Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, hogy tudom a fogyócikkeimet eladni a raktárból?
Eddig ez ment probléma nélkül, de most nincs olyan lehetőség hogy eladás csak vétel!
Köszi
A fenti részen a Store-ról Depot-ra kell váltani (nem tudom, hogy van fordítva), így nem a bolt, hanem a raktárkészletedet látod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: viharsarky
Mióta kijött a legutóbbi patch, azóta elfelejtettem játszani. 60-65% winrate-em volt, most örülök, ha 50% fölött tudom tartani. Napi wn8 2000-2400 között volt rendszeresen, most 1600-1700, ha összeszarom magam, akkor is.
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, hogy tudom a fogyócikkeimet eladni a raktárból?
Eddig ez ment probléma nélkül, de most nincs olyan lehetőség hogy eladás csak vétel!
Köszi
A fenti részen a Store-ról Depot-ra kell váltani (nem tudom, hogy van fordítva), így nem a bolt, hanem a raktárkészletedet látod.
Ebben a botok többet lövik egymást + engem mint a pirosakat. Csoda h ez van Mr. 1k battles Löwe játékosoknál?
Betehetnének már PvE módokat mint az armored warfare-nál. (legalábbis jó 1 éve volt olyan, most nem tudom mi van azzal is). Kikapcsolódásnak tök jó volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphus101
A WG mindig azt hangoztatja,hogy figyel a játékosok visszajelzéseire.
Véleményem szerint a legtöbb játékos igencsak dijazná,ha lenne már végre valami uj,avagy újrégi feljavitott map a láthatáron...
Mikor is kaptuk Parist?
MOndjuk szerintem bűn rossz map,de legalább új volt.
Nagyon sok régi pályát szerintem hiba volt kiiktatni a játékból.
A másik dolog,aminek köze nincs a mapokhoz,az pedig az,hogy a WG minden szarral foglalkozik,de mondjuk példának okáért,miért nem épit be a játékba egy sima napi stat modot alapból.
Mint pl. a Kopi féle napistat?
Tényleg ilyen nehéz lenne kérdem én!?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphus101
Az ellenfélnél látható furcsa emblémák a Ranked-ben elért eredményeket mutatják? (Azt kéretik figyelmen kívül hagyni, hogy épp sikerült első helyre bekattintgatni magam... )
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Az ellenfélnél látható furcsa emblémák a Ranked-ben elért eredményeket mutatják? (Azt kéretik figyelmen kívül hagyni, hogy épp sikerült első helyre bekattintgatni magam... )
Minő véletlen,megint arty ...nah eltaláltad az a rankedes jelzés,igen....
egy AMX 13-90 hogy tud egy lovessel full HP-rol kiloni egy Panther 8.8-at, ugy hogy lerepul a tornya? Jobbrol kapta a talalatot, nem a bal oldalon van a loszerrekesz?
egy AMX 13-90 hogy tud egy lovessel full HP-rol kiloni egy Panther 8.8-at, ugy hogy lerepul a tornya? Jobbrol kapta a talalatot, nem a bal oldalon van a loszerrekesz?
Furcsa....
Bár a lövedék ott hatolt be, de belül már sértette a lőszerrekeszt.
Nekem ezek a francia futrinkák okozzák a legtöbb lőszerrekesz sérülést, persze csakis totál véletlenül. Jolo János rám jön autoaimmel, tuti minimum egy, de inkább kettő.
Az egyébként mióta lett divat a játékban, hogy ha valami oknál fogva kilépsz a játékból - pl. elmegy a net (vagy "véletlenül" dezertálsz ) - akkor már sosem látod az adott meccs eredményét (max kikövetkezteted, ha pl. lemegy róla a 2x-es XP)? Kb. 1-2 hete vettem észre, de azóta kb. állandóan ez van...
Az egyébként mióta lett divat a játékban, hogy ha valami oknál fogva kilépsz a játékból - pl. elmegy a net (vagy "véletlenül" dezertálsz ) - akkor már sosem látod az adott meccs eredményét (max kikövetkezteted, ha pl. lemegy róla a 2x-es XP)? Kb. 1-2 hete vettem észre, de azóta kb. állandóan ez van...
Még anno 9.15be is ez volt.csak azt irja ki hogy nyertél,vesztettél azt ennyi.Adatokat nem lehet megnézni.
Nekem még annyit sem ír ki...javítási költségek azt' csókolom...ha direkt lépek ki, még megértem, hogy ennyi "büntetés" még jár pluszban, de ha a netem megy el vagy áramszünet van, akkor miért nem láthatom, hogy megkaptam-e azt a kemény 200 xp-s szorzót?
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja#247111Írta: blacksonar
Megválaszolva: blacksonar
Nekem az elmúlt egy év alatt nem fordult elő hogy beragad a játék. Elinditja a betöltést de nem tölt tovább ez kb 30 ból 1 x fordul elő , de azért érdekes, gondolom ez inkább szerver probléma , és ugyebár egyel kevesen lesznek az ütközetbe.
Megint lehet tokeneket nyeri,amit spec küldetésekre,illetve küldetések végrehajtására lehet elhasználni.
1.Hol látom mennyi tokenem van?
2.MILYEN KÜLDETÉSEKRE?
Értem én.Van is meg nincs is.Szar wg.
Megint lehet tokeneket nyeri,amit spec küldetésekre,illetve küldetések végrehajtására lehet elhasználni.
1.Hol látom mennyi tokenem van?
2.MILYEN KÜLDETÉSEKRE?
Értem én.Van is meg nincs is.Szar wg.
Ezek a küldetések: www.wotinfo.hu/...-08-01
Ha a játékon belül rájuk mész, akkor láthatod, hogy melyiket hányszor csináltad meg.
A küldetéseket csak prémium tankokkal lehet megcsinálni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...