe spotoltam ki ARL-44-el.. ő nem látott engem, én meg láttam őt

... a dologról több bokor, egy periszkóp és egy tisztességes francia legénység tehetett szerintem

... meg persz ő mozgott, én meg bokorban guggolva tédéztem az ARL44 top ágyújával

)
vstab: az alap, hogy amire lehet arra vstab kerül (a fejlesztett célzórendszer helyett)
Csakhogy tier5 tankok közt asszem nincs is olyan ami a vstab-ot fogadni tudná... sőt még hatosok közt se rakható fel mindre. Feljebb persze már igen.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...