Szerintem semmi sértőt nem írt,vagy úgy kéne beszélnünk mint a kisgyerekek?
2015-be élünk és kemény az élet:(
Nem.
Csak ennyit:
- tisztelet
- tolerancia
(nem mindenki PRO Unicum, és mondhat hülyeséget is -attól nem biztos, hogy hülye. Vagy ha az, akkor nem biztos, hogy ezt a fejére kell olvasni
)
A fórum irányelvei elég tiszták ebben a tekintetben.
De a lényeg:
A világ meghülyült, emberek marják egymást valós vagy mondvacsinált okokból odakint (vagy a facebook-on pl.) - legalább ez a kis közösség ne legyen ilyen. (és igen, háborúk is vannak, meg ölik is egymást, de az nem ide tartozik)
És aki ilyen jó játékos, attól (ÉN) jobban elvárom ezeket, mert valószínűleg intelligensebb is az átlagnál.
Ennyi
Értem amit mondasz, de akkor most nézd egy idetévedő "Gólya" szemèvel, az egészet, aki senkit nem ismer, semmit nem tud..van 3000 csatája..de akar tanulni. Az mit lát a fórumon.
Sunhair a bunkó..rá van szólva. Ezaz. Megkapta a köcsögje. Azután olvassa azokat a hsz-eket amiket senki nem moderál..és mint tanulni vágyó új játékos mit tanul?
-az arty egy szar a minimum hogy küld el meghalni rákban (get cancer..nem egyszer láttam)
-A Gold ammo a sátán..olyat ne használj
-A Light az OP azzal csak a statpadderek mennek
-A Medek OP-k abban csak a camper csaló unicumok ülnek
-Az unicum azért unicum mert önző, csaló moddal játszik, campel, lopja a killt és haszontalan
-A MM előre beállítja mit mikor fejlesztesz ki, ha vért hánysz is vereséget szenvedsz
-Az RNG csal..és sose a javadra (Akkor ki a faszom javára ha mindenkinek csak betesz? ) Nem visz át aminek át kéne, és minden pattan
-A személyes küldik manipuláltak
-A WG csak pénzéhes geci..ne vegyél tőle semmit
-A War Thunder szebb
-A WG feleslegesen csinál HD modelleket
-Mindig szar a patch
-Mindent titkos nerfelnek minden minipatchban..
-A csaták szarok
-Sok a hülye
-A modok miatt szaggat, laggol, kifagy
-Modolj mert nèlküle lemaradsz a modolós csalóktol
-Ha nem fizetsz a WG szivat
-Ha fizetsz a WG szivat mert keveset fizettél
-Ha sokat fizettel szivat mert ahol ennyi penz van ott biztos tobb van es azt is akarja
-SerB egy farok...es minden WG dolgozó indolens, tehetsegtelen, tudatlan barom..es hulye
-A WG el fog bukni
-A WG mar elbukott csak tagadjak
-Minden szét van nerfelve
-A WOT nem fejlődik
-Minek ennyi frissítés...
Most hirtelen nem találok többet de tuti lenne még..
És mindezt tolják
50.000 körös 1000- wn8-as Vivaldik eltitkolt accos MyDocumemtesek..es közben Dodge-ok meg ki vannak tiltva mert "Bunkók"
Te játszanál a WOT-tal? Te tanulnál ebből valamit is?
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...