Az a 3/50 ugye csak vicc akar lenni?

Ellenkező esetben....értem én, hogy kitartás., meg "soha ne adjuk fel", de azért van egy pont amin túl mindenki észreveszi, ha "valami" nem stimmel a gépezetben (ha konteózni akarnék, akkor mondhatnám úgy is, hogy 'szivatják'

)
Tudtommal régebbi motoros vagy, mint én, ergo már rég kellene lenni pár, de minimum 1 tartalék fiókodnak az ilyen esetekre, nem?

[/quote]
Kedves Pap!
Nem, nem vicc a 3/50. Nos, ugye az a szentencia, hogy a játékosokat nem szívatják, az mm a magamfajta kis hülyéknek dolgozik, és ahogy Pangloss mester mondotta volt: "Minden a legnagyobb rendben van" (Voltaire-Candide). Hát, nincs. Ennyire nincs. A szopóroller végtelen.
Óh, persze van tartalék fiók. Ott kicsi tankok vannak, egy fókavadász FCM Pakkal, és egy PzS35-el. Na, dehát azért az nem a liga...
Mindezzel egyébiránt annyit akartam mondani, hogy igenis létezik szopóroller, és egyre többeknek nyújt egyre kevesebb kikapcsolódást a játék, és ezt egyre jobban szarják telibe valahol "Far, far North" -on. (Einherjer).
Komolyan, amikor egy ticketet küldök ezeknek a páruszki mezőgazdasági terménytárolóknak - gyengébbek kedvéért: Górék- épp olyan eredményre nem vezető, problémát elkendőző, meg nem oldó, mellébeszélő válaszokat kapok, mintha a Főgáznak, az E-Onnak, a vasútnak, vagy a buszos cégnek írnék,
Végezetül, ahonnan az egész elindult: nálam jobban kevesen rühellik a lengyeleket. Én beszántanám, majd behinteném sóval Európa kínáját. Mégis "védhető", akarom mondani, érthető, a csóka statja.
Béke, és jó játékot!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...