Az első három (dátumos figura): Volt a hold új év esemény nemrég, ott lehetett szerezni 4db 0.biás legénységet (fixen 1db parancsnok, 1db vezető, 1db lövész, 1db töltő), amiket május 25-ig bele kell képezni egy tankba, különben elvesznek.
A 4. figura a szakállas: Ő a télapó (parancsnok 2db 0. skillel!) őt a karácsonyi eseménykor lehetett össszeszedni.
Last edit: 5 éve 7 hónapja by PZoli.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hecienda
Hello!
Van itt egy csomó hivatásos wg imádó,progémer wéjennyóc imádó, Talán meg tudják nekem mondani,hogy mi a magyarázat arra,mikor 10 barom megindul egy irányba , majd egy adott ponthoz elérve, mintha energiafalba ütköznének elkezdenek rángatódzni. Majd szépen egyesével kilövetik magukat.
Hello!
Van itt egy csomó hivatásos wg imádó,progémer wéjennyóc imádó, Talán meg tudják nekem mondani,hogy mi a magyarázat arra,mikor 10 barom megindul egy irányba , majd egy adott ponthoz elérve, mintha energiafalba ütköznének elkezdenek rángatódzni. Majd szépen egyesével kilövetik magukat.
Ilyen kérdéssel akarsz normális választ kapni? Vagy csak azon emberek közé tartozol, akik élvezik, ha uszíthatnak, feszültseget szíthatnak? Esetleg azt szereted ha fáj?
És mindezt első hozzászólással? Valami troll rereg vagy?
Last edit: 5 éve 7 hónapja by Grande__Reagel. Indoklás: Csak :D
Hello!
hát az van, hogy az az energiafal, ami a lemmingtréneket megállítja, azok mi vagyunk: a véennyóc és wg imádó progémerek. egyéb kérdés van-e?
Last edit: 5 éve 7 hónapja by zics911.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...