Hogy lehet azt a hangot kikapcsolni amikor bárhonnan visszamegyek a garázsba? Régen ez a hang nem volt. Most meg ha kilőnek és nem akarom végignézni a csatát hanem új tankkal újat kezdeni és visszamegyek a garázsba, égdörgés mintha kalapáccsal valami vaslemezre vágnának olyan hang hallatszik. Ilyen baromságot még életemben nem láttam. Értem én hogy állandóan sz@r idő van, de had tudjam már kikapcsolni vagy lehalkítani a hangját. A garázs zenét engedi minimumra venni, de az nincs hatással rá. Este a játék így játszhatatlan, mert hiába van halkra beállítva a garázsba lépéskor üvölt. Ezt hol lehet lehalkítani? 3 év után azt hittem jobb lett, de eddig csak a negatívum.....
Nekem így van beállítva, és szerintem nekem nincs ilyen hang, talán a környezetet kell lehúzni.
Hogy lehet azt a hangot kikapcsolni amikor bárhonnan visszamegyek a garázsba? Régen ez a hang nem volt. Most meg ha kilőnek és nem akarom végignézni a csatát hanem új tankkal újat kezdeni és visszamegyek a garázsba, égdörgés mintha kalapáccsal valami vaslemezre vágnának olyan hang hallatszik. Ilyen baromságot még életemben nem láttam. Értem én hogy állandóan sz@r idő van, de had tudjam már kikapcsolni vagy lehalkítani a hangját. A garázs zenét engedi minimumra venni, de az nincs hatással rá. Este a játék így játszhatatlan, mert hiába van halkra beállítva a garázsba lépéskor üvölt. Ezt hol lehet lehalkítani? 3 év után azt hittem jobb lett, de eddig csak a negatívum.....
Mint ahogy fentebb is írták, valószínűleg a környezeti hangerő csökkentése segíthet a problémádon, de ha nem, akkor az WT event végeztével biztosan megszűnik a "kalapácsütés".
Sziasztok! A kérdésem a következő lenne: van egy oldal, ami a személyes küldetésekhez ajánl járműveket, már láttam itt fent a linkjét, de most nem találom. Valaki feltenné nekem újra? Megköszönném!
Sziasztok! A kérdésem a következő lenne: van egy oldal, ami a személyes küldetésekhez ajánl járműveket, már láttam itt fent a linkjét, de most nem találom. Valaki feltenné nekem újra? Megköszönném!
Van még itt egy angol nyelvű fórum is, ahol bővebben beszélgetnek emberek, hogy kinek-mi működött bizonyos küldikhez az earlynél: forum.wotlabs.n...-2021/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69
Feldobta az egyéni vásárlási lehetőségeknél az altproto amx 30-at 7300 goldért. Érdemes megvennem? Jó tank?
Röviden: nagyon nem meta tank, nem kifejezetten rossz, inkább olyan semmilyen/átlagos, ezért szerintem nem érdemes megvenni.
Hosszan: Olvasd el a válaszlevelet.
Van még itt egy angol nyelvű fórum is, ahol bővebben beszélgetnek emberek, hogy kinek-mi működött bizonyos küldikhez az earlynél: forum.wotlabs.n...-2021/
Igen, ezt kerestem, köszönöm szépen!
1 éve 11 hónapja#307915Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Sziasztok!
Ma reggel gondoltam lejátszom az 5 Waffenträger csatám. Viszont a tankot sehol se találom a tankjaim között, pedig a hozzá tartozó küldetéseket már régen teljesítettem.
Hol található ez a tank?
Sziasztok!
Ma reggel gondoltam lejátszom az 5 Waffenträger csatám. Viszont a tankot sehol se találom a tankjaim között, pedig a hozzá tartozó küldetéseket már régen teljesítettem.
Hol található ez a tank?
Kapcsold be a bérelhető/rental járműveket a tankszűrésnél és máris megjelenik.
Sziasztok!
Hol található ez a tank?
Kapcsold be a bérelhető/rental járműveket a tankszűrésnél és máris megjelenik.
Köszi a választ !
Igen...pont ott keresgéltem én is , de mint látható nekem nem teszi be a tankot.
Itt az összes tank adott kiválasztásakor...
Nem akartam csak a páncélvadászokat kiválasztani , így látharó bérelt kijelölés alatt az összes tank amit bead. Nincs közte.
Ötlet, hogy miért van ez?
Mellékletek:
Last edit: 1 éve 11 hónapja by c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...