Csak egy kérdés

2 hónapja 1 hete #307875 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Már épp be akartam írni, hogy bugosnak néz ki a brit esemény jutalmainak felülete, mikor olvastam a hozzászólásodat. Úgy néz ki, tényleg csak olyan álcát vehetsz ki, ami még nincs a birtokodban. Jó tudni... Ez valami új dolog? (Régen szerintem nem igazán alkalmaztak ilyen limiteket, másképp nem lehetett volna 2 db elfekvő "Ad Astra" stílus is a depómban.)

Vidám Percek Méreg Ellen: RanZar FV304 elemzése
Fejlődésben vagyok: 17 tankon 3 GM, szépen kékülgető WN8.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

2 hónapja 1 hete #307876 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Már épp be akartam írni, hogy bugosnak néz ki a brit esemény jutalmainak felülete, mikor olvastam a hozzászólásodat. Úgy néz ki, tényleg csak olyan álcát vehetsz ki, ami még nincs a birtokodban. Jó tudni... Ez valami új dolog? (Régen szerintem nem igazán alkalmaztak ilyen limiteket, másképp nem lehetett volna 2 db elfekvő "Ad Astra" stílus is a depómban.)

Az Ad Astra nincs tankhoz kötve, bármelyikre rakhatod. Az említedd festést viszont csak az FV-re lehet rakni, ezért nem lehet mégy egyszer megszerezni.

2 hónapja 1 hete #307881 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete

Az Ad Astra nincs tankhoz kötve, bármelyikre rakhatod. Az említedd festést viszont csak az FV-re lehet rakni, ezért nem lehet mégy egyszer megszerezni.

A "Sivatagi patkányok" (Desert Rats) álcát sem tudtam kivenni, pedig az bármelyik brit tankra jó. Régről már volt egy a Cromwell-emen, amit úgy tűnik, hogy kizáró tényezőként érzékelt a rendszer.

Vidám Percek Méreg Ellen: RanZar FV304 elemzése
Fejlődésben vagyok: 17 tankon 3 GM, szépen kékülgető WN8.

2 hónapja 1 hete - 2 hónapja 1 hete #307882 Írta: Marcus
Megválaszolva: Marcus
Sziasztok
Szeretném megkérdezni, másnál van-e olyan hiba, hogy "kapcsolat megszakadt hiba a csatlakozásban"? Engem a mai napon egy csatából kidobott vagy 5 szőr, és hiába léptem át másik szerverre, ugyan ez. Eddig ilyen gondom nem volt, csak a mai nap.

2 hónapja 1 hete #307885 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna
Sziasztok. Olyankor mi van amikor azt látom, hogy olyan tankok is vannak a mai napom statisztikájában amivel nem is játszottam?? Megjelent a T57 és a Concept 1B a listában és csataszámra meg is vagyok....valaki használja az accom???

2 hónapja 1 hete #307886 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
A statisztika nem a naptári nappal frissül. Attól függ hol nézed. Ha a játékban, akkor reggel 6 körül szokott nullázódni, ha valamelyik oldalon akkor meg az ottanitól függ.
A wotlife-on van frissítés, stb.
Elképzelhető, hogy a tegnapi napodból számolja még hozzá. 
Pl. a tomato.gg-n van olyan tank, amivel ma nem is játszottam csak tegnap.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: EnuresisNocturna

2 hónapja 1 hete #307887 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna
Csak annyi a bajom, hogy se a T57-el se a Concept-el nem játszottam már hónapok óta. Egy jelszó változtatás azért befigyelt. 

2 hónapja 1 hete #307888 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Csak annyi a bajom, hogy se a T57-el se a Concept-el nem játszottam már hónapok óta. Egy jelszó változtatás azért befigyelt. 

Állíts be kétlépcsős azonosítást is, az a tuti.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

2 hónapja 1 hete #307889 Írta: torrente666
Megválaszolva: torrente666
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem a történet röviden,12 éve regisztráltam  az akkori e-mail fiók  már nem él. egyik napról a másikra viszont nem tudtam bejelentkezni a játékba hiába küldök a WG felé ticketet nem jön válasz a megadot te-mail címre. valakinek valami ötlete esetleg?

Elöre isköszönöm.
Üdv.

2 hónapja 1 hete #307890 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Elég sokat szívok azzal, hogy az automata célzást nem "akarja" bekapcsolni, ha rákattintok a járműre. Van amikor 3x is kattintanom kell, pl. EBR-el ez nem valami jó. Valaki tud rá megoldást? Valami beállítás, vagy mod...

2 hónapja 6 napja - 2 hónapja 6 napja #307894 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem a történet röviden,12 éve regisztráltam  az akkori e-mail fiók  már nem él. egyik napról a másikra viszont nem tudtam bejelentkezni a játékba hiába küldök a WG felé ticketet nem jön válasz a megadot te-mail címre. valakinek valami ötlete esetleg?

Elöre isköszönöm.
Üdv.

Hogy tudsz ticket-et küldeni, ha nem tudsz bejelentkezni? Ugyanazzal a felhasználóval lehet belépni a játékban és a weboldalra is.
E-mail-módosítás | World of Tanks (wargaming.net)

"Ügyfélszolgálat: E-mail-módosítás
Ha nincs hozzáférésed a fiókodhoz tartozó telefonhoz vagy e-mailhez, vagy egyéb problémák miatt nem tudod az önkiszolgáló e-mail-módosítást használni, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal."

2 hónapja 5 napja - 2 hónapja 5 napja #307896 Írta: torrente666
Megválaszolva: torrente666
Van másik account (abba írtam le a problémát)amit nem használok de sajnos ticketre egyálatlán nem jön válasz.. A regisztrált e-mail cím már él telefonos azonosítás pedig nem lett beállítva. A reigsztrált e-mailhez tartozó jelszóval pedig nem tudok belépni.Csak e-mail címmel tudok belépni felhasználónévvel nem.

Ticket-et lehet küldeni bejelentkezés nélkül is.

2 hónapja 5 napja - 2 hónapja 4 napja #307897 Írta: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Megválaszolva: c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
Sziasztok! 
Ezt nem igazán értem. Ha elértem a 20.-ik szintet miért hagyja itt a küldetéseket?
Hiába nyomom Harrierekkel semmit nem ad hozzá...
Ez valami WG figyelmetlenség? Mi értelme ennek ha nem tudom megcsinálni a maradék 2 küldit? 

Megoldva !!!

Mellékletek:

2 hónapja 4 napja #307898 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Elég sokat szívok azzal, hogy az automata célzást nem "akarja" bekapcsolni, ha rákattintok a járműre. Van amikor 3x is kattintanom kell, pl. EBR-el ez nem valami jó. Valaki tud rá megoldást? Valami beállítás, vagy mod...

Lehet, hogy hardveres a problémád? - Elképzelhető, hogy egyszerűen csak elfáradt a mikrokapcsoló az egérben és nehezebben érzékeli a jobb klikket.
Egyébként erre nem létezik ilyen jellegű beállítás, a beállítások közt csak annyi van - azt hiszem azon a fülön ahol a tank jelölőket állítod - ott be tudod pipálni, hogy jelezze ha autocélzást rögzítettél a célponton, ekkor jelenik meg a pici sárga célkereszt rajta.
Modokat letiltva próbáld ki esetleg, ha van valami nagyobb pack telepítve.

2 hónapja 12 órája #307901 Írta: scan.sat
Megválaszolva: scan.sat
Hogy lehet azt a hangot kikapcsolni amikor bárhonnan visszamegyek a garázsba? Régen ez a hang nem volt. Most meg ha kilőnek és nem akarom végignézni a csatát hanem új tankkal újat kezdeni és visszamegyek a garázsba, égdörgés mintha kalapáccsal valami vaslemezre vágnának olyan hang hallatszik. Ilyen baromságot még életemben nem láttam. Értem én hogy állandóan sz@r idő van, de had tudjam már kikapcsolni vagy lehalkítani a hangját. A garázs zenét engedi minimumra venni, de az nincs hatással rá. Este a játék így játszhatatlan, mert hiába van halkra beállítva a garázsba lépéskor üvölt. Ezt hol lehet lehalkítani? 3 év után azt hittem jobb lett, de eddig csak a negatívum.....

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.