Jelenleg 125 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 56 perccel ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 8 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 15 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 22 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 23 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

9 éve 2 hónapja #197932 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Üdv!

( Huntinak válaszolnék.. bár ő sokkal jobb játékos nálam.. lehet egyszerűen el kéne fogadnom amit mond.)

Med: töltésgyorsító (rammer), célzásgyorsító(fejlesztett célzórendszer),ventillátor,optika.

Szeritnem ez a négy felszerelés kéne egy tipikus medre.

Na most háromra van hely.

Lehet filózni hogy melyik ujjába harapjon az ember :)

Én szeretem a ventillátort, a következő mantra miatt: "gyorsabban tölt, gyorsabban szűkül, kisebbre szűkül" :D ... és ugye a ventillátor MINDENRE adja azt a néhány százalékot, a fenti hármon kívül is: látótávra, álcára,javításra ...

De tényleg "ízlés kérdése", meg valszeg játékstílus-függő is hogy ki mit rak egyes tankjaira.

( Type58-nak legalább három érdekes kiépítése van .. egyiken van periszkóp is... 370 métert tud a tornya, és erre ha rágyúr az ember kész a "spotter med" ... de lehet gyorsan lődöző gonoszra is optimalizálni, rammer, célzásgyorsító, venti .. és lehagyni az optikát és megbízni a csapattársak spotjában meg a torony adta alap látótávban... A dolog fordítottja is igaz persze, érdekes volt egyszer a chatben olvasni a rommá lőtt Type58 sirámait, hogy őt meg hogy az istenbe spotoltam ki ARL-44-el.. ő nem látott engem, én meg láttam őt :D ... a dologról több bokor, egy periszkóp és egy tisztességes francia legénység tehetett szerintem :D ... meg persz ő mozgott, én meg bokorban guggolva tédéztem az ARL44 top ágyújával :D )

vstab: az alap, hogy amire lehet arra vstab kerül (a fejlesztett célzórendszer helyett)

Csakhogy tier5 tankok közt asszem nincs is olyan ami a vstab-ot fogadni tudná... sőt még hatosok közt se rakható fel mindre. Feljebb persze már igen.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 2 hónapja #197950 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
Többen is medhez adtok tanácsot neki, de itt nehéz tankról (VK-3601H) volt szó! Ha felszerelést nem is, de fogyócikket mindenképp érdemes felrakni. A VK-nál én a két féle javítót és egy tűzoltókészüléket tennék be. Az ingyen pakolható felszerelések közül a szerszámosládát javaslom, a háló a tornyos TD-kre és a passzív felderítőkre való, nehéz tankok esetén nem sokat ér.

9 éve 2 hónapja #197987 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Szívesen, kérdezz bátran! :great:

9 éve 2 hónapja #199941 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano
Észrevettétek, hogy mostanában mintha többet kéne várni, hogy a játék besoroljon csatába? Lehet, hogy beérik a sok 0:15-ös meccs hatása? Elérte a wg a célját és kevesebben játszanak?

9 éve 2 hónapja #199942 Írta: Koteal
Megválaszolva: Koteal

Észrevettétek, hogy mostanában mintha többet kéne várni, hogy a játék besoroljon csatába? Lehet, hogy beérik a sok 0:15-ös meccs hatása? Elérte a wg a célját és kevesebben játszanak?

Miért lenne a cél a WG-nek hogy kevesebben játszanak? Ebből élnek...

9 éve 2 hónapja #199945 Írta: jamon_serrano

Miért lenne a cél a WG-nek hogy kevesebben játszanak? Ebből élnek...

Hát én nem tudom, csak találgatok... Különben mi a rossebért csinálnának ilyen összeállításokat?

9 éve 2 hónapja #199946 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave

Nos én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Tényleg érezhetően (én legalábbis érzem :whistle: ) hosszabbak a leválogatások, de számomra kevesebbnek tűnik a nagyon nagy különbségű győzelmek/vereségek várható aránya. Mintha kevesebb lenne a 10-30% és 70-95%-ig terjedő esélyű csaták száma. Biztos van köztünk olyan okos, aki ezt vezeti (én régen csináltam, amíg el nem olvastam az MM szabadalmi leírását :oops: ), talán valamelyikünket igazol...

9 éve 2 hónapja #199953 Írta: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Megválaszolva: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Szerintetek mennyire normális ez a két eset?

T37 csata vége,már csak egy arti maradt a susnyásban.ELSŐNEK felderítem,egy másik tank meg kilövi.És nem számolja el nekem a spotsebzésben.

T29.Oldalról,közelről megsoroz egy Bulldog és a 4-5 lövés alatt még csak fel sem spotolódik,csak amikor meghalok.A táv tényleg nem volt nagy,kb érzékelhető a képről,amit készítettem.Mondjuk voltak bokrok,de azért nehogy már ennyire...
Mellékletek:

9 éve 2 hónapja #199954 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr

ma :(

A többi hozzászóló már évek óta gyűri és értik a csíziót. Én hasonló cipőben jártam tavaly tavasszal, mint Te most!
A következő tanácsom van.
-Garázshely kb 5 db vásárlás ,
-barak férőhely 2db vásárlás
-T127 vásárlás ezzel 3 fős legénység 400 kör a 2 skill
- Churchil IIi vásárlása oroszoknak
- Pzs35 3 fős ,ezzel is 400 kör a 2 skill
-T25 vásárlás a németeknek.
- Amcsinak a m2 light 300 kör az 1 skill a T2 lightba rakosgatva (egy legénység 2 tank)
- Legénység lehetőleg 100%-al induljon tehát aranyért átképez.
-Távcsó, Venti, töltés- és , célzásgyors, stabilizátor vásárlása
- Javítók stb vásárlása

Minden vásárlás csakis akcióban történjen ,féláron!!! B)

Addig ne vegyél 5-ös járgányt amig nincs min 1 -2 skill legénység felszerelés stb
Ez kb 3500 csata lesz, amivel karácsonyra meg leszel.

9 éve 2 hónapja #199955 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

T29.Oldalról,közelről megsoroz egy Bulldog és a 4-5 lövés alatt még csak fel sem spotolódik,csak amikor meghalok.A táv tényleg nem volt nagy,kb érzékelhető a képről,amit készítettem.Mondjuk voltak bokrok,de azért nehogy már ennyire...

Mindkettőtöknek duplabokor volt valószínűleg, csak az ellenfél T34 proxy spotolt téged.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 2 hónapja #200031 Írta: jamon_serrano

Nos én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Tényleg érezhetően (én legalábbis érzem :whistle: ) hosszabbak a leválogatások, de számomra kevesebbnek tűnik a nagyon nagy különbségű győzelmek/vereségek várható aránya. Mintha kevesebb lenne a 10-30% és 70-95%-ig terjedő esélyű csaták száma. Biztos van köztünk olyan okos, aki ezt vezeti (én régen csináltam, amíg el nem olvastam az MM szabadalmi leírását :oops: ), talán valamelyikünket igazol...

Én meg azt látom, hogy a mai kb. 20 csatámól 12-13 ilyen volt. Nem mindig én szívtam, de az se jó, ha mi nyerünk úgy.

9 éve 2 hónapja #200057 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

T37 csata vége,már csak egy arti maradt a susnyásban.ELSŐNEK felderítem,egy másik tank meg kilövi.És nem számolja el nekem a spotsebzésben.

Az elsőt akkor adja be "spotsebzés"-nek, ha a csapattársad túl messze van ahhoz, hogy nélküled felderítse. Ha ő is felderítette volna, ha nem te érsz oda előbb, akkor nem adja be.
Egy példa: A csapattársad 500m-re van a célponttól, amit te felderítettél, de csak 400m-es a "látótávja". Ekkor a te segítségeddel számára is láthatóvá válik a célpont, így rá tud lőni.
Ami veled történhetett: Mondjuk 200m-re voltál a célponttól, amikor felderítetted és megszűnt az álcázása, így már a célponttól 300m-re lévő csapattársad is látja azt, a segítséged nélkül is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16

9 éve 2 hónapja #200058 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Ha a bulldog dupla bokor mögül, vagy úgy lőtt egy bokor mögül, hogy 50 méterre volt a bokortól, akkor nem spotolódik fel.

szerintem olvasd el ezt:
www.wotinfo.hu/...mir4g3
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16

9 éve 2 hónapja #200062 Írta: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Megválaszolva: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Köszönöm a válaszokat,ismét tanultam valamit.

9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #200085 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Én meg azt látom, hogy a mai kb. 20 csatámól 12-13 ilyen volt. Nem mindig én szívtam, de az se jó, ha mi nyerünk úgy.

Szerintem nincs itt titok meg manipulacio. Ennel sokkal kezenfekvobb a magyarazat.

A WoT-ot nagyon sok regi, tapasztalt jatekos hagyta ott, mert rauntak. Jottek helyettuk ujak, akiknek mar konyebb dolguk van olyan szempontbol hogy a WG egyfolytaban nyomatja a 2* xp-t ado kuldeteseket, szemelyes tartalekokat, klan bonuszt. Odonke eleg gyorsan el yolozik tier 10-ig anelkul hogy lenne neki tapasztalata vagy ragadt volna ra egy kis tudas a noobozason kivul. Az MM-nek pedig ebbol a jatekosallomanybol kell osszepakolni a ket csapatot. Igy aztan torvenyszeru, hogy mindenki fog maga melle kapni olyan csapatot is ahol ugy erzi 14 paviannal zartak ossze, meg olyat is, ahol o fogja magat egyeduli paviannak erezni 14 unikornis mellett.

Egyebkent ezeket a gyors lefolyasu oriasi kulonbseggel vegzodo csatakat mindenki tapasztalja, ha neztek stream adast akkor lathatjatok meg a super unicumok is megkapjak. Az mas dolog, hogy ok ott is lesebzik a hp-juk tobbszoroset.

Szoval csak rajtatok mulik mit hoztok ki belole. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Diarmand

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 7 órája 46 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 20 órája 30 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 12 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.