A franciát tényleg nem dicsérik. Nekem is megvan, de még nem gurultam vele egyet sem... Azt miért gondolod, hogy nem lesz több BP??? Ez csak a 2. volt idén, tehát még egynek lennie kell ősszel.
Mert nem követem, hogy idén mennyi BP volt, és mennyi szokott lenni Köszi a felvilágosítást, ha szerzek még tokent, akkor jó eséllyel kínai HT + 1 rózsaszín felszerelés + kreditbónuszok/prémnapok kombót fogok kivenni.
Van egy replaye-em a CW-ről, ahol elég fura módon követi le egy SQ egy több perce spotolatlan kpz mozgását, ami ráadásul egy hegy mögött közeledett. A csata vége előtt 40 másodperccel volt kb. az eset. Nem szeretek csalást kiálltani, de ez nekem nagyon fura.
Megnéznétek, hogy van-e erre reális magyarázat?
Sziasztok!Van egy replaye-em a CW-ről, ahol elég fura módon követi le egy SQ egy több perce spotolatlan kpz mozgását, ami ráadásul egy hegy mögött közeledett. A csata vége előtt 40 másodperccel volt kb. az eset. Nem szeretek csalást kiálltani, de ez nekem nagyon fura.Megnéznétek, hogy van-e erre reális magyarázat?
Bármilyen csalás kizárható szinte teljes (100%) valószínűséggel.A kollega (Kpz) menet közben kidöntött egy fát, amelyet taktikai nézetből egyáltalán nem nehéz észrevenni. (Ráadásul itt az is bátran kijelenthető, hogy akár 6 játékos is tudta azt nézegetni, hogy dől-e valami).
A reakcióidő is arra ad okot, hogy szóltak az SC-nek a csapattársai az érkező tankról.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, PZoli, fabyzol3
Sziasztok!Van egy replaye-em a CW-ről, ahol elég fura módon követi le egy SQ egy több perce spotolatlan kpz mozgását, ami ráadásul egy hegy mögött közeledett. A csata vége előtt 40 másodperccel volt kb. az eset. Nem szeretek csalást kiálltani, de ez nekem nagyon fura.Megnéznétek, hogy van-e erre reális magyarázat?
Bármilyen csalás kizárható szinte teljes (100%) valószínűséggel.A kollega (Kpz) menet közben kidöntött egy fát, amelyet taktikai nézetből egyáltalán nem nehéz észrevenni. (Ráadásul itt az is bátran kijelenthető, hogy akár 6 játékos is tudta azt nézegetni, hogy dől-e valami).
A reakcióidő is arra ad okot, hogy szóltak az SC-nek a csapattársai az érkező tankról.
Köszönöm az éleslátásodat, ez nekem kimarad, csak közvetlen a végét figyeltem.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...