Várhatóan körülbelül mikor lesznek újra leárazva a felszerelések?
És milyen felszereléseket ajánlotok a P44 Panterrára a töltésgyorsítón (az biztos) kívül?
Ezért mondtam ,hogy helyén kell kezelni!
Ennek itt nincs tétje ,hisz max. az örömért és a kikapcsolódásért teszed.
Más tészta ha már olyan szinten vagy ,hogy bevételed származik belőle...de akkor már nem is játék..hanem munka.
A való élet az más...nagyon más!!!!
Én a munkámban nem tehetem meg ,hogy a tőlem telhető legtöbbet ne tegyem meg a cél érdekében.
A igazi hobbimban alapvetően a tökéletességre törekszem..
A sportban marad a verseny szellem:cheer:
Számomra ez egy olyan platform ahol a gőz kijön..és nem hal bele senki;)
..persze természetesen elfogadom ,hogy mindenkinek más számít , más a fontos.
Sok sikert a játékban!
Sziasztok! Melyik nap az utolsó, amikor még vannak kis dobozos küldik? (10-es ünnepi hangulat már megvan, és a gyűjtemények fullozásához csak az utolsó napokon célszerű az addig megszerzett töredékekből kovácsolgatni.) Január 13? (
"December 13, 2019, 06:00 UTC through January 14, 2020, 07:00 UTC"
)
Sziasztok! Melyik nap az utolsó, amikor még vannak kis dobozos küldik? (10-es ünnepi hangulat már megvan, és a gyűjtemények fullozásához csak az utolsó napokon célszerű az addig megszerzett töredékekből kovácsolgatni.) Január 13? (
"December 13, 2019, 06:00 UTC through January 14, 2020, 07:00 UTC"
)
Igen. Január 13 reggel még meg fognak újulni a küldetések, de 14-e reggel már nem, ezért legkésőbb 13-a este felé érdemes kovácsolgatni, mert egy esetleges wotszerver vagy netszolgáltató hiba miatt később már lemaradhat az ember (sajnos én már estem így pofára, hogy az utolsó pillanatra hagytam egy eventet).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, Tank_szemelyzete
Várhatóan körülbelül mikor lesznek újra leárazva a felszerelések?
És milyen felszereléseket ajánlotok a P44 Panterrára a töltésgyorsítón (az biztos) kívül?
A válasz előre is köszönöm!
1. Nem tudom
2. Töltésgyorsító,Függőleges Stabilizátor mindenképpen. A 3. távcső vagy szellőzés. Kezdőknek, vagy nem fullos legénységnek inkább optika, tapasztaltabb legénységgel és agresszívabb játékstílussal/mapismerettel szellőzés.
UI.: van saját topikja az olasz tankoknak a tankra vonatkozó kérdéseidet jobb ha oda írod, teljesen véletlen volt, hogy kiszúrtam itt.
Last edit: 5 éve 8 hónapja by Sezamme.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gabi418
Meg tudja valaki mondani, hogy tudom használni a képzési füzeteket?
Hát itt tudod használni, már amennyiben van az adott legénységhez passzoló könyved. A lényeg, hogy a tankhoz képzett legénységnél működik csak, tehát prém tankba beültetett nem az adott prémhez képzett (miért is lenne) legénységnél nem megy, és a legénységnek 100%-osnak kell lennie. (talán van olyan füzet is ami nem 100-as legénységnél is működik, azt hiszem)
Mellékletek:
Last edit: 5 éve 8 hónapja by bandras32.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_
Sziasztok! Az utóbbi időben egyre gyakrabban találkozok olyan játékosokkal a csatákban, akik neve nem egyezik az statisztikai lapokon lévő nevekkel. Ez normális?
Sziasztok,mi a különbség az Obj 705 130mm S70 lövege és az IS7 ugyanilyen ágyúja között? Mert én csak a célzás időben látok különbséget, de nem baj, legalább ha visszaveszem az IS7et akkor nem ér meglepi:thx2:
Azért van más különbség is. Bal oldal az IS-7. Plusz töltésidő az IS-7 javára.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...