Jelenleg 68 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 8 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 10 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 10 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 22 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Csak egy kérdés

4 éve 3 hónapja #302523 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a karácsonyi leértékeléseket még fel lehet használni, és ha igen, akkor hol?

Még akkor (az esemény végéig) kellett volna kiválasztani, hogy mire kéred a kedvezményt. Csak arra nincs időkorlát, hogy mikor veszed meg a tankot, amire már kiváltottad a kedvezményt.
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302538 Írta: AMD5
Megválaszolva: AMD5
Lehet buta kérdés. A twitch droppoknak van kiváltási ideje? Megvan a prémnap, de csak jövő hétvégén váltanám ki. Megtehetem vagy egy nap után elesek tőle?
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja - 4 éve 3 hónapja #302539 Írta: bhaalhun
Megválaszolva: bhaalhun
Ha erre gondoltál:

How do I claim and receive a time-based Drop?You must be watching a participation channel in order to receive progress towards the Drop. When you watch for the required amount of time, a claim message will appear at the bottom of chat area (top of chat on mobile) for a short period of time, where you will be able to claim the Drop. If you miss the claim message, you will still be able to claim the time-based Drop for the duration of the campaign from the  Drops Inventory page .

Vagyis az "event" végéig válthatod ki, ha jól értelmezem, ami pedig:

BC Steel Hunter 4Fri, Jun 11, 7:00 AM - Mon, Jun 14, 7:00 AM GMT+2

Tehát hétfő reggelig.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AMD5
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302553 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
Az Obj. 705-öt melyik ágyúval érdemes használni?
Eddig csak a 122-essel használtam, mert valahogy jobban tetszik az apcr és a heat kombináció. Karakterisztikában és dpm-ben is a 130-as fölött van. Úgy gondolom, hogy a páncélja is használható, lehet vele nyomulni, ezért nem sokat nyerne a nagyobb alfából eredő, lassabban töltő, pekaboo (remélem jól írom) stílussal.
A másik oldalról nézve, talán a 130-as ágyú jobban felkészítene a X-es tankra.
Ti hogy látjátok?

Másik kérdésem, hogy megérne 5000-aranyat a battle passból kivehető 9 tokenes tankok valamelyike? Értem ezalatt, hogy 2 fejezetre megvenném az improved pass-t.
Az már más dolog, hogy ezeknek a 9-es tankoknak nincs emelt kredit hozamuk, és a játékidőm nagy részét a tankágak húzásával töltöm, így nem is biztos, hogy célszerű lenne számomra bármelyik "megvásárlása".
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302568 Írta: Janimperator
Megválaszolva: Janimperator
A Pantherre ti milyen legenysegi skillt ajanlanatok javitast vagy alcazast?
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302572 Írta: RedFox69
Megválaszolva: RedFox69

Javítás, majd álcázás.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Janimperator
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302581 Írta: VaFec

Attól függ, hogy megtartod, vagy tovább mész az ágon. Ha megtartod, akkor mehet az álca, ha nem, akkor egyértelmű javítás.
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302606 Írta: tamás.szabó
Megválaszolva: tamás.szabó
Sziasztok!

A T-54-es ágyúinak a lőszerei sebességét hol tudom megnézni? 
A D-54-es megvan (kb.1000m/s), de a D10T2S-é érdekelne. Az ugyanolyan? Vagy gyorsabb?
Valahogy egy kicsit lassúnak találom, főleg ha 300m fölött használom.
Kicsit úgy érzékelem, ez is olyan tank ami köztes valami, hogy biztos kényszert érezz az Obj.140 kihúzására. Egyenlőre nem vagyok vele megelégedve. Ritkán tudok vele jót menni, kicsit többet vártam.
Elég mozgékony kis tank ez oké, hát a páncélzata...szóval a torony baszott jó, volt hogy 4k-t pattintottam vele. De, a többi nos...lehet én vagyok béna.
Nehéz vele helyezkedni, mert ha nagyon belemászok, akkor tuti rám áll mindenki, ha hátrébb próbálom, akkor meg ergya a löveg. Pontosnak pontos, majdnem Leo1.
Lenne, ha a lövedék sebessége nagyobb lenne. Néha messzebbről rendesen be kell ejteni a skulót, plusz rászámolni, ha mondjuk mozgásban van a másik. De, persze ilyenkor már nincs akkora átütés. Szóval, érdemes megvenni a D10T2S ágyút vagy menjek tovább az Obj.140-re (az lenne a végcél)?
Köszi előre is! Jó játékot!

Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja - 4 éve 3 hónapja #302614 Írta: VaFec

Sziasztok!

A D-54-es megvan (kb.1000m/s), de a D10T2S-é érdekelne. Az ugyanolyan? Vagy gyorsabb?
Kicsit úgy érzékelem, ez is olyan tank ami köztes valami, hogy biztos kényszert érezz az Obj.140 kihúzására. Egyenlőre nem vagyok vele megelégedve. Ritkán tudok vele jót menni, kicsit többet vártam.
Elég mozgékony kis tank ez oké, hát a páncélzata...szóval a torony baszott jó, volt hogy 4k-t pattintottam vele. De, a többi nos...lehet én vagyok béna.
Nehéz vele helyezkedni, mert ha nagyon belemászok, akkor tuti rám áll mindenki, ha hátrébb próbálom, akkor meg ergya a löveg. Pontosnak pontos, majdnem Leo1.
Lenne, ha a lövedék sebessége nagyobb lenne. Néha messzebbről rendesen be kell ejteni a skulót, plusz rászámolni, ha mondjuk mozgásban van a másik. De, persze ilyenkor már nincs akkora átütés. Szóval, érdemes megvenni a D10T2S ágyút vagy menjek tovább az Obj.140-re (az lenne a végcél)?

Itt megtalálsz minden paramétert:  T-54 - World of Tanks - tanks.gg
AP lőszersebességben a D-10T2S (895 m/s) löveg nagyságrendekkel rosszabb, mint a D-54-es.
A D-54 mellett szól a magasabb alap pen, a gyorsabb lőszer, a jobb célzási idő, bár ezt kompenzálja valamelyest a toronyforgás és lövés utáni rosszabb soft stat, ellene a lassabb töltési idő, a fentebb említett soft stat, a kevesebb gundep, a rosszabb lövés utáni camo és az alacsonyabb DPM.
Tudom, hogy megbontránkoztató amit írok, de a T54-et többnyire HEAT-tal érdemes használni, és ebből a szempontból a D-10T2S ágyú nagyságrendekkel felülmúlja a D-54-est.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tamás.szabó
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302625 Írta: Hunter77_sb
Megválaszolva: Hunter77_sb
Létezik olyan program ami a wot csata visszajátszásokat elmenti valamilyen videolejátszó számára használható formátumban, mert ha jol tudom akkor a réggi verziójú csatákat már nem lehet megnyitni, legalábbis nekem nem nyitja már meg.
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302627 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Létezik olyan program ami a wot csata visszajátszásokat elmenti valamilyen videolejátszó számára használható formátumban, mert ha jol tudom akkor a réggi verziójú csatákat már nem lehet megnyitni, legalábbis nekem nem nyitja már meg.

Sajnos ilyen program még nincs, úgyhogy vagy időben felveszed a visszajátszást egy képrögzítő programmal vagy beszerzed valahonnan a korábbi wot verziót.
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302643 Írta: Bulcsu
Megválaszolva: Bulcsu

Sziasztok!

Egyetlen tier9-10-es tankom, ahol direktbe húztam a gunmarkot, és vért pisiltem mire meg lett az első, az ez. Én az itteni tankelemzésre hallgatva a a DPM erősebb D10t2s mellett döntöttem, mert 1 s töltési idő, az 1s különbség. Annyi, hogy goldlőszert spammeld, és HEAT-et is érdemes használni, ahogy az előttem szóló is mondotta. A másik ágyút ki se fejlesztettem, csak miután meg lett az első gunmark.
Utána:
Mondhatnám, hogy a másik, a D54 a gyorsabb lövedék és pontosság (ezt én annyira nem éreztem) miatt jobb sniperkedésre, de a lassabb töltés miatt ha lemaradsz a sebzésről, akkor cseszheted, hogy gyorsabb-e a lövedék. Igaz a D-54-gyel több csatát nyertem így, de többnyire  a sor végére kerültem xp alapján. Pont a lassabb töltés miatt.
Összességében viszont a t54-et a maga tierjében elég jónak találtam, ezért miután kihúztam a T62-őt az akkor klánom elvárásai miatt, vissza vettem újra. Attól függően, hogy mik a tier 10-es elvárásaid szerintem tanulmányozd a t62-őt is.Tudom gyűjtői tank, de tier 10-nél már nincs jelentősége. ;) (Bár tudom , most az obj140 trendi )
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302645 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Sziasztok!

Egyetlen tier9-10-es tankom, ahol direktbe húztam a gunmarkot, és vért pisiltem mire meg lett az első, az ez. Én az itteni tankelemzésre hallgatva a a DPM erősebb D10t2s mellett döntöttem, mert 1 s töltési idő, az 1s különbség. Annyi, hogy goldlőszert spammeld, és HEAT-et is érdemes használni, ahogy az előttem szóló is mondotta. A másik ágyút ki se fejlesztettem, csak miután meg lett az első gunmark.
Utána:
Mondhatnám, hogy a másik, a D54 a gyorsabb lövedék és pontosság (ezt én annyira nem éreztem) miatt jobb sniperkedésre, de a lassabb töltés miatt ha lemaradsz a sebzésről, akkor cseszheted, hogy gyorsabb-e a lövedék. Igaz a D-54-gyel több csatát nyertem így, de többnyire  a sor végére kerültem xp alapján. Pont a lassabb töltés miatt.
Összességében viszont a t54-et a maga tierjében elég jónak találtam, ezért miután kihúztam a T62-őt az akkor klánom elvárásai miatt, vissza vettem újra. Attól függően, hogy mik a tier 10-es elvárásaid szerintem tanulmányozd a t62-őt is.Tudom gyűjtői tank, de tier 10-nél már nincs jelentősége. ;) (Bár tudom , most az obj140 trendi )

"Annyi, hogy goldlőszert spammeld, és HEAT-et is érdemes használni" 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bulcsu
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja #302646 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron

Sziasztok!

Utána:

"Annyi, hogy goldlőszert spammeld, és HEAT-et is érdemes használni" 

Én egy gerezd hagymát is vinnék magammal meg karót is mert lehet össze fogsz futni pár artyval is útközben és jobb a biztonság; a HEAT is jó de menjünk tutira! 
Téma zárolva.
4 éve 3 hónapja - 4 éve 3 hónapja #302648 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Sziasztok!

Csak, hogy legyen egy másfajta vélemény is ;)
Én anno a D10T2S (nagyobb dpm) ágyút vettem ki először, mert mint (nem meglepő módon) a legtöbbet azt ajánlják. Egy rossz fejlesztési döntésem volt ez a játékban (másfél éve történt, azóta nem követtem el ennyire nagy baklövést soha): a dpm nagy segítség lehet kritikus (ritka!) szituációkban, de a szórás minden egyes lövésnél számít.
Számomra ég és föld különbség volt a D-54-es ágyú használata (nem beszélve arról, hogy sokkal költséghatékonyabb is; matematikailag jobban teljesít a D10-es ágyúnál, kevesebb lövésből is több talál be, és mindehhez hozzávesszük azt is, hogy kevesebb prémiumlőszert kell használni).
Persze megjegyzendő, hogy én egy abszolút pozícionáláson alapuló játékot játszottam már akkor is, és (nem meglepő módon) egy pontosabb ágyúval nagyobb távolságra tudsz az ellenféltől elhelyezkedni (s így nem teszed ki a tankod folyamatos veszélynek / tudod használni a távolságon alapuló mechanikákat).

Nehéz vele helyezkedni, mert ha nagyon belemászok, akkor tuti rám áll mindenki...

Ez tudtommal minden tankra igaz, tehát a T-54 lehet az első mérföldkő, hogy megtanulj oly módon agresszívan játszani, hogy kellőképp biztonságban is legyél.

Próbáld ki mindkettő ágyút, mert hidd el, néha a célhoz vezető út fontosabb és izgalmasabb, mint maga a cél. ;)
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 5 órája 25 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 6 órája 56 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.