3 év alatt még egyszer sem láttam ilyet; az automatikus fogyócikkek újratöltésére költött kreditre gondolok.
Valakinek hasonló...?
Vajon miért került ez nekem ilyen sokba?
3 év alatt még egyszer sem láttam ilyet; az automatikus fogyócikkek újratöltésére költött kreditre gondolok.
Valakinek hasonló...?
Vajon miért került ez nekem ilyen sokba?
lejárt a "kinézet"-ben vett festés, azt újította meg.
Ma egy érdekes dolog történt. Egyébként is sz@rul indult a nap, mert az utolsó artys küldimet ma is keservesen adta. Jó annyira a T-55A hogy megküzdjek a kihívásokkal. Egyik csata után egy játékos nagyon kedvesen perma bannal fenyegetett. Küldött egy linket, amit lehet elírt mert nem vezetett sehova. Azt írta amelett hogy feltöltötte a videot valami replay oldalra a supportnak is írt, hogy bannoljanak a hamis csatáim végett. Progettoval campelt hátul a TD bokorban Cliffen A4-ben. Úgy gondoltam megszórom blindben. Nem sokkal előtte esett le a spot róla. Tudtam, hogy ott mard mert végig ott campelt. Lőttem és vagy 8 másodpercre rá elhalt. Csata után látom, hogy kigyújtottam 1500 HP-t szedtem le róla. Nem örülhetett neki, de nem kellett volna abban a pár négyzetméterben tartózkodni végig. Aztán csta után nézem a statját és 0 csatát ír ki. Ki lehetett az ? Valami fejlesztő?
Ha valaki megtalálja a replayt linkelheti az eredetijét akár. Ugye az ismert, hogy amikor egy anoním játékost megnyitsz már a valós accnevével levő statját adja be. Tehát elvileg nem lett volna szabad 0 csatát kiírnia. Hallottam már olyanról, hogy NA, RU szuperteszternek az a wg olyan accot, ahol más régióban játszhat, de akkor a statja le van tíltva a nyílvánosság előtt. Itt viszont nem látszik semmi. Mi lehett ez ? Valami orosz C.C talán? Merthogy orosz replay oldalról akart linkelni
4 éve 11 hónapja - 4 éve 11 hónapja#299593Írta: rosscode84
Megválaszolva: rosscode84
Sziasztok,
röviden: STB-1-el, 3 blind shot után, az utolsó lövésnél (1/16-os lassításnál) egyértelműen látszik, hogy a lőszer keresztülment egy korábbi lövésnyomon... totál oldalba kapta a T-34-2-es tankot a találatom, ennek ellenére nem sebezte. Van 3 fotó (csatolva), illetve maga a replay fájl, ha valaki kíváncsi rá. Láttatok már hasonlót? Tudom, hogy pixel-ekből dolgozik, de ez akkor is ...
Sziasztok,
röviden: STB-1-el, 3 blind shot után, az utolsó lövésnél (1/16-os lassításnál) egyértelműen látszik, hogy a lőszer keresztülment egy korábbi lövésnyomon... totál oldalba kapta a T-34-2-es tankot a találatom, ennek ellenére nem sebezte. Van 3 fotó (csatolva), illetve maga a replay fájl, ha valaki kíváncsi rá. Láttatok már hasonlót? Tudom, hogy pixel-ekből dolgozik, de ez akkor is ...
Szerintem töltsd fel a replayt, meglessük.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: rosscode84
Replay fájl csatolva. Jó mozizást! Várom a kommenteket
Első konzisztens kérdés: szerver oldali célkereszt be vagyon-e kapcsolva (én az mondom, hogy 90% hogy igen). Második: vagyon-e valamilyen célkeresztet módosító mod telepítve? (egyébként ebben az esetben lehet hogy csak szimpla játékmechanikai bakiról van szó)
Amit te láttál, az nem történt meg: A célkeresztet a tank elé tartottad, de így egy másik objektum (a háttérban található domboldalhoz igazította a lövegemelkedést (kiigazítja a távoli objektumok célzásához való megkönnyítésként). A tank mozgott, de a célkereszted nem volt rajta, és mikor lőttél az a tank fölé ment (jócskán). Mivel a célzott objektum a pályán kívül található, és az ottani becsapódást a szerver nem kezeli le neked egy ilyen esetben mint ez (rendertávon kívül van), így a lövés ívét a pályahatárhoz igazította, így egy alacsonyabb ívben szálló füstcsíkot láttatva a belső nézetben lévő játékosnak.
Amint a tank begördült a célkereszted elé, az jóval lejjebb ereszkedett a korábbi állapotánál, ezt hivatottak a képek is alátámasztani:
Mellékletek:
Last edit: 4 éve 11 hónapja by Tankpeti.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, rosscode84
Replay fájl csatolva. Jó mozizást! Várom a kommenteket
Első konzisztens kérdés: szerver oldali célkereszt be vagyon-e kapcsolva (én az mondom, hogy 90% hogy igen). Második: vagyon-e valamilyen célkeresztet módosító mod telepítve? (egyébként ebben az esetben lehet hogy csak szimpla játékmechanikai bakiról van szó)
Amit te láttál, az nem történt meg: A célkeresztet a tank elé tartottad, de így egy másik objektum (a háttérban található domboldalhoz igazította a lövegemelkedést (kiigazítja a távoli objektumok célzásához való megkönnyítésként). A tank mozgott, de a célkereszted nem volt rajta, és mikor lőttél az a tank fölé ment (jócskán). Mivel a célzott objektum a pályán kívül található, és az ottani becsapódást a szerver nem kezeli le neked egy ilyen esetben mint ez (rendertávon kívül van), így a lövés ívét a pályahatárhoz igazította, így egy alacsonyabb ívben szálló füstcsíkot láttatva a belső nézetben lévő játékosnak.
Amint a tank begördült a célkereszted elé, az jóval lejjebb ereszkedett a korábbi állapotánál, ezt hivatottak a képek is alátámasztani:
1. általában be van, de tegnap nem volt bekapcsolva a szerver oldai célkereszt.
2. másfél hónapja 1 (gunmark) modot (korábban még azt sem) használtam.
3. köszi a magyarázatot, számomra hihető... a játék hevében ez pont nem jutott eszembe!
1. általában be van, de tegnap nem volt bekapcsolva a szerver oldai célkereszt.
2. másfél hónapja 1 (gunmark) modot (korábban még azt sem) használtam.
3. köszi a magyarázatot, számomra hihető... a játék hevében ez pont nem jutott eszembe!
Nincs mit
A játék hevében általában én is elnyomok egy-egy káromkodást a hasonló esetekben, de mint azt sokszor írom: nincs ok nélküli történés a játékban. Nyilván az emberi agy kapacitása játék közben nem ezek kibogozására fókuszál. A játék le van programozva, ha valami rosszul van leprogramozva akkor az általában a program futását töri derékba (kifagy a játék, kidob a szerver, nem indul el valami stb...), egyéb esetekben kell hogy legyen magyarázat minden észlelt cselekvésre.
4 éve 9 hónapja - 4 éve 9 hónapja#300142Írta: gthomek
Megválaszolva: gthomek
Sziasztok!
Vettem akcióban 7 nap prémiumot 1600 forintért, ma a szabadságom alatt kezdtem el használni, eddig 18 csata 17 vereség, instant kurva anyázás szagot érzek a levegőben.
E75-öt úgy lőtték szarrá négyszer hogy egyetlen ellenséget sem láttam. T-10, 5 prémium lőszeres lövéséből 3 lepattant, egy olyan 100 méterről mellé ment. Hányingerem is van már.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...