Kíváncsi vagyok a véleményetekre az alábbi esettel kapcsolatban: RU-val beálltam az ellenséges GWE100 mögé, kettőt bele is lőttem, sebzett mindkét lövés. Kb. 70 hp-ja maradt, amikor is olyan furcsa dolog történt, ami még sosem azelőtt: hiába kattintottam a lövéshez, nem reagált az ágyúm rá, és a tankom is "lebénult", azaz se előre, se hátra. Mondjuk eléggé rátolt a pálya szélét jelző piros csíkra, de párhuzamosan álltam a vonallal...oké, a tank talán emiatt nem tudott mozdulni. Lövedéket tudtam váltani, és az ágyúcső is mozgatható volt. De sem lőni, sem pozíciót váltani nem tudtam. Lag nem volt, ez 200%, közben minden normálisan zajlott, a minimapon láttam, amint mozog a többi tank. Ha lag van, akkor vagy "darabos" minden mozgás, vagy semmilyen se. A ping se volt magas, direkt figyeltem. Szóval mindez kb. 15 másodpercig tartott, mire egy másik ellenséges tank megtalált és kilőtt. GoresPL volt az arty-játékos neve, elég jó a statja, most is 5k-t sebzett. Nem vagyok biztos benne, de erős a gyanúm - nem röhög - hogy vmi új csalással állunk szemben. Replay megvan. Ja, minden modul sértetlen volt a tankomon, az ágyú is...és az egerem is elég megbízható.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...