Sziasztok ! Szeretném megtudni mit rontottam el , miért nem kaptam meg a Wt auf e 100 random csatákban . Az örökség , mind a 20 szakaszt végig csináltam .
Sziasztok ! Szeretném megtudni mit rontottam el , miért nem kaptam meg a Wt auf e 100 random csatákban . Az örökség , mind a 20 szakaszt végig csináltam .
A járműválasztó szűrőknél kapcsold be a "bérelt" járműveket és akkor látni fogod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fisher1122
Hát ez az.
Nekem fordul valamiért.
Azt hittem egy beállítás van elállítva.Most kezdtem kb 4év után csapatni és elég érdekes így.
Ha használsz mod-ot, lehet, hogy az használ valamilyen speciális beállítást.
Ellenkező esetben töröld a c:\users\felhasználó_neved\appdata\roaming\wargaming.net mappa tartalmát. Ez vélhetően megoldja a problémádat.
Sziasztok! Szeretem nézni Skill4tu videóit és közvetítéseit, és egyre többször látom, hogy az ellen tankja felemelt ágyúval táncol, és nem lőnek egymásra. Ez valami egyezség, vagy mi?
Sziasztok! Szeretem nézni Skill4tu videóit és közvetítéseit, és egyre többször látom, hogy az ellen tankja felemelt ágyúval táncol, és nem lőnek egymásra. Ez valami egyezség, vagy mi?
Már nem emléxem, szokott leárazás lenni a legénységi skillek újrafelosztására, vagy az mindig 200 gold (tudom, van kreditért is, de az 5 skilles legénységeimnél nem akarok XP-t veszíteni).
Olyasmi. Skill-t sokan nézik és kialakult a követői között egy ilyen szokás, hogy ha találkoznak vele csatában akkor így táncolnak a tiszteletére, akár csapattársak, akár ellenfelek éppen. Utóbbi esetben nem szokták egymást lőni, ameddig még van más célpont is a játékban. Legalábbis én ezt raktam össze a fejemben a látottak alapján, "hivatalosan" nem ismerem ezt a rítust.
Tisztelt Urak!
Ha valaki a klienst tölti gigabites sávszélességgel és csak 3-400 kb/s sebességgel csorog a játék, akkor van valami trükk, beállítás amivel ezt fel lehet gyorsítani? Alap esteben pár perc kéne, hogy legyen, így kb. reggelre jön le.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...