Személy szerint, mint az "egyik szakasztárs" megosztanám én is a tapasztalataimat.
A hétvégén kb. 80 meccset tolhattam le, többnyire tier 8, tier 9 tankokkal.
Tier 9 esetén egy alkalommal volt szerencsém hetes tankot látni, illetve 2 olyan alkalom volt, amikor akadtak a leosztásban tier 8 tankok. Emellett minden meccs tier 9, illetve javarészt "bottom tier" szerepeben, tier 10-ben zajlott.
Tier 8 esetén még durvább az arány, igaz ebben a tierben szerintem az új MM bevezetése óta, egy kezemre ráférne, hogy hány alkalommal láttam tier 6-os tankokat.
Tier 8-ban olyan 90% azon meccsek aránya, ahol tier 10 szereplők ellen van szerencsém játszani, illetve olyan 9% lehet ahol tier 9 van többségben.
Az 1% annak a meccsnek jár, amikor tisztán tier 8 tankokkal volt tele mindkét csapat.
Ugyan, már megszoktam a dolgot, és különösebben nem akaszt ki a dolog, de finoman szólva is hibásnak látom az új MM működését.
Mélyebben nem megyek bele, mert a konteó topicban futottam már vele egy kört korábban.
Az okok tekintetében nem bocsájtkoznék felesleges találgatásokba, de ahogy a "winrate-kompenzálást" tényként kezelem, úgy nem lennék meglepve, ha Celebúr prognosztizációja is valós lenne, miszerint több bottom tier = több arany, illetve tier 10 = prémtank, prémfiók.
De ezekkel kapcsolatban nincs konkrét véleményem.
Ugyanakkor a fent vázolt "MM bug, glitch, apámtöke" mindenképpen megállja a helyét.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...