Harcostársak!
Most néztem, hogy a Bourrasque maraton ad 0 szintes BiA-s legénységet.
De nekem az V tierű prém TD is ott ülnek a BIA-s legények...
Nem tudjátok, hogy azok 0-ás szintűek?
Illetve: Hogyan tudom megnézni, hogy egy legénységi tag 0 szintű-e?
Szerintem az nem 0. BIA-s, de úgy tudod megnézni, hogy rámész a legényre. Látod, hogy hány teljes skillje van és mekkora a maradék. Ráklikkelsz a visszaállításra, ahol az új ablakban kiválasztod az "arany"-as verziót (szöveg: Tank akadémia). Ekkor látod a hány 100%-os és mekkora maradék kifejleszthető skillje lesz. Ha egyel kevesebb skillt mutat 100%-nak, mint amennyinek kéne lennie, az azt mutatja, hogy van egy beépített 0. skillje, ami fix (ez ilyenkor nem látható, de visszaállítás után is megmarad, nem veszik el). Létezik néhány legény, akinek nem egy, hanem két db. 0. skill-je van (pl.: a karácsonykor kapott télapó), nekik értelemszerűen kettővel mutat kevesebb 100%-os skill-t visszaállításnál. Fontos, hogy az aranyas verziót válaszd ki (hogy a tp veszteség nélküli eredményeket mutassa és FONTOS, hogy NE ok-zd le a visszaállítást, ha nem akarod visszaállítani ténylegesen, hanem csak egyszerűen nyomja egy "ESC"-t vagy "mégse"-t.
Csináltam egy képet, hogy jobban érthető legyen. Ha nem világos, akkor kérdezz nyugodtan.
szerk.: megjegyzés: Amúgy azt is számold, hogy az 5-ös td-ben 5-en ülnek, a Barbeque-ban viszont csak 3-an fognak, tehát 3db 0. biás francia legénységet lehet megszerezni vele a maratonon.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...