Jelenleg 121 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 14 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

9 éve 7 hónapja #179112 Írta: Alzur
Megválaszolva: Alzur
Nem.
Valakinek valami ötlet összeesküvés elmélet fantazmagória? :)
Most már lassan mindene vevő vagyok.
Én is akarok ekkorát lőni T32vel :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179192 Írta: pcmisi
Megválaszolva: pcmisi
Itt nem igazán egyforma erők néztek farkas szemet! ha az mm-nek megfelel, akkor nekem is.
és nem a legbosszantóbb az egészben!
Nem tudom, hogy vagytok vele, de valami megváltozott a játékban?!
Gyakorlatilag eltűntek a végsőkig szoros, kiélezett csaták, csak ilyenek és ehhez hasonlóak vannak túlsúlyban! Ezeket most nem azért írtam mert a sötét oldalon voltam!
engem az is bosszant ha mi nyerünk 15:0-ra, mert semmi játékélményt nem nyújtanak a másfél perces előre lezsírozott csaták! Másfél éve még szórakoztatott és kikapcsolt ez a játék, sohasem keltem fel a gép elől idegesen, bosszankodva! de valami nem oké...és ez nem csak az én véleményem.
Mellékletek:

9 éve 7 hónapja #179227 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij
Már csak 3 nap van vissza a prémium fiókomból, meg is kaptam a figyelmeztetést.
Ha valakinek van rá ingerenciája az vissza nézheti a korábbi WN8-amat és WR-emet,
elég kontrasztos a különbség. :cheer:

Mivel egy hónaposokat szoktam venni, ezért ezt havi szinten eljátsszák velem.
Most viszont kíváncsi vagyok, hogy meddig próbálnak győzködni, mert nem szándékozok tovább prém fiókkal játszani.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nagykaraoly

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179288 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Egy honfitársam jegyezte meg játékon belül, hogy én vagyok az, aki sírni jár ide :P Na igen, előfordul. Egyre gyakoribb jelenség: normál lőszerrel kilősz vagy sok dmg-t beviszel egy "jó" játékosba (2-2,5k wn8), és elkezd picsogni a közös csetben, hogy csak golddal tudtad sebezni / kilőni, mekkora kretén vagy, stb stb., pedig rohadtul normál lőszert használtál. Történetesen az előbb T95-tel (top ágyúm van) egy márkatársra akadtam, és szemből, kb. 5 méterről 2x is belélőttem a "bogyójába", mind2x sebzett természetesen. Neki alap ágyúja volt csak, de nem is ez a baj, hanem a hiszti, amit utána levágott. És ez az eset sem egyedi. Mondjuk egy T95 frontja ellen nem szégyen az arany szerintem, de ilyen közelről tök felesleges, nekem se volt rá szükségem, mégis ilyen gyerekes módon próbálják az embert leégetni...szánalom! Aztán a közös csetben javaslatot tett anyukám és a "szűz" himbilimbim közötti kapcsolat elmélyítésére, de én ezt figyelmen kívül hagyva inkább a 0 dmg-s eredményét méltattam, ami tier I-ben is szégyen, pláne 9-ben :trollol:

Szmertyij: nem kötözködés, de ez ha jól látom, csak 8 csata mérlege. Majd ha a napi 40-ből 33-at buksz, akkor az már jelent valamit, ez még szerintem núdli. És igen, prémium időszakom közben - még volt vagy 2 hónap a lejártáig - talált rám a fenti csudálatos győzelmi ráta. És valjuk be őszintén, előfordul, hogy 8-ból 6-ot nyersz, nemde? Nem vitatom, hogy az egész nyomorult MM egy manipulált szarság, és ezáltal wg folyamatosan belepiszkál, de a 8/6 bukta az még nem a világ vége. Szerintem.

9 éve 7 hónapja #179296 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

Szmertyij: nem kötözködés, de ez ha jól látom, csak 8 csata mérlege. Majd ha a napi 40-ből 33-at buksz, akkor az már jelent valamit, ez még szerintem núdli. És igen, prémium időszakom közben - még volt vagy 2 hónap a lejártáig - talált rám a fenti csudálatos győzelmi ráta. És valjuk be őszintén, előfordul, hogy 8-ból 6-ot nyersz, nemde?

Persze, de ez csak az aznapi volt, akkor már két napja tartott és ma is ugyanez van.
Ha esetleg tudsz egy olyan oldalt mutatni, ahol napra pontosan vissza lehet nézni a statisztikát, akkor én nagyon szívesen visszakeresem ezeket a napokat.
Tudom, hogy sokak szerint ilyen nincs, meg troll vagyok stb., de ez már a harmadik eset amikor az egy hónapos prém fiók lejárta előtti pár napban ez van.
Ha lehetőségem lesz rá be is bizonyítom, mert hidd el nem akarom lejáratni magam ilyen baromság miatt, ha nem lennék benne 100%-ban biztos.

9 éve 7 hónapja #179322 Írta: johndeere
Megválaszolva: johndeere
Egyet értek veled!Ma nem ez volt az első ilyen csata!Majd jönnek az értelmes kritikák (tanuljatok meg játszani) meg hasonlók!Ezek a csaták vannak nagyon nagy %-ban!Valamit biztos variáltak,ilyen régen nem volt!Meg a többi furcsaság!
Mellékletek:

9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #179353 Írta: Celebúr
Szmertyij, nem kell bizonyítani, elhiszem, amit írsz, csak oda akartam kilyukadni, hogy ennél sajnos nagyobb szopórollerek is vannak újabban a játékban. A napokban pl. a következők történtek velem:
- egyik nap mentem vagy 30-40 csatát, és kb. 25%-os winrate-tel zártam a napot. Szervert is váltottam közben, mentem könnyűvel, meddel, nehézzel, td-vel, semmi se számított...bukta bukta hátán. De igyekeztem nagyon, mert 3K körüli volt a napi wn8 érték.
- másik nap a winrate - szintén 30-40 csata után - 62% körül állt, mintha a játék kompenzálni akarná az előző napi eltúlzott mennyiségű vesztes csatát. Azonban a WN8 - függetlenül a tank típusától - az istenért se akart 1100 fölé menni (pl. 65-tel cikázó full hp-s RU-mat a pálya tulsó feléről a T92 "vánsottolja", a lövéseim pattantak minden lehetetlen helyről, stb.). Tudni kell, hogy a napi átlagom - és célom is - 2k körül mozog, amit általában tudok is tartani. De nem aznap.
- harmadik nap 50% körüli winrate, és 2K feletti napi wn8.
Ki érti ezt... :huh:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

9 éve 7 hónapja #179361 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus
Én éppen az Fv-s küldi kezdete óta felejtettem el teljesen játszani is és nyerni is (önmagamhoz képest)....pedig még elég sok van hátra a prémium fiókomból...remélem néhány nap, és visszatalálok a 3 héttel ezelőtti önmagamhoz. Felfelé kúszó győzelmi arányom 49,18 %ról (tudom, ássam el magam) zuhant vissza 49,06%ra...

9 éve 7 hónapja #179363 Írta: johndeere
Megválaszolva: johndeere
Vicc ami játék közben megy!

9 éve 7 hónapja #179388 Írta: eddi11
Megválaszolva: eddi11
Sziasztok!

Nos a szopó ágról én is tudok egy két dolgot. :) :) Amit megfigyeltem 30 nap prémium fiók alatt.:
- 10 napig én vagyok az ász.Minden talál.Nyerek.
- 11-25 nap elfelejtettem játszani
- 26-30 kezdem kapisgálni a dolgot.Olyan 50% os a winrat.

A másik ami számomra nagyon érdekes.Ma belépnék a játékba.Ez kb 10 perc után sikerül is.
Indítom a csatát.Stabil 40 fps.Most jön az érdekes dolog.A ping szépen 5 ösével el kezd felfelé kúszni.
999 nél vissza 60 ra majd 999 re.Csatából kilépek.(természetessen kilőttek)
Net mérés.Minden príma. ping 18 a letöltés 6 mega.
Vissza a csatába.Kezdődik minden előről.

Na ezt ki érti?

Jelzem. Torrent, letöltés nincs.A kliensben a seed kikapcsolva.

9 éve 7 hónapja #179389 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga
Han Solo-t idézném: "Humbug ez én mondom!"

Folyamatos prémmel játszok, de csakis a saját tudatlanságom/türelmetlenségem/gépem/netem miatt vagyok az ú.n. 'rolleren'.

Főleg a türelmetlenségemet jelölném meg: ha már előre mennék, de várok még 3-4 mp-t, akkor jól teljesítek... Doser00 is ezt jelölte meg fontosnak, ez az, amit magadban kell kialakítanod; minden más lexikális tudás (persze a helyzetfelismerés is kell, de az ez után magától jön: ha egy szituációt megoldasz, ARRA koncentrálva, akkor ki lehet lassan tágítani a kört).

A passzív spotter videókból megtanultam, milyen skillezéssel, felszereléssel, hova kell menni adott térképen; DE: a debil -ez én vagyok- persze, hogy lődöz!

Kérlek ne vedd sértésnek: De, eddi11, Te tényleg ide jársz panaszkodni/sírni.

Én ide tanulni járok, lehet is. Szerintem mi ketten nem látjuk annyira át a játékot - én pláne nem -, hogy egy-egy helyzetről kompetensen tudjunk nyilatkozni.

Szép estét és sok tiszta célpontot Neked!

9 éve 7 hónapja #179394 Írta: eddi11
Megválaszolva: eddi11
Nos ha sírásnak fogod fel a tapasztalataimat akkor IGEN!

A prémnapos megjegyzésemért elnézésedet kérem.Én nem költök ennyit csak azért hogy szórakozzam.

A többit nem igazán értem.Mivel nem arról volt szó hogy én vagy a másik hogy játszik.

Az igazat megvalva sokan sokféle képpen játszanak.Természetessen az sem mindegy mivel játszol.Mert ugye mindenki tudja hogy az artik mennek utoljára.Ezért kell várni és ülni amíg a többi spotol.

Vagy várjon a scoud?Hogy neki spotoljon a hewy?Szóval.Lehet ezt is azt is.Ha kell akkor hewyvel spottolok.Ha kell akkor scouttal kempelek.

De jelzem ez én vagyok.

Ja, és asszem utoljára kb. 25 éve sírtam.

Szóval igen ide járok sírni.

Ha nem értetted volna a hsz elejét az csak azért van mert te sem az álltalam említett tárgyhoz szóltál.

Ami az indokolatlan magas ping.

DE én kérek elnézést hogy mertem írni.

9 éve 6 hónapja #179414 Írta: droidion
Megválaszolva: droidion
T25/2 bokorban jön a su10m1 nyilt terepen se bokor se semmi felspotolom meglövöm, jön tovább meglövöm leláncolom, meglövöm sebzem majd ismét láncolom, kivégzőlövés elött kb 35m eltünik...odalövök a helyére..majd ismét felspotolom de már 10m re hátrafele tolat..se álcafestés se semmi rajta. Erre van magyarázat? Mert ahogy itt látom mindent ki lehet számolni:-)))

9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #179441 Írta: Celebúr

T25/2 bokorban jön a su10m1 nyilt terepen se bokor se semmi felspotolom meglövöm, jön tovább meglövöm leláncolom, meglövöm sebzem majd ismét láncolom, kivégzőlövés elött kb 35m eltünik...odalövök a helyére..majd ismét felspotolom de már 10m re hátrafele tolat..se álcafestés se semmi rajta. Erre van magyarázat? Mert ahogy itt látom mindent ki lehet számolni:-)))

Ruinberg, város közepe. Petike (ez én volnék) O-NI-vel, döglött töltővel (merthogy 2x is kilövik, miért is ne) próbál helyt állni. Egyszer csak egy spottolatlan Nashorn váratlanul seggbedurant és megdöglök. 2 másodperc múlval felspottolják, és láss csodát, ott volt mögöttem kb. 20 méterre, persze ott semmi bokor-fa-gyökér-egyéb zöld, ahol álcázhatta volna magát. Szóval köszönjük szépen ezt a csodálatos spot-rendszert. Megvolt a napi sírásom (sírásóm :lol:, mármint a Nashorn), de kollégák, most komolyan: a játék furcsa dolgai című topicba mit kellene írni: hú de frankó hú de jó ez az egész? És nagyon megy most? Na az az örömködő.

Egyébként - idáig - ma 10-ből 10 csatát megnyertem, 3K-s átlag WN8-cal. Nekem ez több, mint furcsa :happy: A 11. és a 12. csata bukta lett, előbbit mistadabolina is tanúsíthatja :lol:, ezutóbbi két csata gyengébb eredményekkel, szóval most kompenzál a rendszer :ohmy:
Mellékletek:

9 éve 6 hónapja #179459 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Könyörgöm, minden benne van (ok, magyarázat) abban amit leírtál!
Csak egyszer el kéne olvasnod és felfognod hogy működik a spotrendszer!!

A problémád lényege két dolog:
1.
- hogy még nem jöttél rá arra, hogy egy járműnek a camo-értéke kb feleződik akkor, amikor mozog.
2.
- hogy nem tudod, hogy a spotrendszer kb két másodperc késéssel reagál a játék történéseire

Szóval:
- jött feléd az enemy, MOZGOTT. A CAMO értéke fele a nála normálisnak.
- belelőttél, leláncoltad - ettől MEGÁLLT. A spotrendszernek előbb-utóbb (pár másodperc...) feltűnt h nem mozog ... ettől megkapta a fullos camo-ját (hát még ha esetleg volt álcahálója is és az is bekapcsolt) ... persze h "eltűnt" a spotról!
- ekkor a koma elkezdett tolatni ... CAMO megint feleződött,hisz mozog a lánctalp ... DE a spotrendszernek még nem volt ideje erre reagálni a saját 2 sec késése miatt

ÉRTHETŐ vajo, vagy gépeljek lassabban és akkor érthetőbb lesz? :D

Volvo, nem lehet h nálad is hasonló lehetett a helyzet: nem lehet hogy a Nashorn valami objektum mögül érkezett/bújt ki? ... és még nem volt ideje felpotolódni, és máris beléd lőtt... ?

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 23 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 54 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.