Jelenleg 184 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 12 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

A játék furcsa dolgai:)

9 éve 11 hónapja #155036 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz
Na akkor egy-két furcsa dolgo.(Sp1c)
T54 heavy 2x pattant, illetve nem lötte át a Sp1c-em :ohmy: (a 3dik eltakaritott az útbol). Ezen úgy meglepődtem, hogy 100hp ról nem tudtam kilőni, pedig heat volt betöltve, aminek 250 az átütése. A másik eset ISU-152 lepattant rólam, azt meg hogyan? (biztos noob shield :lol: )
Tegnap T37 nem tudtam szemböl átütni (180pen) :S, de a T57 heavy és ISU152 esetet sehogy sem tudom megmagyarázni. Gondolom nemcsak én lepődtem meg :lol:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 11 hónapja #155052 Írta: VonHunor
Megválaszolva: VonHunor
üdv!

furcsaság ami szinte 99%ban beadja a gép:
a TORNÁYT lövöd az enemynek és LÁNCATLPAT kap!!!!!!!

másik verzió:
ENGEM lőnek:
lánctalpamba lő a bősz kis siemka és kilövi a motort a parancsnokot és a töltőt! :silly:

9 éve 11 hónapja #155075 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij
Ezek a dolgok nem a véletlen művei, az RNG-t nem lehet véletlenek nevezni mert a mértéke szélsőségesen változik.
Mondok egy példát, vegyük az LTTB-t aminek ugye 90mm-es a front páncélja.
Ez a 90mm a jó napokon bőven elég arra, hogy lepattanjanak a 150 pen alatti lövedékek, ez a lila napjaimon így is van nem egyszer nem kétszer hanem megbízhatóan mindig. (13/75 teljes tárát t-34-85 1vs1 lövéseit stb. levette mellel sebződés nélkül)
Rosszabb napokon viszont minden átlövi, az imént említett tankok minden esetben. Sőt ma még egy Chaffee is!
A 13/90 meg amúgy is valami energia pajzzsal van felszerelve, mert öt lövésből általában max kettő sebzi. (hihetetlen lepattanók, na meg a sebzést zabáló lánc ugye)
Szerintem sokkal jobbá tehető lenne ez a játék ha az RNG-t kisebb mértékűvé tennék, és megszüntetnék a szélsőséges viselkedéseit. (bár lehet hogy ezzel határozott céljuk van) ;)

9 éve 11 hónapja #155078 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1
Ebben semmi meglepő sincs, hogy a tornya helyett láncot lössz...
A vénasszony is megtudakolta, hovy lőjön, hogy szívebe menjen a golyó, a tanácsra hogy a mell alatt srégen balra térden is durrantotta magát DDD

9 éve 11 hónapja #155308 Írta: Expozoli
Megválaszolva: Expozoli
Sziasztok! Lehet, dogy nem jó helyre írok, de volna egy kérdésem, ill egy kérésem:
Volna egy full álcás Borsigom, minden rajta van, ami lehetséges.
Többször előfordult a következő: Én egy bokorban állvok, T34 rám jön, kiszed öt méterről, és nem spotolom fel, ő bezzeg engem lát??? Hangsúlyozom: bokorban álltam full álcával!
Na akkor ez a spotolási és álca rendszer mi a fenének van kitalálva??? Hogy van az, hogy a T34 0 álcájával nem spotolódik fel én meg igen. A Borsig az egyik legkójobb álcával rendelkező gép a játékban! Na ezt magyarázza meg valaki! És nem egyszer fordult már elő! A WG-nél nem végeznek jó munkát! Ha ez lehetséges, hogy megtörténjen!

9 éve 11 hónapja #155417 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Amit mondasz, az nekem hülyeségnek tűnik.

ha 50 méteren belül van valami, az felspotolódik és pont.

Szóval ha azt akarod hogy hihető legyen ez a bug, akkor kérlek rakd fel hozzá a replay-t is.

Esetleg egy dolgot tudok elképzelni ( erről volt már szó itt a fórumon...): a lagot.

Csináld meg próbaképp a következőt: állj meg egy fallal szemben, és fordítsd kicsit jobbra majd balra a tankodat. És figyeld meg, hogy az A-D gombok megnyomása után mennyivel történik valami...

Na most ebbe esetleg belefuthatsz: hogy kölcsönösen nem látjátok egymást, ő mozog te lapulsz... és belefut az 50 méteres távba... és ilyenkor elvileg egyszerre spotoljátok fel egymást. Ekkor a szerver elküldi az ellenfeled számítógépének és a tiednek is a jelet "hogy ott egy enemy tank stb".... szóval elvileg egyszerre kéne meg lássátok egymást. No de ilyenkor, ha az ellenfelednek jobb a netkapcsolata (alacsonyabb a pingje), akkor sanszos hogy ő fog hamarabb meglátni és ő fog hamarabb cselekedni (lőni) is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gwr

9 éve 11 hónapja #155423 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

ENGEM lőnek:
lánctalpamba lő a bősz kis siemka és kilövi a motort a parancsnokot és a töltőt! :silly:

Pedig egyszerű: a motor összeszerelése körüli kapkodásban az egyik csavart elfelejtették meghúzni, ezért az kiesett, a parancsnok és a töltő meg a nagy ijedtségben infarktust kapott... nem köll minden piszlicsáré ügyre külön konteót gyártani! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tiger, gwr

9 éve 11 hónapja #155475 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij
Az újraegyensúlyozott MM hatása!
Élesen kirajzolódik a WR zuhanás a legutolsó frissítés óta.

Mellékletek:

9 éve 11 hónapja #155527 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr
Ez soxor van így. Az se mindegy, hogy milyen géped van amivel a tankod irányított. Én egy 4éves amd-s laptopon wi-fi -vel bele se megyek közelharcba. úgy se tudom lereagálni.

9 éve 11 hónapja #155585 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

Az újraegyensúlyozott MM hatása!
Élesen kirajzolódik a WR zuhanás a legutolsó frissítés óta.

És másnak miért nem esett a winrate-je? Esetleg nem lehet, hogy egész véletlenül stock tankkal játszottál?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #155597 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Tado félreérted .

Mondok egy példát . Regelsz egy új accot ugyan azokkal a tankokkal nyomsz 1-2 ezer csatát. nem a rutin miatt fog jobban menni , hanem még nincs elég stat rólad így top sorsolásokat kapsz állandóan elég sokáig. Könnyű ellenfelek stb...

Aztán egyszer csak, azok a tankok hirtelen túlnyomórészt top1 top 2 tierbe mennek. Amint 55-60%felé haladsz...

És hirtelen lesz egy megtorpanás a statban vagy ellenkezőleg egy törés mint itt az ő esetében...

Nem tudnám másként leírni, de mint ha WGnél volnának kül. ligák. (és valószínűleg vannak is az elosztás folyamán...) és amint elérsz egy minőségbeli szintet átkerülsz egy szopósabb sorozatba egy nehezebb MM-el. Ahol még mindig vagy olykor top tier de már több a gyökér társ. Aztán kezdesz haladni afelé hogy évente 2x vagy top 5ben... a végén már mindenki nagyobb tier mint te 10-12 körön át csak te szopsz a mezőnyben..

Ezt egy jobb játékos észreveszi, mert ő többet nyer és látja h mikor vált szopóágra.(amikor már a light tank is nagyobb tier mint te, és a túloldalt, nincs olyan tierű tank mint a tiéd) Az első néhány totális vereségnél, ahol már te sem voltál a helyzet magaslatán hirtelen újrakezdődik a lightos "bemelegítő" ...

ÉS erre jönnek rá a változatosság látszatát fentartó SZOPÓROLLEREK amik kitartanak 1-1 napig. Aztán jutalomfalatnak 10 kör "meg-sem-kell-mozdulni-akkor-is-nyertek" körök.

Egyik véglet sem jó.

Mint mindig ugyan oda lyukadunk ki, hogy egy kicsit enged engem is, téged is boldogulni...mert nem menne a biznisz.! Egyszer engednék szabadjára a randomot. Ott nem volna 1 hp-s lepattanó, meg utolsó lövéses "noobarmor"

9 éve 11 hónapja #155598 Írta: Syddal
Megválaszolva: Syddal
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Körülbelül három nappal ezelőtt minden előzmény nélkül a pingem felugrott olyan 300 és 900 közzé. Azóta ezt csinálja a játék játszhatatlan lett. Csak a Jacktor modot használom és már a játékot is újra telepítettem, de semmi változás. Ma már a laggolás mellett már olyat is csinált, hogy a kilépés után a játék zenéje tovább szólt vagy 10 percig :O Nem tudom már mit csináljak vele és nem tudom mi lehet az oka ennek. Ha tudtok segítsetek, előre is köszönöm!

9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #155604 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr

Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Körülbelül három nappal ezelőtt minden előzmény nélkül a pingem felugrott olyan 300 és 900 közzé. Azóta ezt csinálja a játék játszhatatlan lett. Csak a Jacktor modot használom és már a játékot is újra telepítettem, de semmi változás. Ma már a laggolás mellett már olyat is csinált, hogy a kilépés után a játék zenéje tovább szólt vagy 10 percig :O Nem tudom már mit csináljak vele és nem tudom mi lehet az oka ennek. Ha tudtok segítsetek, előre is köszönöm!

Valami belassulás lehet a gépeddel, ha kilépés után nem akar bekussolni :lol:
Ötleteim:
1. Probléma az internettel: modem/router újraindítás
2. Videókártya-driver gond: nekem pl. PONT A DRIVER FRISSÍTÉSE UTÁN kezdett el igen gyakran az FPS leugrani, és ilyenkor a grafika minősége is lement Super Mario-s mélységekig..pedig mindent levittem minimum-szintre a játék beállításain belül. Amint visszaraktam a RÉGI drivert, megoldódott. Bár általában éppen a fordítottja szokott történni
3. Advanced SystemCare letöltése és futtatása: ha a windows telemászik sok szeméttel, ez kitakarítja, optimalizálja.
4. Ezen belül, ha ezt letöltötted, hozzá tudod utólag telepíteni a saját defragmentáló és féreg-írtó programjait is, mert ezek hanyagolása is okozhatja a lassulást.
5. Játék cache-folder törlése, a neten rá tudsz keresni, hogyan kell (nem banyás annyira)
6. Keress a neten Gameboostert (asszem pl. a Razornak van), ez is be tudja gyorsítani a játékot, mivel a többi alkalmazást háttérbe szorítja.
7. Meg még millióegy dolog, de talán mégvalami: windows feladatkezelőben lődd ki a felesleges programokat, meg fogsz lepődni, mennyi szutyok képes futkosni a háttérben, teljesen értelmetlenül (Advanced SystemCare erre is kínál végleges megoldást).
Remélem, tudtam segíteni.

9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #155616 Írta: Syddal
Megválaszolva: Syddal

Valami belassulás lehet a gépeddel, ha kilépés után nem akar bekussolni :lol:
Ötleteim:
1. Probléma az internettel: modem/router újraindítás
2. Videókártya-driver gond: nekem pl. PONT A DRIVER FRISSÍTÉSE UTÁN kezdett el igen gyakran az FPS leugrani, és ilyenkor a grafika minősége is lement Super Mario-s mélységekig..pedig mindent levittem minimum-szintre a játék beállításain belül. Amint visszaraktam a RÉGI drivert, megoldódott. Bár általában éppen a fordítottja szokott történni
3. Advanced SystemCare letöltése és futtatása: ha a windows telemászik sok szeméttel, ez kitakarítja, optimalizálja.
4. Ezen belül, ha ezt letöltötted, hozzá tudod utólag telepíteni a saját defragmentáló és féreg-írtó programjait is, mert ezek hanyagolása is okozhatja a lassulást.
5. Játék cache-folder törlése, a neten rá tudsz keresni, hogyan kell (nem banyás annyira)
6. Keress a neten Gameboostert (asszem pl. a Razornak van), ez is be tudja gyorsítani a játékot, mivel a többi alkalmazást háttérbe szorítja.
7. Meg még millióegy dolog, de talán mégvalami: windows feladatkezelőben lődd ki a felesleges programokat, meg fogsz lepődni, mennyi szutyok képes futkosni a háttérben, teljesen értelmetlenül (Advanced SystemCare erre is kínál végleges megoldást).
Remélem, tudtam segíteni.

Nos mindent elkövettem! Semmi minden ugyan az. FPS jó a ping magas és a játékból való kilépés után még a játék zenéje megy tovább vagy 5 percig.Olyan mint ha a szerverről nem bírna lejönni :/ És csak a WoT-nál csinálja! Azért köszönöm a segítséget.

9 éve 11 hónapja #155624 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
...mindkét szerveren ua a helyzet?

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 8 órája 57 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 2 órája 7 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 12 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.