olvasgattam,kaptam tippeket,azon a szinten tettem fel a kérdésem. mondták,hogy nincs értelme. és tényleg nincs.
Figyelj, azon hogy a 15 játékosból 10 elmegy egy oldalra, és meghalnak 3 tank ellen, mert nem támadnak ki amikor kellene senki sem tud segíteni.
10 játékosnak a fejébe nem tehetsz "világot". Nem tudják értelmezni a térképet, nem esik le, hogy ha az egyik oldalon 13 piros pötty van, és az nem az én oldalam akkor előttem csak 2 piros pötty lehet.
Lehet már ott is gond van hogy mik azok a piros pöttyök?
Ne sértődj meg a válaszon, itt már mindenkinek tele a "púpja" olyan idiótákkal akik megkérdeznek valamit, az ember válaszol, és erre leállnak vitatkozni, hogy az nem úgy van.
Én sem vagyok jó játékos, de basszus hajlamos vagyok elhinni, hogy ha valaki jobb nálam, akkor lehet hogy tudja miről beszél.
A másik réteg az örök konteógyártók klubja, mocskos WG, manipulált meccsek, tankok lőszerek stb. szabadon választhatsz.
IGEN EZ EGY MANIPULÁLT JÁTÉK, MERT EGY SZÁMÍTÓGÉPEN PIXELEKBŐL ÖSSZERAKOTT TANKOT IRÁNYÍTASZ, ÉS MEGPRÓBÁLSZ KISZEDNI MINÉL TÖBB ELLENSÉGET.
TEHÁT MAGAD MANIPULÁLOD A JÁTÉKODAT.
Én tévedtem, bocsánat. Lehet értelmesen válaszolni egy általatok hülyének vélt kérdésre. Értem,hogy tele a tököd. Legközelebb nem töltök időt azzal,hogy visszaolvasok pár száz oldalt és az alapján választom a stílust. Majd megkérdem máshol.
Miért az itt leírtak alapján választasz stílust? Hol a sajátod?
5 éve 7 hónapja#294365Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Valaki elmagyarázná nekem ,hogy bokron keresztül hogyan spotolnak meg, ha nincs szabad látható felületem, és nem lövöm el magam?
Nagyon bosszantó, hogy nem értem a kérdést.
Valaki elmagyarázná nekem ,hogy bokron keresztül hogyan spotolnak meg, ha nincs szabad látható felületem, és nem lövöm el magam?
Van, hogy a kobakod látszik ki, de van úgy is, hogy két bokor van egymás mellett és alul van egy kis hézag. Ha ott rálát az alsó “észlelési” pontodra, akkor cumi van. Én már jártam így. Replay segít.
Van, hogy a kobakod látszik ki, de van úgy is, hogy két bokor van egymás mellett és alul van egy kis hézag. Ha ott rálát az alsó “észlelési” pontodra, akkor cumi van. Én már jártam így. Replay segít.
kÖSZI
A vége felé amikor a spotterrel hadakozom
A legutolsó spot előtte lőttem, szóval az nem meglepő
kÖSZI
A bokor álca értéke hozzá adódik a Te álca értékedhez, és ez csökkenti az ellenfél látótávját, de mivel a Lynx nagyon közel volt az lett volna a meglepő, ha nem spotol.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_
kÖSZI
Megnéztem. Csak tippelnék. A bokor sem ad 100%-os camo-t és bár az Schwarzpanzer-nek nincs rossz camoja, de mivel med, ezért mozgás közben is csökken, így maximum 24%-os camod lehetett (100% camo skill, venti, bia, csoki). Ha az a bokor csak 50%-os volt, akkor így összesen 74%, de ha csak az alap 13%-al számolunk, akkor csak 63%. A Lynx-nek lehetett 340 körüli látótávja, ha csak egy optika volt rajta és a legénység 100%-os (bár egy nagyon gyenge játékosról beszélünk). Kb. 1 négyzet volt köztetek, ami 100m. Lehet, hogy túl közel voltál. Persze az is lehet, hogy mivel a térkép szélén van egy pici emelkedő és te arról gurultál le, a tornyod teteje vagy valamid minimálisan kilátszott, bár a 3 másodperces hatodik érzéket figyelembe véve szerintem már a bokorban voltál, mikor észleltek (és nem csak közelítettél).
Milyen camo skill, bia, venti és csoki volt a tankodon?
kÖSZI
Megnéztem. Csak tippelnék. A bokor sem ad 100%-os camo-t és bár az Schwarzpanzer-nek nincs rossz camoja, de mivel med, ezért mozgás közben is csökken, így maximum 24%-os camod lehetett (100% camo skill, venti, bia, csoki). Ha az a bokor csak 50%-os volt, akkor így összesen 74%, de ha csak az alap 13%-al számolunk, akkor csak 63%. A Lynx-nek lehetett 340 körüli látótávja, ha csak egy optika volt rajta és a legénység 100%-os (bár egy nagyon gyenge játékosról beszélünk). Kb. 1 négyzet volt köztetek, ami 100m. Lehet, hogy túl közel voltál. Persze az is lehet, hogy mivel a térkép szélén van egy pici emelkedő és te arról gurultál le, a tornyod teteje vagy valamid minimálisan kilátszott, bár a 3 másodperces hatodik érzéket figyelembe véve szerintem már a bokorban voltál, mikor észleltek (és nem csak közelítettél).
Milyen camo skill, bia, venti és csoki volt a tankodon?
BIA Venti
@Rathagol27:
Ezzel most azt mondod, hogy 100m-en belül automatice spotol?
Last edit: 5 éve 7 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
A proxy spot vagy automatikus spot az 50m. Ebben az esetben mivel csak egy bokor van, amiben te állsz, ezért csak annak a bokornak az álcája számít. Tehát EBBEN az esetben igen, kb 100 méterről spotot kapsz. DE! Mikor előregurulsz az uccsó bokorba, akkor egy kicsit túlszaladtál. Ezt úgy tudod megnézni, hogy a replayt megállított pont akkor mikor elkezdenél visszatolatni és átforgatod a kamerát, hogy szemből lásd magad. Akkor látni fogod, hogy nem csak a tank körvonala látszik, hanem “zavaros” a kép az elején-alján. Gyakorlatilag látsz egy fordított v betűt körvanalozódni. Az “kilóg” a bokorból és pont ott van egy ellenőrző pont. Ha elforgatod a kamerát, hogy a tankod jobb oldalát lásd, ott gyakorlatilag csak a tank körvonala látszik, tehát a bokor teljes mértékben takar.
Egy kis segítség az ellenőrző pontokról amit látni kell az ellenfélnek:
Ha nem tiszta amit mondok akkor még estefele csinálhatok screenshotot a replayből.
A tévedés jogát fenntartom, max a nálam jobbak kijavítanak.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zics911
A proxy spot vagy automatikus spot az 50m. Ebben az esetben mivel csak egy bokor van, amiben te állsz, ezért csak annak a bokornak az álcája számít. Tehát EBBEN az esetben igen, kb 100 méterről spotot kapsz. DE! Mikor előregurulsz az uccsó bokorba, akkor egy kicsit túlszaladtál. Ezt úgy tudod megnézni, hogy a replayt megállított pont akkor mikor elkezdenél visszatolatni és átforgatod a kamerát, hogy szemből lásd magad. Akkor látni fogod, hogy nem csak a tank körvonala látszik, hanem “zavaros” a kép az elején-alján. Gyakorlatilag látsz egy fordított v betűt körvanalozódni. Az “kilóg” a bokorból és pont ott van egy ellenőrző pont. Ha elforgatod a kamerát, hogy a tankod jobb oldalát lásd, ott gyakorlatilag csak a tank körvonala látszik, tehát a bokor teljes mértékben takar.
Egy kis segítség az ellenőrző pontokról amit látni kell az ellenfélnek:
Ha nem tiszta amit mondok akkor még estefele csinálhatok screenshotot a replayből.
A tévedés jogát fenntartom, max a nálam jobbak kijavítanak.
Túlszaladtam, értem és köszi. Néha túlszaladok valóban erre nem gondoltam.
5 éve 7 hónapja - 5 éve 7 hónapja#294380Írta: SilverFox
Megválaszolva: SilverFox
Team Clash utáni felszerelés probléma.
Jó reggelt!
A gondom a következő. A prog BB és 140 BB tankokon rajta maradt a felszerelés és jelenleg a játékon belül azt mutatja, hogy ezeken a tankokon ott van, viszont a tankok már nem elérhetők, így le sem tudom szerelni....
Másnál is van ilyen gond? ( a supportnak már írtam)
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...