Golradir!
Nem vagyok kedves..nem kell így Szólítanod.

Lehet, hogy nyers vagyok, de sajnos majdnem 30 évesen ez nem fog változni. Még mindig inkább legyek nyers mint mézesmázos de mondjuk álszent vagy hazug.
Rosszul fogalmaztál. Korrekt. Én pedig nyersen és durván. Ezt meg is beszéltük. A hsz-ed abban a formában nem volt igaz, tehát durvának hangozhatott az hogy hazudsz..de hazugság volt. Most hogy javítottad értem és én is másképp reagálok
1. Az egyedül játék mindig nehezebb. Mindenki a maga pecsenyéjét sütögeti ami érthető, és így semmi szervezettség nincs benne. Olajfolt alakzatban szétfolynak a pálya minden pontján és a legtöbbje elhal mint fing a viharban. Elég egyetlen embernek feleslegesen meghalnia, és inmáron hp és ember többségben van az enemy így lazán nyerhet, ti pedig buktok. Mert elég egy kártyát kivenni és borul az egész kártyavár. Amit tehetsz..önző leszel és veszett helyzetben sebzel amennyit tudsz mert az xp a pénz és a stat is csak erre jön. Egyik se számolja bele az öngyilkos terézanyákat akik látják hogy egy oldal üres és egyedül odamennek. Ez a karitatív öngyilkosság..az egyik legértelmetlenebb.
2. A szakasz mindig sukeresebb mert összedolgoznak. És ha ezt jól teszik eldönthetik a csatát. Amolyan régi római légió módra a kis szervezett egység legyőz egy jóval nagyobb csürhét.
3. Ez csak akkor igaz ha a platoontársak legalább átlag de inkább jobb stattal mennek. Killmask-kal hiába mész szakaszba nem lesz sok előnyöd belőle.
4. Az MM abból gazdálkodik ami van. Ha sok a hülye (sok van...) akkor a csapatokban is az lesz. Játsz xvm nélkül. Nekem 15.000 meccse megy. Így mentálisan nem befolyásol a nyerési esély..es az sem milyenek a csapattársaid. Mindenkitől ugyan azt várod majd el..hogy tegye a dolgát.
5. Ha valamit megfogalmazol, tedd összeszedetten, és oda figyelve. Ha össze vissza irogatsz ne várd hogy komolyan vegyenek, hisz az vagy amit kiadsz a kezed közül...ez esetben az amit irsz..
Látod ez már normális lett. Ha így is tudsz írni én is így reagálok..
Ui: A Wotlabs-osban abszolút tudatlan vagyok...
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...