Erről egy vicc jutott az eszembe
Tudjátok van a Rorschach-teszt, röviden ki mit lát bele egy-egy festék lenyomatba. hu.wikipedia.or...-teszt
Doktor: - Lássuk most mit lát?
Beteg: - Hát Doktor Úr! Ez egy Pin@.
Doktor hümmög és lapoz: - Most mit lát?
Beteg nézegeti és ráböki: -Pin@
Doktor nem szól semmit lapoz: -És most? Most mit lát?
Beteg: -Ez is egy pin@.
Doktor: -Uram, sajnos Önnek pin@-komplexusa van.
Beteg: -Még maga mondja?! Hiszen Ön festeget állandóan pin@kat! :evil: :P B) :silly:
Vaklárma megvan?
Mi a legeslegelső dolog, ami most épp az eszébe jut...
Na azon a filmen mindig sírok a röhögéstől. Nagyon nagy!
Tudjátok van a Rorschach-teszt, röviden ki mit lát bele egy-egy festék lenyomatba. hu.wikipedia.or...-teszt
Beteg: -Még maga mondja?! Hiszen Ön festeget állandóan pin@kat! :evil: :P B) :silly:
Vaklárma megvan?
Mi a legeslegelső dolog, ami most épp az eszébe jut...
Na azon a filmen mindig sírok a röhögéstől. Nagyon nagy!
Ja!
Üvölt ezerrel a riasztó:
-Shh, eddig minden rendben...
Figyelem: Spoiler!
Figyelem: Spoiler!
Úgy látszik, tényleg bug van a levesben.
Vmelyik nap IS-3tól kaptam 800+ dmg-t. Fel is tettem én is a képet, de ugye nincs rá magyarázat.
Ha megnézed figyelmesen, ahova kitetted, kitettem én is IS3-tól bekapott 803-as sebzésről képet. De ez eddig mindent visz. Kidobott a játék, mire visszajöttem már rajtam voltak és csak azt látom, hogy valami baszott nagyot belém vert. T54 ltwt...
Vagy kigyújtott vagy csak bugos a hitlog. Bár az utóbbi 2 hónapban nekem is volt 1 szer, vagy talán 2 szer, hogy egy kis tank belémlőtt 1et és nem 100 körül sebzett ahogy kellett volna hanem 600-at, de nem screenshotoltam, mert azt gondoltam talán arty talált el egyszerre vele és hozzáadta az ő sebzéséhez (talán ez a helyzet)
Úgy látszik, tényleg bug van a levesben.
Vmelyik nap IS-3tól kaptam 800+ dmg-t. Fel is tettem én is a képet, de ugye nincs rá magyarázat.
Ha megnézed figyelmesen, ahova kitetted, kitettem én is IS3-tól bekapott 803-as sebzésről képet. De ez eddig mindent visz. Kidobott a játék, mire visszajöttem már rajtam voltak és csak azt látom, hogy valami baszott nagyot belém vert. T54 ltwt...
Valami anomália biztos van a játékban,mert én meg egy is3-at egylövéseztem rhm-el,igaz hogy lőszer rekeszt találtam el,de több száz méterről küldtem rá.
Ha létezik manipulálás a WG részéről, akkor ma szenvedő alanya voltam.
Ma semmi sem sikerült, pl. háromszor pattantam egy CDC-ről, az ellen minden találata modult vagy legénységet vitt, egy 13/90 kapáslövésezett 200m-ről miközben mindketten mozgásban voltunk stb.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...