Miért van az, hogy ha valaki beírja azt a többek által állított, tapasztalt vagy osztagban bekövetkezett (a kilőtt játékos társ beült a tankomba és látta) problémát, akkor rögtön meg van hazudtolva!
Mindenki tud ilyet írni, képzelődsz, hülyeség, nem jó láttad, tévedsz, ez nem így van, tanulj meg játszani szövegek övezik a beírást, majd a küldj bizonyítékot következik!!
Lehet valaki hazudik, de ennyien???
Minden esetre, aki nem hiszi el a megtörtént játék élményt, kívánom Neki, hogy csak ezekkel a problémákkal tudjon játszani, 1-2 hétig folyamatosan!
Meg látnám, hogy mennyire tudna sírni!!
Amúgy nem hazudtam, de már lényegtelen!!!
Ezért kell a replay, hogy meg lehessen nézni, hogy mi is történt valójában.
Nekem is volt régebben olyan, hogy ácsorogtam az arty-val a pályán, megjelent a minimap-on egy light, elkezdtem arrafelé fókuszálni, és egyszercsak elkezdett lőni 50m-ről 10m-ről és nem lehetett látni, csak a minimap-on! Na ha akkor egy ilyen történettel ideállítók replay nélkül, egyből lehülyéz mindenki, szerintem Te is ezt tetted volna. De nekem volt replay-em

. És innentől kezdve nem hülye voltam, hanem sikerült bizonyítanom egy elég komoly bug-ot.
Ennyi. Nem tart semeddig az állítás mellé csatolni egy replay-t is, és ezzel meg lehetne előzni az ilyen-olyan "hülye vagy, nem értessz a játékhoz, tanulj meg játszani, stb." komment áradatot.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...