Helló!
Még 15k tapasztalati pontra vagyok az Strv 103-0-tól. Mit adjak negyedik képességnek a legénységnek? Eddigi képességek:
parancsnok: BiA, 6. érzék, álca
vezető: BiA, kuplungégető, álca
rádiós: BiA, helyzetfelismerés, álca
Javításra gondolok elsősorban, vagy ez nem annyira lényeges?
Nagyon is fontos a javítás, mivel ha leláncolnak nem tudsz lőni. Az Strv általában - ha nem kap spotot - az egyik utoljára haló tank. Nem mindegy, amikor 6 kannibál keres téged, mert tudják merre vagy hiszen látják honnan lőttél, hogy mennyi időt töltesz lerokkanva.
Jótanács: TARTSD MEG AZ UDEST. Miért? Mert Udes.
Lehet kreditért direktívát venni, de ha elfogy a raktárról akkor autómatikusan kötvényért tölti újra.
Én nem vennék Direktívát kötvényért.
először is sokat össze lehet szedni ajándékként, másodszor csakis lámpára költeném, ha okvetlen kell, de már ezt is ki lehet váltani a fejlesztési könyvvel.
Az magától aktiválódik ha teljesíted a feltételeit az adott csatában. Nem biztos, de úgy rémlik, nyerni kell, és top 5-be kell lenni xp vagy sebzés alapján. Valami ilyen kritériuma van pontosan nem emlékszem hogy xp-re vagy sebzésre adja.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Boanerges
Sziasztok!Amit a hóangyaloktól kapsz ajándékba 5x -őt azt hogyan lehet aktiválni??egyszerűen nem találom sehol..Köszi szépen
Ez egy küldetés, aminek a feltétele, hogy nyerj, légy a top10-ben tp alapján és olyan tank legyen, amellyel már volt egy nyertes csatád az nap. Ha az a feltétel teljesül, akkor automatikusan megkapod a "nyereményt" arra a tankra, amellyel megcsináltad.
Urak ez az XVM ennyire instabil? Hol van-hol nincs, mint a mesében. Tudom, hogy volt egy játék frissítés és ennek megfelelően frissítettem az xvm-et is még sincs.
Urak ez az XVM ennyire instabil? Hol van-hol nincs, mint a mesében. Tudom, hogy volt egy játék frissítés és ennek megfelelően frissítettem az xvm-et is még sincs.
Nagyon instabil, nekem felrobbant egyszer a monitorom miatta! Inkább ne is hasznàld, jobb nélküle.
Nagyon instabil, nekem felrobbant egyszer a monitorom miatta! Inkább ne is hasznàld, jobb nélküle.
Ez kissé gunyoros válasz de rendben van....... A monitorodat nem féltem az XVM miatt.
Más..
Ahogy fórumokon olvasom van vagy volt, olyan mod ami a cuccokat (álcaháló, periszkóp stb.) automatikusan a használatba vett tankra rakja. létezik még ez és ha igen (és működik is) akkor mi a neve?
Más..
Ahogy fórumokon olvasom van vagy volt, olyan mod ami a cuccokat (álcaháló, periszkóp stb.) automatikusan a használatba vett tankra rakja. létezik még ez és ha igen (és működik is) akkor mi a neve?
Más..
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...