Jelenleg 255 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csak egy kérdés

1 éve 10 hónapja #308233 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

a profiknak meg még a tanácsát is várom!
Előre is köszi.

Várj, küldöm bagót! 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, Tankpeti, Mikroby, karnevalkupa@gmail.com
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308234 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

8.000 kötvény + 1.200 arany, ennyiért esne be a garázsba a Cent 5/1.

Sokáig nem lehetett érte cserélni, most lehet.
Kötvénnyel tele a padlás, az arany a szűk keresztmetszet,
lévén free-to-play accountom van, amin 3.500 a teljes készlet.

Frontlinera kéne még egy prémium közepes,
meg angol legénységet húzni (eddig nincs is).

Amitől félek, hogy netán jövőre bekerülne maga is kötvényért,
vagy más SZÁMOMRA jobb közepesRE lehetne majd cserélni az IS-6B-t,
illetve az ágyú stabilizátor nélküli működése kicsinálja az idegeimet.

Tanktársak, beszéljetek le róla vagy rá, jöhet mindenki véleménye,
Előre is köszi.

Pont ma futottam vele pár kört, mert a Cent AX-em egy másik ágról új legénységet kapott és prémium tankban gyorsabb felrántani őket 80-ról 100-ra. Az ágyúkezelhetőség full korrekt a mai napig, most szellőzéssel, töltés gyorsítóval és stabbal használtam, de lehet még utóbbi nélkül is megállná a helyét. Az alapátütés is teljesen rendben van, ritkán kell az APCR, de az is vállalható. De talán a sebességén, vagyis sokkal inkább a motorerején kéne még húzni egy kicsit, mondjuk a szellőzés helyett turbóval, holnap majd kipróbálom. 

Ami manapság már kevésnek hat, az a 230 alfás löveg. Hiába van a lövészen Mesterlövész perk, érezhetően kevesebb modult visz, mint mondjuk a T-44-100 a 250-essel, láncolni is nehezebb vele. Na és még csak töltésidő terén sem vagy túlzottan kompenzálva érte, nálam 5,9 mp körül tölt pótkajával. Ezzel szemben meg ugye ott van a Kpz 07, na meg most főleg a sok Obsidian, aminek csak 30-cal kevesebb az alfája, de be tudod vinni a töltésidejét 4 mp alá. Szóval ami a legszembetűnőbb probléma az a kis alfához képest a hosszú töltésidő.

Armor. Toronnyal a 8-asokat még mindig többnyire le lehet pattintani, testtel meg kizárólag sidescrapelni szabad, a sárvédő szépen eszi a HEAT-et, viszont a frontot, főleg az alsólemezt rejteni kell, tipikus brit lőszerrekesz érzékenység, ha jobb oldalt hasonlőnek sárgul is szépen.

Ja, szóval összegezve: megbízható a gun, használható a gundep és így a torony, negatívum pedig egyértelműen az alacsony alfa és hozzá a töltésidő, plusz a mobilitás is lehetne jobb, de tényleg megnézem még holnap turbóval is.
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308237 Írta: Sixtyfeetofbridge
Megválaszolva: Sixtyfeetofbridge

Előre is köszi.

Pont ma futottam vele pár kört, mert a Cent AX-em egy másik ágról új legénységet kapott és prémium tankban gyorsabb felrántani őket 80-ról 100-ra. Az ágyúkezelhetőség full korrekt a mai napig, most szellőzéssel, töltés gyorsítóval és stabbal használtam, de lehet még utóbbi nélkül is megállná a helyét. Az alapátütés is teljesen rendben van, ritkán kell az APCR, de az is vállalható. De talán a sebességén, vagyis sokkal inkább a motorerején kéne még húzni egy kicsit, mondjuk a szellőzés helyett turbóval, holnap majd kipróbálom. 

Ami manapság már kevésnek hat, az a 230 alfás löveg. Hiába van a lövészen Mesterlövész perk, érezhetően kevesebb modult visz, mint mondjuk a T-44-100 a 250-essel, láncolni is nehezebb vele. Na és még csak töltésidő terén sem vagy túlzottan kompenzálva érte, nálam 5,9 mp körül tölt pótkajával. Ezzel szemben meg ugye ott van a Kpz 07, na meg most főleg a sok Obsidian, aminek csak 30-cal kevesebb az alfája, de be tudod vinni a töltésidejét 4 mp alá. Szóval ami a legszembetűnőbb probléma az a kis alfához képest a hosszú töltésidő.

Armor. Toronnyal a 8-asokat még mindig többnyire le lehet pattintani, testtel meg kizárólag sidescrapelni szabad, a sárvédő szépen eszi a HEAT-et, viszont a frontot, főleg az alsólemezt rejteni kell, tipikus brit lőszerrekesz érzékenység, ha jobb oldalt hasonlőnek sárgul is szépen.

Ja, szóval összegezve: megbízható a gun, használható a gundep és így a torony, negatívum pedig egyértelműen az alacsony alfa és hozzá a töltésidő, plusz a mobilitás is lehetne jobb, de tényleg megnézem még holnap turbóval is.

Köszi a gyors választ Nortonor úrnak!

Mint említettem is, nekem Frontlinera, és csak FL-ra kellene,
így a Turbó az 100% (mindent azzal tolok),
a Rammer mellé viszont a stab nem fér fel,
mert vakon én nem szeretek játszani,
így minimum a szellőzés kell, ha nem is optika.

STA-2-n nőttem fel, szóval a 6 másodperces 230 nekem oké,
FL-ben meg az a felső lemez is dolgozik szépen,
sőt, mind a 10 fok sülyedést használva a STA-2-m 275-ös HEAT-jét
is pattintja még pont szemből is, forgatva meg belőhetetlen!

Imába foglalnám a neved, ha a stab helyett tennéd a Turbót!

Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308238 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Sokáig nem lehetett érte cserélni, most lehet.
Kötvénnyel tele a padlás, az arany a szűk keresztmetszet,
lévén free-to-play accountom van, amin 3.500 a teljes készlet.

Frontlinera kéne még egy prémium közepes,
meg angol legénységet húzni (eddig nincs is).

Amitől félek, hogy netán jövőre bekerülne maga is kötvényért,
vagy más SZÁMOMRA jobb közepesRE lehetne majd cserélni az IS-6B-t,
illetve az ágyú stabilizátor nélküli működése kicsinálja az idegeimet.

Előre is köszi.

Nekem sosem működött a tank, elszállt felette az idő. Nortonor szépen leírta a tulajdonságait.
Viszont ha mindenképpen angolt akarsz akkor nincs sok lehetőséged. Marad ez.
Ha hajlandó vagy amerikaiasodni, akkor az Aston Rexet érdemes kipróbálni.
5x320 a tárban, töltésidejét le lehet húzni 30 sec körülire. (ezzel ütőképesebb mint a Lorrain, és a Gsor 1008) Két hátránya van az egyik az idióta amcsi kupola, a másik hogy szeret lőszerrekeszt kapni.

Aztán ott van még az örök kedvenc a becserélhetők között a T54 mod1,  Lorr 40T (amit nem javaslok, mert kötvényből is kapható) T44 100 amit nagyon szeretnek, a többi szerintem nem említésre méltó. Sokan szeretik az STG-t is, de az is kapható kötvényből Guard néven.

Én mondjuk eleve nem cserélném be az is6-ot, de ízlések és pofonok. (Nemrég meglett rá a 2. csillag) Nekem a legjobban az Aston jött be a felsoroltak közül, de ez is olyan necces, mert neked vagy bejön vagy nem. (Nem tudom mennyire szeretsz/tudsz a táras tankokkal bánni.)  
Ha már Nortonor ilyen szép tankelemzést írt a centről, én sem adhatom alább.
Aston Rex:
Ágyú:
320x5 db töltésidő Ventivel, pótkajával, Biával: 30,46. a célzásidő 1,75, ami jónak mondható, viszont a szórása 0,36 (Fejlesztett célzással) ami annyira nem.
4 seces intra clip reload van ami kicsit lassabb mint a Lorr-é. 10 fokos gundep az nem rossz. Átütés: 190/250 (alap, prém apcr)
mobilitás:
52 a végsebessége viszont ez elég lassan éri el, mert kevés a lóerő. Olyan, mint egy nehezebb med.
Armor:
A toronypáncél elmegy, 220+ viszont ott az a nyomorék dudor. A tanktest tud sidelni, de ki tudja mit kell lőni rajta az be fogja ütni így is. 

Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308244 Írta: Nortonor

Köszi a gyors választ Nortonor úrnak!

Mint említettem is, nekem Frontlinera, és csak FL-ra kellene,
így a Turbó az 100% (mindent azzal tolok),
a Rammer mellé viszont a stab nem fér fel,
mert vakon én nem szeretek játszani,
így minimum a szellőzés kell, ha nem is optika.

STA-2-n nőttem fel, szóval a 6 másodperces 230 nekem oké,
FL-ben meg az a felső lemez is dolgozik szépen,
sőt, mind a 10 fok sülyedést használva a STA-2-m 275-ös HEAT-jét
is pattintja még pont szemből is, forgatva meg belőhetetlen!

Imába foglalnám a neved, ha a stab helyett tennéd a Turbót!

[/attachment]

400 méteres alap látótáv mellé hidd el nem kell szellőzés, ha pótkaját is használsz fel lehet húzni 450 m-re, nekem is így van, ezért terveztem a szellőzést lehagyni. FL-re szerintem a táras vagy a nagyobb DPM-ű, illetve nagyobb alfás tankok jobbak, de persze ízlések és pofonok, végülis te vagy az FL mester. 

Az Astron rex-et én is megfontolnám egyébként. Ha lenne most elég goldom minden szívfájdalom nélkül dobnám be érte a Lorr 40t, az a löveg engem kinyír.

Legyen az, hogy délután kipróbálom az 5/1-et egyszer szellőzés helyett turbóval pár csatában, aztán a stab helyett szellőzéssel és turbóval szintén gurulok párat és leírom majd milyennek érzem. Úgyis treníroznom kell az AX új legényeit nekem is.
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308249 Írta: Tas_Lee
Megválaszolva: Tas_Lee
Mindkét 8-as Centurion teljesen off-meta, hanyagolnám mindkettőt. A Rácot talán kreditért begurítanám a garázsba nézegetni, de még az sem biztos. Frontline-ban a nyers adatok alapján még elmenne, de a gyakorlatban: akkora darab a tank és ehhez olyan lassan fordul, hogy az első bombázástól repül az összes modulod. Ami nem kötvényes tank és Frontlineba még értelme is lenne az  a Sexy-Rexy (tárkapacítás, fürgeség és trollpáncél miatt), Ténegyvennégy (HE szoknya, ágyústatok, fürgeség), Skorpinho (legjobb 8-as háromszög még mindig), Defender (tier 8-as álló trollpáncél).
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308259 Írta: Sixtyfeetofbridge
Ejj urak, nem figyeltetek eléggé!

3.500 aranyam van most, ehhez jön max. az IS-5-ért kapható 5.400,
de az már akkor 10.000 kötvény,
tehát összesen 8.900-as árig lehet nézelődnöm.

Vagyis  Defender (9.800), Skorp (9.800), Astron (9.550), 44-100 (11.200)
nem fér bele anyagilag/aranyilag.

Egyébként nem angol kell, de az elérhető tankok közül szerintem ez a legjobb,
és még angol legénységet is tudok vele húzni, ami jelenleg egyáltalán nincs.

Bombázás miatti sérülékenység az ennél sokkal jobb tankoknál is fenn áll,
már egy sima légicsapás is kaszál, mégis tolják velük. ↓↓

ui.: köszönöm Nortonor úrnak a kedves szavait
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308260 Írta: Nortonor
Oké, így értem már, hogy miért nem jöhet szóba más, drágább tank.

Nos, a turbósítás tényleg a legjobb dolog amit tehettem a tankkal! 

A turbó-töltésgyorsító-stabos setupot teszteltem először, teljesen jól működött, igaz, szellőzés nélkül így felkúszott újra 6 mp fölé a töltésidő, ezt később bounty töltésgyorsítóval korrigáltam, 5,89 mp így pótkajával.

A turbó-töltésgyorsító-szellőzéses setup sem rossz, de egész egyszerűen túl nagy célkörről kezd el szűkülni mozgás/forgás után, és természetesen (nem túl meglepő módon) mozgás közben sem olyan megbízható így. Kell az a stabi én azt mondom.

A probléma itt csak az lehet, ha nem használsz pótkaját, mert akkor egyértelműen karcsú már a látótáv a stabos setuppal. Most pótkajával nálam 447 m, de még nem fullosak a látótáv növelő perkek, szóval megy az még fel majd 450-re is.

Abban igaza van Tas_Lee kollégának, hogy erősen off-meta, de kétségtelen jobb mint a Centi I, az Strv 81, vagy Primo. Ennek a felső lemeze ugye vastagabb, hulldownban jobban használható így. Az viszont szintén igaz, hogy szép nagy célpont, bár mint mondtam, engem a kis alfa és a töltésidő ami zavar igazán. 
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308262 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano
Szerencsés véletlenként észrevettem, hogy a játékon belül most fut a tankbecserélés (egészen november 28-ig). Még véletlenebbül azt is észrevettem, hogy az eddigiekkel ellentétben most van "Ingyenes becserélés" is, más megnevezéssel "Becserélés felár nélkül". Ez igen érdekelne -- lévén 459 aranyban dúskálok. Itt azonban szerencsém véget is ért, mert mikor megpróbálkoztam becseréléssel, mindig kért felárat aranyban, azaz csak a "Becserélés kedvezménnyel" opciót találom meg valamiért.
Úgyhogy kérdésem: miként jutok el a "Becserélés felár nélkül" opcióhoz?
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja - 1 éve 10 hónapja #308263 Írta: Mikroby

Ejj urak, nem figyeltetek eléggé!

3.500 aranyam van most, ehhez jön max. az IS-5-ért kapható 5.400,
de az már akkor 10.000 kötvény,
tehát összesen 8.900-as árig lehet nézelődnöm.

Vagyis  Defender (9.800), Skorp (9.800), Astron (9.550), 44-100 (11.200)
nem fér bele anyagilag/aranyilag.
Figyelem: Spoiler!

Bocsi, azt nem számoltam ki neked, hogy belefér e a keretedbe, mivel nem láttam, hogy melyik tank mennyit ér. Én értem, hogy nem fér bele a keretbe, de tapasztalataim szerint mégis érdemesebb 1000 aranyat ráfizetni, mint tökre off tankot venni.
(Mondom ezt úgy, hogy nekem is szűk a keretem, szóval tudom, tudom.)

Nortonor, miért volt fontosabb a javítás, mint a látótáv?
Téma zárolva.
1 éve 10 hónapja #308272 Írta: Nortonor

Nortonor, miért volt fontosabb a javítás, mint a látótáv?

Úgy lettek összetarhálva innen-onnan (egy részük artyról jött), nem volt még rajtuk skill reset. Most képeztem át őket az AX-be, mert ők 0. skillesek, az előző csapat pedig nem volt az. Kaptak pár bookletet, hogy elinduljon az 5. skill, rádobtam a látótáv növelőket, hogy meglegyen a 445-ös cap szellőzés nélkül is, aztán most húzom őket. A cél a 6. skill kihúzása itt az 5/1-ben, aztán mennek majd az AX-be. Kivéve a Cobra parancsnok, mert az ő voiceover-jétől agyfaszt kapok. 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Téma zárolva.
1 éve 9 hónapja #308280 Írta: Sixtyfeetofbridge
Köszi a tippeket, véleményeket mindenkinek.
Májusig (a következő FL ideje, ugye) még van idő,
szerintem addig lesz még egy cserebere esemény,
így jegelem most ezt a dolgot inkább.

Nortonor úrnak pedig külön érdemérmet szavazok meg
a tudomány nevében tett múlhatatlan szolgálataiért,
és hogy kísérletei során rendíthetetlenül vetette bele
magát és tankját az ismeretlenbe.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, LesPgt
Téma zárolva.
1 éve 9 hónapja #308318 Írta: wot.replays.bagó.wot.replays
Megválaszolva: wot.replays.bagó.wot.replays
Akkor esetleg itt feltehetem a kérdést, hogy mért véli Tankpeti és Mikroby azt, hogy az oszlopot, illetve a földet találtam el?

Itt kapok választ a többi kérdésemre?
Mellékletek:
Téma zárolva.
1 éve 9 hónapja - 1 éve 9 hónapja #308319 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Akkor esetleg itt feltehetem a kérdést, hogy mért véli Tankpeti és Mikroby azt, hogy az oszlopot, illetve a földet találtam el?

Tölts fel replayt, amit vissza lehet játszani, és úgy hajlandó vagyok mélyebbre ásni magam bármilyen kérdésben.
Youtube videóról az egyértelműen legértelmesebb magyarázatot leírtam, de nem fogok vele foglalkozni többet.
Konteó nem megengedett, ha valaki nem tudja a saját állítását (egyoldalú kijelentés, nem pedig párbeszéd vagy kérdés része) alátámasztani, vagy annak valótlanságát beismerni, azt a moderátorok bannal büntethetik.
Téma zárolva.
1 éve 9 hónapja - 1 éve 9 hónapja #308320 Írta: Mikroby
Akkor segítek, pedig nem akartam. 
Az először belinkelt videódban tisztán látszik, hogy a Csifi az oszlop mögött ment el, amit eltaláltál.

A Heat lőszerek tulajdonsága az, hogy az elején vagy egy kis "kupak" ami ha valamihez hozzáér, elindítja a folyamatot aminek az eredményeképpen a lőszer robban.

Ebből kifolyólag a lőszered a hirdetőoszlopon robbant, és ezért nem sebezted a csifit.
Amire a többiek utaltak az az, hogy a Heat, Hesh lőszerek ugyanígy explodálódnak a rétegelt páncélzaton is, tehát ha incs a hirdetőtábla, akkor sem biztos hogy sebezted volna a tankot, ha "felveszi" a lánc, vagy egyéb rétegelt cucc.
Mindazt amit leírtam egyébként benne van az alap tudnivalókban amit Nortonor linkelt neked kb 1 hete.

A szórásban nincs különbség a lőszerek között, ugyanazon ágyú ugyanazon paraméterekkel bír, tökmindegy mit töltesz bele (csak a szórás tekintetében!)
A repülési, átütési, mechanizmusok változnak. Tankpeti felhívta a figyelmem egy elírásra. Javítva, a sebesség és az átütés változik a lőszertípusokkal. Hadd ne részletezzem hogyan.
Ha az általad feltett videót lelassítod 0,25-ös sebességre, akkor tisztán látszik, hogy szépen telibelőtted az oszlopot, és pont oda ment alőszer ahová céloztál.
(amúgy nem nagyon kételkednék TankPetiben, mert kb többet felejtett el a wotról mint amit te tudni fogsz valaha is.)
abban is igaza van, hogy egy ilyen "vitatott" helyzetnél pontosabban meg lehet ítélni a replayből a történteket, mivel modellezni lehet a lőszer útját.
Azonban ha felteszed a "Battle Hits" modot - ezt is mondták már sokan, akkor a garázsban csata után vissza tudod nézni hogy kit hol találtál el, és hogy téged ki hol talált el.
Valamint ha elolvastad, és megértetted remélem nyugtázod egy köszönömmel, ha további kérdésed van, állok elébe.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: wot.replays.bagó.wot.replays
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.