Jelenleg 108 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

9 éve 7 hónapja #178226 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike
Javaslom, hogy menj el egy gyakorló szobába és próbáld rekonstruálni a szituációt. Meg fogsz lepődni! Sokszor én is meglepetést okozok a spottal, pedig nem nagy dolog egy alap 400 m látótávolságú tankra rádobsz egy csigaszemet + Bia+ megfelelő skillezés és kész is van a mindent spotoló járgány. Már csak egy kis pályaismeret kell, meg lehetőleg jó álca és persze nem szabad lőni. Főleg a kezdő játékosok azt se tudják mi a helyzet, nem értik ki spotolja őket és cheatereznek. Ez van. Előbb tanuli kell, megismerni a játékmechanizmust, aztán lehet kritizálni, mert van mit! Elvétve tényleg akadnak bugok a spotrendszerben, de többségében az ilyen szituk utólag megmagyarázhatóak. :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #178620 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Kíváncsi vagyok a véleményetekre az alábbi esettel kapcsolatban: RU-val beálltam az ellenséges GWE100 mögé, kettőt bele is lőttem, sebzett mindkét lövés. Kb. 70 hp-ja maradt, amikor is olyan furcsa dolog történt, ami még sosem azelőtt: hiába kattintottam a lövéshez, nem reagált az ágyúm rá, és a tankom is "lebénult", azaz se előre, se hátra. Mondjuk eléggé rátolt a pálya szélét jelző piros csíkra, de párhuzamosan álltam a vonallal...oké, a tank talán emiatt nem tudott mozdulni. Lövedéket tudtam váltani, és az ágyúcső is mozgatható volt. De sem lőni, sem pozíciót váltani nem tudtam. Lag nem volt, ez 200%, közben minden normálisan zajlott, a minimapon láttam, amint mozog a többi tank. Ha lag van, akkor vagy "darabos" minden mozgás, vagy semmilyen se. A ping se volt magas, direkt figyeltem. Szóval mindez kb. 15 másodpercig tartott, mire egy másik ellenséges tank megtalált és kilőtt. GoresPL volt az arty-játékos neve, elég jó a statja, most is 5k-t sebzett. Nem vagyok biztos benne, de erős a gyanúm - nem röhög - hogy vmi új csalással állunk szemben. Replay megvan. Ja, minden modul sértetlen volt a tankomon, az ágyú is...és az egerem is elég megbízható.

9 éve 7 hónapja #178622 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Kíváncsi vagyok a véleményetekre az alábbi esettel kapcsolatban: RU-val beálltam az ellenséges GWE100 mögé, kettőt bele is lőttem, sebzett mindkét lövés. Kb. 70 hp-ja maradt, amikor is olyan furcsa dolog történt, ami még sosem azelőtt: hiába kattintottam a lövéshez, nem reagált az ágyúm rá, és a tankom is "lebénult", azaz se előre, se hátra. Mondjuk eléggé rátolt a pálya szélét jelző piros csíkra, de párhuzamosan álltam a vonallal...oké, a tank talán emiatt nem tudott mozdulni. Lövedéket tudtam váltani, és az ágyúcső is mozgatható volt. De sem lőni, sem pozíciót váltani nem tudtam. Lag nem volt, ez 200%, közben minden normálisan zajlott, a minimapon láttam, amint mozog a többi tank. Ha lag van, akkor vagy "darabos" minden mozgás, vagy semmilyen se. A ping se volt magas, direkt figyeltem. Szóval mindez kb. 15 másodpercig tartott, mire egy másik ellenséges tank megtalált és kilőtt. GoresPL volt az arty-játékos neve, elég jó a statja, most is 5k-t sebzett. Nem vagyok biztos benne, de erős a gyanúm - nem röhög - hogy vmi új csalással állunk szemben. Replay megvan. Ja, minden modul sértetlen volt a tankomon, az ágyú is...és az egerem is elég megbízható.

Mostanában nekem is volt hasonló többször is, mindig végjátékban. A ping jelző egyszercsak megfagyott, én meg nyomkodhattam akármit, semmi sem történt, a tank nem mozgott. A tornyot tudtam mozgatni, de lőni nem. A csata után megint ment rendesen minden.

9 éve 7 hónapja #178625 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike

Mostanában nekem is volt hasonló többször is, mindig végjátékban. A ping jelző egyszercsak megfagyott, én meg nyomkodhattam akármit, semmi sem történt, a tank nem mozgott. A tornyot tudtam mozgatni, de lőni nem. A csata után megint ment rendesen minden.

Ez nálam is előfordult, piros vonal mentén olyasmi mint amikor víz alatt vagy. Minden működik de lőni nem tudsz. Sztem egyszerű bug vagy ténylegesen úgy érzékelima játék, mintha víz alatt lennél.

9 éve 7 hónapja #178628 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
Én megnézném a visszajátszást. Utána okosabb lennék én is. :)

9 éve 7 hónapja #178648 Írta: Celebúr

wotreplays.eu/s...ru_251
7:10 körül kezdődik a buli :izmena:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: d2f463311e248255e6682aab05d0b976

9 éve 7 hónapja #178650 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Ilyen még nagyon anno velem is előfordult. Lőni akartam az ellenfélre, de csak nem engedte. Amint elvittem az enemyről a célzókarikát, azonnal elsült az ágyú, visszaraktam rá, megint semmi.

9 éve 7 hónapja #178656 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

wotreplays.eu/s...ru_251
7:10 körül kezdődik a buli :izmena:

Megnéztem, elég érdekes.
Velem eddig összesen két alkalommal történt meg ehhez hasonló eset, mozogni tudtam, de lőni nem egy adott tankra.
Miután többszöri próbálkozás után levettem róla a célkeresztet, újra működött az ágyú.
Ezek a bugok több mint egy éve voltak, azóta nem találkoztam velük.

9 éve 7 hónapja #178657 Írta: gemini7Sky
Megválaszolva: gemini7Sky
Egyértelmű, folyamatos jelkimaradásaid voltak. Minden elismerésem hogy ekkora pinggel játszol egyáltalán. Én is jártam már így sokszor, barátnőm laptopján wi-fis nettel ha épp megy valami letöltés előfordulnak ugyanilyen esetek, a jelkimaradás miatt nézelődni, lőszert váltani tudok, mozogni és tüzelni nem.

9 éve 7 hónapja #178658 Írta: Celebúr

Egyértelmű, folyamatos jelkimaradásaid voltak. Minden elismerésem hogy ekkora pinggel játszol egyáltalán. Én is jártam már így sokszor, barátnőm laptopján wi-fis nettel ha épp megy valami letöltés előfordulnak ugyanilyen esetek, a jelkimaradás miatt nézelődni, lőszert váltani tudok, mozogni és tüzelni nem.

Na igen, Angliában vagyok, mobilnettel...usb-kábellel van átvezetve a jel a laptopomra. Vannak néha ping-problémák, fél éve játszom így, de ilyen eset még sose fordult elő velem.

9 éve 7 hónapja #178666 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano
Hát igen, gyakran van az ember szopóágon. Ilyenkor jelzi a wot, hogy most ne játssz. Én veszem a lapot, bezárom és mással játszok. Mint pl. ma, amikor 23 csata alatt nem sikerült 17%-os winrate-et elérni. Már több haverom abbahagyta emiatt a játékot. Nem igazán értem, miért jó elcsalni a játékot a wot részéről. Márpedig a sorozatos 2:15, 1:15, 3:15 és fordítva győzelmi arányok jól mutatják, hogy eleve eldöntött meccsekből nagyon sok van.

9 éve 7 hónapja #178675 Írta: Chaos_42
Megválaszolva: Chaos_42
Volvó!

Azért nem tudtál lőni mert az egész löveg modul egybe olvadt a GW seggével.
Mert ha csak a cső van a másik modelbe az nem számítana. Mert a csőnek tudtommal nincs fizikai mértéke a wotban, csak grafikai elem. viszont a Torony eleje meg a torony belseje már modul. De az teljesen egybeolvadt a GW-vel. Szóval a játék ezt nem tudta lekezelni.

Hibajelentéssel elküldheted a WG nek a visszajátszást. És vagy kijavítják egyszer, vagy nem.
De inkább az utóbbi. Mert ha magának a csőnek lenne fizikája. Már a kezdőkörön összeakadna mindenki. :silly:

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #178688 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr

Hát igen, gyakran van az ember szopóágon. Ilyenkor jelzi a wot, hogy most ne játssz. Én veszem a lapot, bezárom és mással játszok. Mint pl. ma, amikor 23 csata alatt nem sikerült 17%-os winrate-et elérni. Már több haverom abbahagyta emiatt a játékot. Nem igazán értem, miért jó elcsalni a játékot a wot részéről. Márpedig a sorozatos 2:15, 1:15, 3:15 és fordítva győzelmi arányok jól mutatják, hogy eleve eldöntött meccsekből nagyon sok van.

Azt vettem észre, hogy a cumiágnak akkor van vége ha végigjátszod. 1 hét játékszünet után is folytatódik.
Felmerül a gyanú, hogy nem emberek irányítanak tankokat. 7-9 éves átlagos gyerekek is kiválóan elboldogulnak , bármivel. Az igaz, hogy a legénységük fejletlen, nincs skill, kukker, stb. Mikor kikapunk , de nagyon, akkor ez észrevehető. Pl: A látótáv, álcaskill, álcaháló stb... ÉS A MODPACKOK FŐLEG AZ AUTO-AIM Sok ma...m villog a topgunnal s közben páncélos panelházzal, 4 skiles legénységgel be mennek a papírok közé akiknek 50%-os legénysége van. Mert azt tudni kell, hogy nagyon sokan nem költenek a játékra, gold, legénység, felszerlés , pálya és tankismeret. Nem buták, csak NEM KÖLTHETNEK. Konkrétan egy 10 éves srác e100-al gyakorlózott a gyerökkel, kérdjük tőle "skill", vissza "mi az"... Vannak kivételek pl az a 13 éves akinek 1200 topgunja és 22db tier10-s tankja van. Szóval a játék ingyenes és ezt szó szerint gondolják!

9 éve 7 hónapja #178689 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Volvó!

Azért nem tudtál lőni mert az egész löveg modul egybe olvadt a GW seggével.
Mert ha csak a cső van a másik modelbe az nem számítana. Mert a csőnek tudtommal nincs fizikai mértéke a wotban, csak grafikai elem. viszont a Torony eleje meg a torony belseje már modul. De az teljesen egybeolvadt a GW-vel. Szóval a játék ezt nem tudta lekezelni.

Hibajelentéssel elküldheted a WG nek a visszajátszást. És vagy kijavítják egyszer, vagy nem.
De inkább az utóbbi. Mert ha magának a csőnek lenne fizikája. Már a kezdőkörön összeakadna mindenki. :silly:

Szegény Grille 15... Gondolj bele.

9 éve 7 hónapja #178706 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN
JT8.8-amban a lőszerkiosztás a következő:1 AP,2 GOLD,3 HE.
Mostanában elég gyakran csata közben automatikusan átvált goldra a sima AP-ról.
Nem tudom másnak előfordul-e?Véletlenül sem a 4 darab HE-t tölti hanem a 15 darab goldot...... :blink:

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 56 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 9 órája 28 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.