Ezt valaki magyarázza meg, hogyan sebezhetett ez a HEAT lőszer. Lásd képek.
Hali,
Azon a részen kb. 130mm a páncél, és nem rétegelt. Tanks.gg-n nézegesd.
Ez így igaz, de a csövön ütött be. Nézd meg jobban a képet, a cső elején lépett be a lövedék és végigszántotta a cső oldalát
Igen, utána néztem a csövet is. Hát van ilyen na, nem kell ezen fennakadni. Egyébként mi lőtt rád, és honnan tudod hogy HEAT? Miért nem kapcsolod be a bővített damage panelt? Lehetne látni hogy ki és milyen lőszerrel küldött meg.
Üdv!
Változott már azon tankok összetétele, melyet kötvényért lehetett kivaltani még decemberben?
Úgy emlékszem azt ígérték változni fog, de azóta sem láttam ezzel kapcsolatos bejegyzést...
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja#293382Írta: vasasocsi
Megválaszolva: vasasocsi
Sziasztok! Az a kérdésem,hogy ha egy álcafestést ( bérelt 100 csatára ) és egy feliratot vagy emblémát szeretnék feltenni a tankra,nem engedi egyszerre. Vagy az álca vagy az embléma. Miért van ez? Köszi előre is az infót!
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja#293383Írta: gabesz81
Megválaszolva: gabesz81
Szia vasasocsi,
Mert az egy bérelt stílus csomag, WG által rögzített.
Ahhoz, hogy matricázhass, magadnak kell lefesteni a vasat, elemenként (torony, cső, test) akár külön színekre... így lesz egy saját stílus csomagod.
Bízom benne, hogy tudtam segíteni.
g
Sziasztok! Az a kérdésem,hogy ha egy álcafestést ( bérelt 100 csatára ) és egy feliratot vagy emblémát szeretnék feltenni a tankra,nem engedi egyszerre. Vagy az álca vagy az embléma. Miért van ez? Köszi előre is az infót!
Last edit: 5 éve 8 hónapja by gabesz81. Indoklás: szerkesztés, válasz formátumra
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: vasasocsi
Nincs valakinek egy feles, használható, prime-os twitch accountja? Fel tudok ajánlani viszonzásul egy óra wot oktatást.
Kellene a svéd nyolcas a 279 pattintós küldihez, már csak az hiányzik a 15. előtt :/.
Sokat próbálkoztam prime aktiválásával, de valamiért nálam nem jön össze.
Nincs valakinek egy feles, használható, prime-os twitch accountja? Fel tudok ajánlani viszonzásul egy óra wot oktatást.
Kellene a svéd nyolcas a 279 pattintós küldihez, már csak az hiányzik a 15. előtt :/.
Sokat próbálkoztam prime aktiválásával, de valamiért nálam nem jön össze.
A prime az első egy hónap után már fizetős. Egy havidíjas accountot akarsz?
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja#293441Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
@Szazados
- Nem emlékeztem, hogy mennyi idő után fizetős, ha fizetős. Bár feltételezem, ha valakinek sikerült aktiválnia egyszer, akkor ezt megismételheti új accounton.
- Annyi időre lenne rá szükségem, amíg aktiválom a Lima csomagot.
- Nem tudom pontosan, hogy mi a probléma. Mindig ugyanazt a hibaüzenetet kaptam a twitch és Amazon/Prime Video összekötésénél. A legjobb tippem, hogy a Skrill bankkártyám valamivel nem működik együtt. Órákat eltöltöttem vele, nem ment.
Köszi a hozzászólást. Gondolkoztam rajta, hogy kiírjak e egy ilyen kérdést/kérést. Sejtettem, hogy valakinek nem fog tetszeni. Egy már nem aktív fórumozó anno segített ezzel egyszer, ezért jutott eszembe, hátha.
- Nem tudom pontosan, hogy mi a probléma. Mindig ugyanazt a hibaüzenetet kaptam a twitch és Amazon/Prime Video összekötésénél. A legjobb tippem, hogy a Skrill bankkártyám valamivel nem működik együtt. Órákat eltöltöttem vele, nem ment.
Az összekötés fordított irányával próbálkoztál? Tudom, idióta gondolatnak tűnik, de amikor én ezzel a twitch-es csomaggal próbálkoztam kb, 1 éve, sehogy nem ment, még az ügyfélszolgálatukkal is chatelgettem - aztán az ellentétes irányból meg simán. 1 év régen volt, így arra már nem emlékszem, hogy az Twitch-ből az Amazon vagy fordítva a működő irány (időközben az Amazon teljesen benyelte a Twich-et, úgyhogy az Amazontól a Twich a valószínűbb).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...