Valaki esetleg tud accountról rontást le venni?
2021dec1:
2022Jan31:
Eddig nem hittem olyasmiben hogy "vesztesacc" és hasonló marhaságok de az utóbbi 2 hónap erőteljesen elgondolkoztatott hogy vajon mi történik? Kezdem azt hinni sikerült be kerülnöm valami WG kísérletbe amiben azt tesztelik hogy egy-két acc mellé BOT-okat szórnak folyamatosan, kíváncsiak vajon feltűnik-e az adott játékosnak (innen is jelentem feltűnt elég lesz már!!!).....na viccet félre téve valakinek ötlet mivel tudnám le venni az accról a rontást vagy átkot vagy rossz szellemeket esetleg az ördög űzés a megoldás?
Tényleg kíváncsi vagyok építő jellegű ötletekre, mert jelentősen kezdek elkeseredni, úgy érzem a fejem tetejére is állhatok lassan és próbálhatok úgy játszani az sem fog segíteni.
Én lemennék kisebb tierbe valami biztos tankkal, amíg lenyugszom, vagy 3as szakaszba valami tuti 8-as aranytankkal. Ha akkor se változik akkor vegyél WG részvényt.
Amúgy mostanában egyre többet dobál trollokkal össze, itt egy példa: 19ezer csata és 40% winrate (ehhez nem elég semmit tenni, csesztetni is kell neki a saját csapatot)
Vagy a másik honfitársunk, aki 66ezer csata után is 44%-on áll.
(Ő mondjuk nem csesztette a csapatot, csak kimerült abba a taktikája, hogy tök egyedül berohant a nyílt mező közepére)
Na mostanában hasonlókat kapok sorra csapattársnak, és csak az a mák, ha a másik is ilyen gyenge, vagy beállnak a piros vonalra, és van 1-2 50 pluszos winratű csapattárs.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...