Gondolom, hogy még nem játszol annyira régóta...azért csodálkozol rajta...a troll-szakasz kb. mindennapos jelenség manapság...
Bizony. Nyomni kell rájuk reportot 'sportszerűtlen játék' miatt, azt belesz@rni.
Tegnap pl. t10-ben volt 2 db t4-s járgány. Gyorsan egylövésezték őket - biztos hatalmas élvezet volt t10-ben 'harcolni'.
Gondolom, hogy még nem játszol annyira régóta...azért csodálkozol rajta...a troll-szakasz kb. mindennapos jelenség manapság...
Hasonló helyzet T29-el kiszedtem egy tier 2-es csapattársat. Nem is csak a troll szakasszal volt bajom, hanem, hogy végig pofázott, hogy ki miért megy rossz helyre, és hogy miért bántjuk, hogy 7-es barátja mellé 2-essel jött. Kénytelen voltam kilőni ("sorry, lag") .
Semmi különös, csak egy 'random' mm. Mert a wg ugye nem veszi figyelembe a játékosok tudását... Még ez a szerencse, mert ha kiderülne, hogy mégis, akkor aztán magyarázkodhatna, hogy miért csalja el a meccsek 70%-át. Így csak annyit mondok, hogy kissé furcsa véletlenek vannak a játékban. Nem is mondok egyebet, mert minek. Az egész nap ilyen. 17 csatából 3-at sikerült nyerni. Napi wn8: 1550.
Semmi különös, csak egy 'random' mm. Mert a wg ugye nem veszi figyelembe a játékosok tudását... Még ez a szerencse, mert ha kiderülne, hogy mégis, akkor aztán magyarázkodhatna, hogy miért csalja el a meccsek 70%-át. Így csak annyit mondok, hogy kissé furcsa véletlenek vannak a játékban. Nem is mondok egyebet, mert minek. Az egész nap ilyen. 17 csatából 3-at sikerült nyerni. Napi wn8: 1550.
Sajnos ez valahogy nagyobb aranyban fordul elo az utobbi idoben,akar sajat,akar az enemy teamel.
Es a hulye dumaval jon a WG,h ez miatt nem akar +\- 1-es MM-et.
Sajnos ez valahogy nagyobb aranyban fordul elo az utobbi idoben,akar sajat,akar az enemy teamel.
Ma pont én szopok miatta, de annak se örülök, ha az ellenféllel szúrnak ki. A csalás az csalás így is, meg úgy is.
ma valami különösen jó érzéssel válogatja össze nekem az összevissza rohangáló kreténeket a csapatomba.
Mert 28 tier10-es tank mellé nagyon kellett az én 400méteres látótávolságom. Jöjjön is csak az az újraírt MM!
Na nem baj, legalább addig főztem egy kávét, amíg kénytelen voltam pihenni a bokorban.
Sziasztok!
Tudom sokan nem szeretitek az artykat, ezért megkérném ezen felhsznalokat hogy kíméljenek meg a frappáns hozzászólasoktol...
Mostanság ritkán van időm jatszani. Ugy gondoltam, hogy artyzgatok egy kicsit. 6 csatát mentem és az eredményen:
Találati arány: 13%
Sebzés átlag: 1200dmg
Win Rate: 0%
Egyszerűen nem bírom elviselni, hogy 10 artykal, nem tudtam lehozni egy jo csatát sem. Nem most keztem, mégis tegnap szopatott a játék, hogy egyszerűen nem talaltam el semmit, még azt sem ami egy helyben állt.
Szerintem ez nem fura, egyszerűen csak nem enged a játék nyerni, sem talalni...csak akkor nem ertem, hogy minek az a köntörfalazás, hogy a wg nem szol bele semmibe.
Sziasztok!
Tudom sokan nem szeretitek az artykat, ezért megkérném ezen felhsznalokat hogy kíméljenek meg a frappáns hozzászólasoktol...
Mostanság ritkán van időm jatszani. Ugy gondoltam, hogy artyzgatok egy kicsit. 6 csatát mentem és az eredményen:
Egyszerűen nem bírom elviselni, hogy 10 artykal, nem tudtam lehozni egy jo csatát sem. Nem most keztem, mégis tegnap szopatott a játék, hogy egyszerűen nem talaltam el semmit, még azt sem ami egy helyben állt.
Szerintem ez nem fura, egyszerűen csak nem enged a játék nyerni, sem talalni...csak akkor nem ertem, hogy minek az a köntörfalazás, hogy a wg nem szol bele semmibe.
Csak addig akartam válaszolni, amíg nem olvastam ezt. Szerintem ez nem fura, egyszerűen csak nem enged a játék nyerni, sem talalni...csak akkor nem ertem, hogy minek az a köntörfalazás, hogy a wg nem szol bele semmibe.
Sziasztok!
Csak addig akartam válaszolni, amíg nem olvastam ezt. Szerintem ez nem fura, egyszerűen csak nem enged a játék nyerni, sem talalni...csak akkor nem ertem, hogy minek az a köntörfalazás, hogy a wg nem szol bele semmibe.
Pedig van ez így néha...mindenki találkozott vele már szerintem...
Láttam itt 1x egy képet, ahol az illető - csak 'poénból' - letesztelte, hogy meddig is lehet "rossz napja" egy játékosnak...valami 53 csatáig jutott, 0, azaz NULLA % körüli győzelemmel!!!! (S mellette 1500-1800 körüli wn8-cal, szóval nem mondhatni, hogy béna ember lenne... )
A megoldás pedig bazi egyszerű...egyszerűen abba kell tudni hagyni a játékot, ha látod, hogy úgyis felejtős az adott nap(szak)...szélmalomharcot nem érdemes folytatni...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: McArthur, Tomat
Na ebből lett elegem... Mt 25 3X pattint egy tier VIII-as tankot zsinórban...1X oldala 2X a segge. Természetesen ez a csata is vereség lett... Mai átütés 39 % 87%-os találati arány mellett... Lasan kezdhetnének valamit ezzel a 3-400%-os rng-vel....
Na ebből lett elegem... Mt 25 3X pattint egy tier VIII-as tankot zsinórban...1X oldala 2X a segge. Természetesen ez a csata is vereség lett... Mai átütés 39 % 87%-os találati arány mellett... Lasan kezdhetnének valamit ezzel a 3-400%-os rng-vel....
Nem sok csatám van MT-vel, mert fenntartása drágább, mint egy E100-nak , de általában én összerottyanok ha egy 8-9-es tank rámlő
Egyeseknek az átlagosnál több szerencséje van (tényleg hülye szögben kapta, na de zsinórban 3*!!! nooooooo!!!) és én ezt nagyon irigylem, mert az enyémből szívják el
Más: az annyira várt +/- 1 MM már most is meglehetne. Régebben emlékszem rá, kis tierben reggelente gyakori volt a 7 vs 7 vagy egyéb 15-nél kevesebb felállás. Amúgyis az a tapasztalatom, minél több játékos van, annál gyakrabban dob be +2-be, pedig....
Én azért fenntartásokkal várom azt az újraírt MM-et.
Érdekesmód ma csak nyerni lehet, tegnap meg csak veszíteni. ...szerintem minden nap az EU más régióit szívatja meg a játék, kb. 10 napos ciklusokra osztva.
9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja#186827Írta: norbi215
Megválaszolva: norbi215
Abban teljesen igazad van, hogy ha nem megy a játék akkor nem szabad erőltetni. De sajnos az a tapasztalatom, hogy sokszor , ami nem megy az egyik nap az a következő nap sem
lesz jobb. Én ugy gondolom a wg eldönti , hogy te nem fogsz nyerni pl 20 csatában... és ha te naponta csak 6 csatát mész és nem erőlteted, akkor 3 szar napod lesz... Én már nagyon sokszor jártam igy. Tegnap kb 20 csatát mentem...itt is 40%-os volt a win Rate. Tehát a 2 nap alatt 26 csatával nagyon gyenge játékot tudtam produkálni.
Tehát tegnapelőtt nem erőltettem (6 csata)
Tegnap sem erőltettem (20 csata). Talán ma.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...