Jelenleg 61 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 23 perccel ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 7 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 13 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 20 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 22 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #186879 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Srácok hogy van az, hogy én sebeztem a legtöbbet mindkét csapatból, és más kapja a nagy kaliber plecsnit??? :huh: Jutalom és/vagy prémiumtanknak nem jár a nagy kaliber?
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 5 hónapja #186881 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Figyelem: Spoiler!

Csapattarsba sebeztel?

9 éve 5 hónapja #186884 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter
reported :trollol:

9 éve 5 hónapja #186896 Írta: Celebúr

Csapattarsba sebeztel?

Nem...ezért is érdekes a dolog

9 éve 5 hónapja #186903 Írta: Diarmand
Megválaszolva: Diarmand

Csapattarsba sebeztel?

Nem...ezért is érdekes a dolog

Ezért is kéne feltenni a képet a saját teljesítményedről is és nem csak azét mutogatni aki kapta a plecsnit. Egyébként én is csapattárs sebzésre gyanakszom. Csak akad egy kép valahol nem? ;)

Egyébként a medál leírásban is világosan benne van, hogy The player must not hit any allies by direct shot.
Elég ha koccansz.

9 éve 5 hónapja #186909 Írta: Celebúr
Kép nincs már, azóta kiléptem párszor a játékból. De mind1, lehet hogy volt vmi kocc az elején, én kérek elnézést.

9 éve 5 hónapja #186914 Írta: fly
Megválaszolva: fly

Sziasztok!
Tudom sokan nem szeretitek az artykat, ezért megkérném ezen felhsznalokat hogy kíméljenek meg a frappáns hozzászólasoktol...
Mostanság ritkán van időm jatszani. Ugy gondoltam, hogy artyzgatok egy kicsit. 6 csatát mentem és az eredményen:
Találati arány: 13%
Sebzés átlag: 1200dmg
Win Rate: 0%
Egyszerűen nem bírom elviselni, hogy 10 artykal, nem tudtam lehozni egy jo csatát sem. Nem most keztem, mégis tegnap szopatott a játék, hogy egyszerűen nem talaltam el semmit, még azt sem ami egy helyben állt.
Szerintem ez nem fura, egyszerűen csak nem enged a játék nyerni, sem talalni...csak akkor nem ertem, hogy minek az a köntörfalazás, hogy a wg nem szol bele semmibe.

Én örülök neki,hogy az RNG ilyen az artyknál.
Igy is a játék rovására megy,hogy benne vannak.

9 éve 5 hónapja #186921 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano

Nem sok csatám van MT-vel, mert fenntartása drágább, mint egy E100-nak :) , de általában én összerottyanok ha egy 8-9-es tank rámlő :)
Egyeseknek az átlagosnál több szerencséje van (tényleg hülye szögben kapta, na de zsinórban 3*!!! nooooooo!!!) és én ezt nagyon irigylem, mert az enyémből szívják el :)

Más: az annyira várt +/- 1 MM már most is meglehetne. Régebben emlékszem rá, kis tierben reggelente gyakori volt a 7 vs 7 vagy egyéb 15-nél kevesebb felállás. Amúgyis az a tapasztalatom, minél több játékos van, annál gyakrabban dob be +2-be, pedig....
Én azért fenntartásokkal várom azt az újraírt MM-et.

Mert lesz új MM?

9 éve 5 hónapja #186925 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Nem sok csatám van MT-vel, mert fenntartása drágább, mint egy E100-nak :) , de általában én összerottyanok ha egy 8-9-es tank rámlő :)
Egyeseknek az átlagosnál több szerencséje van (tényleg hülye szögben kapta, na de zsinórban 3*!!! nooooooo!!!) és én ezt nagyon irigylem, mert az enyémből szívják el :)

Más: az annyira várt +/- 1 MM már most is meglehetne. Régebben emlékszem rá, kis tierben reggelente gyakori volt a 7 vs 7 vagy egyéb 15-nél kevesebb felállás. Amúgyis az a tapasztalatom, minél több játékos van, annál gyakrabban dob be +2-be, pedig....

Mert lesz új MM?

A rengeteg agyhalott miatt sok a teljesen kiegyenlitetlen csata, amik az egyik fel elsopro gyozelmevel vegzodnek altalaban 2-3 perc alatt.

Valoszinu a jatekosok teljesitmenyet is figyelembe fogjak majd venni csapat osszerakaskor. Az arty-kat is ujra fogjak balance-olni.

A +/-1 tier mm-et nem tudom honnan szedi a kollega, tobbszor megmondtak, hogy ahhoz nem fognak nyulni. Mikor en kezdtem a jatekot siman 6-os meddel, TD-vel is mentunk 10-esek ellen, megsem ment az allando rinya.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #186930 Írta: jamon_serrano

Mert lesz új MM?

A rengeteg agyhalott miatt sok a teljesen kiegyenlitetlen csata, amik az egyik fel elsopro gyozelmevel vegzodnek altalaban 2-3 perc alatt.

Valoszinu a jatekosok teljesitmenyet is figyelembe fogjak majd venni csapat osszerakaskor. Az arty-kat is ujra fogjak balance-olni.

A +/-1 tier mm-et nem tudom honnan szedi a kollega, tobbszor megmondtak, hogy ahhoz nem fognak nyulni. Mikor en kezdtem a jatekot siman 6-os meddel, TD-vel is mentunk 10-esek ellen, megsem ment az allando rinya.

De hát eddig is figyelembe vették a játékosok teljesítményét. Pont ezért vannak 2-3 perces csaták. Nehogy azt akarják elhitetni velünk, hogy tök véletlenül kerül 10-ből 8 csatában egy oldalra az összes jó játékos. Hát pont ezzel *#@ák meg a játékot.

9 éve 5 hónapja #186940 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Mert lesz új MM?

A régi szép idők :) PZ38na-val spotoltam mausnak meg JT-nek(akkor még az volt a top német TD)
Meg a skillekben sem nagyon turkáltunk :)

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #187001 Írta: UltorVulpes
Megválaszolva: UltorVulpes
Törölgettem ma a régi screenshot-okat és ezt találtam köztük. :silly:
(csak az xvm szokásos modpack-ja volt fönt)

Mellékletek:

9 éve 5 hónapja #187082 Írta: jamon_serrano

Törölgettem ma a régi screenshot-okat és ezt találtam köztük. :silly:
(csak az xvm szokásos modpack-ja volt fönt)

Mikor elkezdtem játszani, volt olyan, hogy nem volt megjelenítve egyik-másik tank, csak a helye. A tank helyén csak egy koromfekete foltot láttál, ami felvette a tank körvonalait. :)

9 éve 5 hónapja #187083 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

Mert lesz új MM?

Mint ahogy azt is megmondták, hogy az artyk "úgy jók, ahogy vannak", meg "nem feltétlenül baj az, hogy sok a 15-3, vagy fordítva", meg "nem lesz skill alapú MM" stb...kb. ennyit lehet adni a WG szavára...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: McArthur

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #187087 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

Valamelyik hírrepeszben olvastam, hogy tervezik azt is, meg egy csomó újraegyensúlyozásnak nevezett totál kiszámíthatatlan dolgot :)

A Wg egyik szavát agyon üti a másikkal idővel. Csak a térképek kapcsán, mikor elkezdődött a nagy (és szerintem nagyrészt jogos) panaszáradat 2-3 unalomig rotált pálya miatt, azt mondták, hogy k*ss, minden pálya ugyanazzal az eséllyel kerül(het) be. Erre meg nemrég kiderül : Kharkov és Sztálingrád pályát csökkentett esélyekkel veszi figyelembe az MM. Ugyan Sand Rivernek mennyi van? 80%?

A nyilvános/titkos (beképzelt!:) ) nerf/buff "csúszkák" folyamatos állítgatásával annyira elkopik a gépezet, hogy idővel széthullik, ha már elfogy a cellux.

A 15/1-2-3-4-5-ök nem feltétlen az agyhalottak túlsúlya miatt alakulnak ki, hanem a véletlen pozitív események egyik csapat felé koncentrálódásának misztikus esete miatt, ami totál véletlen mindig, minden esetben :)

Az meg, hogy a f*sz rossz oldalára kerülünk már2-3-4-5-6-7 napja zsinórban 10-12-szer egymás után és még mindig elviseljük, az a mi bénaságunk, mi bajunk, elfogadtuk az EULA-val...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: McArthur

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 18 órája 45 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.