Nektek is újra kellett állítani mindent a mai belépésnél? Introval indult ma, aztán világított mint a karácsonyfa a beállítások menü, mindent újra kellett állígatni!
Nektek is újra kellett állítani mindent a mai belépésnél? Introval indult ma, aztán világított mint a karácsonyfa a beállítások menü, mindent újra kellett állígatni!
Ezek a beállítások Windows rendszer alatt, ha minden igaz a felhasználói mappádban tárolódnak. Esetleg innen tűnhettek el a fájlok. Én szoktam magamnak biztonsági mentést készíteni a preferences.xml fájlról, ha valamit változtatok a beállításokban.
#304879 (wotinfo.hu)
- itt a cw miatt említettem, hol/hogyan lehet. (Ha pedig már beléptél, és újra beállítgattad, valószínűleg a wot újragenerálta neked ezt a fájlt.)
Egyébként nálam nem tűntek el a beállítások.
Last edit: 3 éve 7 hónapja by System.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Blackmoon
Ezek a beállítások Windows rendszer alatt, ha minden igaz a felhasználói mappádban tárolódnak. Esetleg innen tűnhettek el a fájlok. Én szoktam magamnak biztonsági mentést készíteni a preferences.xml fájlról, ha valamit változtatok a beállításokban.
#304879 (wotinfo.hu)
- itt a cw miatt említettem, hol/hogyan lehet. (Ha pedig már beléptél, és újra beállítgattad, valószínűleg a wot újragenerálta neked ezt a fájlt.)
Mielőtt kérdezek - nem találtam hiteles forrást arról - hogy a Löwe-t (és még pár tankot) elvileg nem rak be T10 meccsbe. Legalábbis úgy tudtam, hogy vannak olyan prémium jószágok amik ilyen "védelemmel" bírnak. Ez változott a játékban? Sorozatban pakol be ilyen csatákba, ahol - valljuk be - nem a legélesebb kés a fiókban.
Direkt ezért vettem meg (meg egy 30% kupon miatt...)
Mielőtt kérdezek - nem találtam hiteles forrást arról - hogy a Löwe-t (és még pár tankot) elvileg nem rak be T10 meccsbe. Legalábbis úgy tudtam, hogy vannak olyan prémium jószágok amik ilyen "védelemmel" bírnak. Ez változott a játékban? Sorozatban pakol be ilyen csatákba, ahol - valljuk be - nem a legélesebb kés a fiókban.
Direkt ezért vettem meg (meg egy 30% kupon miatt...)
Az EU elkaszálhatja a WoT-ot Európában? A játék Belorusz, akik sebítettek Putyinnak ukrajna ellen. Lehet annyira rosszmájú az EU, hogy ellehetetleníti a játékot európában?
Ezen ne aggódj, a WG egy üzleti, szabadpiaci cég, a központjuk már Cipruson van, igazából nem lehet rájuk semmilyen (komoly) hatással a jelenlegi politikai helyzet.
Arnit szeretném barakkba küldeni, hogy átvezényeljem egy másik járműbe.
De sajna nem engedi, mert, hogy nincs elég hely.
Noha már elküldtem egy csomó embert a barakkból, a helyek száma nem nő.
Ráadásul olyan legénységek is voltak a barakkban, amilyen tankom még nem is volt.
Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!
Hogy lehetne megoldani?
Ha már nem tudsz kiket kirúgni, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha veszel pár tier1-es tankot, és belepakolod a barakkban lévő embereket.
Hali.Másnál is elöfordul az játékba hogy ha belép,bizonyos tankoknál,nálam T-95 és T-30,rákattintok a tankra,és egyböl ki is dob a játékból.Újra be kell lépnem a játékba.Sajnos nem tudom hova tenni a dolgot.
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja#305319Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Sziasztok.
Megfigyeltem mostanság valamit. 1-2 hete azt tapasztalom, hogy semmit mondó statisztikával rendelkező játékosok ( 2 - 3 ezres átlagos értékelés ) a legtöbbet sebeznek a csatákban. És nem keveset. 5-6 ezret.
Ne mondja nekem senki , hogy egy játékos aki tök béna bot statisztikával rendelkezik az megtáltosodik egyik napról a másikra.
Ráadásúl ezeknek a játékosoknak néhol 36-40 ezer csatájuk van.
Ezek időnként megkérnek valakit , hogy húzzák a statjukat?
Annak mi értelme?
Mi a céljuk vele?
Last edit: 3 éve 6 hónapja by c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...