9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja#179466Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Sics: valószínűleg vmi roncs mögött bújkált, de azt nem írtam, hogy előtte már 1x rámlőtt ugyanonnan, de nem sebzett, és akkor se világított. Szóval ellőtte magát és mégse világított, még 5 sec múlval sem...
Egy dolgon gondolkozom: nem tudom hogy a tankok adnak-e a spotrendszer számára takarást (úgy általában), illetve hogy a SAJÁT tankod esetleg takarhatja-e a "spot-pontod" elől azt a valamit...
Ki kéne próbálnod valakivel gyakorlóban: hogy mögéd áll 5x méterre... ahol még nincs benn az 50 méteres "mindenképp felspotolódsz" körön...
Minden esetre a tiéd érdekes szitu, azt én se értem hogy az mikor először ellőtte magát utána miért nem spotolódott fel.
Amióta visszakapta a top 122-es ágyúját, nem lehetetlen az ilyen. Az megint más kérdés, hogy nekem szarul ment vele, amikor kipróbáltam (pakoltam is vissza rá a 100-ast), az enemynek meg szinte mindig adja az RNG.
Sziasztok.Kizarolag azert regisztraltam,hogy ezt leirjam.
Lehet azt mondani,hogy valaki noob,es azert rossz a win rateje...
De ami honapok ota elkezdodott a WG-nel,az tobb mint undorito.
16 K csatam van,es a legmagasabb win ratem 48.85% volt kb 5000 csataval ezelott.
Azota folyamatosan csak lefele megyek.Ma mar elertem a 47.99%ot.
Vegyuk alapul a mai napot 3 tankkal jatszottam.E5 ,T34,Cent 1.
Az e5 el 5-0 gyozelem,a T34 el 4-1 gyozelem,a Centtel 4-2 gyozelem.
Szoval 13 csata utan,23.1% a win ratem.
A win 8 1364 ennek ellenere,ami tudom nem a fa teteje,de megsem oly rossz.
10 csataig 1650 volt.
Nekem ne mondja senki,hogy a jatek nincs manipulalva...
Erdekesnek tartom a sajat teljesitmenyem tekinteteben,hogy ahogy no a win 8 am,ugy csokken a win ratem %ban...
Ez vagy azt jelenti,hogy egyre szarabbul jatszom,vagy azt,hogy a WG egy csalo szisztemat vezetett be par honapja.
Nincsenek kiegyensulyozott csatak tobbe...
Csak eldontott meccsek...
Márpedig nincs semmilyen manipuláció, úgyhogy ezt a témát zárjuk is le (technikailag is olyan erőforrásokat emésztene fel, amit a még a WG sem engedhetne meg magának, no meg értelme sem lenne). Hosszabb távon, nagyobb léptékben kell vizsgálni a dolgokat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Chaos_42
Meg amennyire csak lehet, önkritikusan.
Vannak szar szériák, ez kétségtelen.Az ember folyamatosan a piramis alján figyel, az épp aktuális gépének legkevésbé fekvő pályákon.A csapattársak non-stop bemutatót tartanak a "mit ne így csináljunk a WOT-ban" témakörben.De ez a jelenség mindenkit sújt (tegye fel a kezét akivel még nem esett meg ), másrészt ezres nagyságrendnél az ellentétes széria kisimítja az ebből fakadó hátrányt.Merthogy van "minden kerek" széria is, de ez kevésbé okoz problémát, nem tűnik fel és ilyenkor az ember nem a külső körülményeket okolja a sikeresség miatt, hanem saját magát
Scipi, miből gondolod h a WG ellened dolgozik? Egy vagy a több százezer játékosból, mivel gondolod h kitűnsz a tömegből és a wg célkeresztjébe kerültél?
Nem érzed h valahol nevetséges ez a felvetés?
Epp arrol beszeltem,hogy 5k csataval ezelott sokkal jobb volt a win ratem...
Azota folyamatsan no a win 8 am,amde csokken a megnyert csatak szama.Ha igy megy tovabb,nemsokara 45% on leszek.
Márpedig nincs semmilyen manipuláció, úgyhogy ezt a témát zárjuk is le (technikailag is olyan erőforrásokat emésztene fel, amit a még a WG sem engedhetne meg magának, no meg értelme sem lenne). Hosszabb távon, nagyobb léptékben kell vizsgálni a dolgokat.
Mint a tervezett elavulás.
Ami csak növeli a termék árát és gyártási költségét, hiszen külön technológia kerül be az elromlandó termékbe, és külön részleg kell a gyárban ehhez.
Misszióknál azt megírhatnák a programukba, hogy ha valaki egy év után se tudja teljesíteni pl. a T-55A MT-15-ét (amihez csillagállások és 10 milliószoros rng-pénz/tűzmágia kell ) ki lehetne váltani megfelelő mennyiségő free xp és kredit árán.
Legyen az 1 millió kredit és annyi free xp amit a T55A-s MT-s missziók után lehet kapni. Azután csak a tankhoz szükséges 4-5 elismerést és a női legénységi tagot.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...